Zoeken
 


De Dromendokter de betekenis van dromen

Laatste wijziging: dinsdag 25 augustus 2009 om 19:55, 3385 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 25 augustus 2009

In het nieuwe KRO televisieprogramma De Dromendokter achterhalen Anita Witzier en dromendokter Bas Klinkhamer de betekenis van onze dromen, die vervolgens het uitgangspunt vormen om mensen te coachen in het leven.

Als je goed naar je dromen luistert, leer je jezelf op een nieuwe, soms onverwachte kant,  kennen en kun je ook meer voor andere mensen betekenen.

Dromen vertellen veel over de onderbelichte kanten van onze persoonlijkheid. Mysterieuze ontmoetingen, onverklaarbare gebeurtenissen of contact met overledenen: in dromen is het ondenkbare mogelijk. In je dromen komt het onderbelichte deel van je persoonlijkheid naar boven. Maar wat zegt dat over jezelf?

In elke aflevering ontmoet Anita nieuwsgierige dromers die de betekenis van hun droom willen weten. Aan de hand van hun droom duikt droomcoach Bas Klinkhamer in hun levensverhaal. Hij  confronteert ze met hun onderbewustzijn, neemt angsten en onzekerheden weg en heft blokkades op, waardoor de dromer tot nieuwe en verrassende inzichten komt.

Bas Klinkhamer (1963) is na het afronden van zijn studie Rechten, in dienst getreden bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie), waar hij  in zijn werk regelmatig gebruik maakt van droomanalyses.

Daarnaast hebben droomexperts, Ada de Boer en Aad van Ouwekerk medewerking verleend aan het programma.

De Dromendokter wordt geproduceerd door I Care Producties en is op zondag 25 januari, 1 en 8 februari te zien bij de KRO om 23:15 uur op Nederland 2.Bron: dedromendokter.kro.nl

Voeg toe aan: