Zoeken
 


Holistisch kristal bewustzijn

Laatste wijziging: maandag 24 augustus 2009 om 17:50, 3622 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 24 augustus 2009


Holistische oerkennis betekent alles is EEN is tijdloos gaan wij herontdekken. Deze SQ oerkennis is gebaseerd op DE oerwaarheid dit mogen wij respecteren. Niets is verloren gegaan van deze oerkennis, alles is door de Heilige waarheid Geometrie beschermd gebleven en zit nog in de Mens zelf. Wij zijn allemaal het zelfde gecreëerd en toch zijn er nog te veel mensen, die niets afweten van deze bijzondere waardevolle KENNIS dat IN onszelf zit. DE waarheid hoeft niet verdedigd te worden, geloven + vertrouwen, zijn 2 geestelijke sleutels die wij nodig hebben om ook IN de realiteit te leven en zo bewust te zijn van ons leven.

Weet wij zijn allemaal al Spirituele Licht wezens, EIS ook je eigen inner LICHT kracht en vrije WIL op. Holistische oerkennis zit nog in ieder zijn 5de Zielenhart Kristal bewustzijn. Meditatie helpt om rustig contact te maken met je diepste LICHT BRON KRACHT van onze Geest/Spirit die ook te accepteren. Dan komen wij IN contact met ons eigen inner zielenhart KERN, zijn wij EEN met onszelf en EEN met het Zuiverste LICHT van de Almacht. Het onbrekende puzzel stukje was, wordt een gelover van je eigen zielenhart dit opent in je een hogere frequentie bewustzijns in jezelf.

SQ wijsheid ontwaakt in de Mensheid zelf, door weer te geloven in onszelf, activeert ook het zuivere LICHT in onszelf. Holistische oerkennis kunnen wij niet begrijpen met 5 zintuigen en IQ verstand. Wij hebben 10 lichtzintuigen en IQ + SQ verstand nodig om dit te begrijpen. Ieder Mens heeft een eigen VRIJE WIL dus accepteer alles in je. Als wij nog bewijsmateriaal nodig hebben denken wij met ons IQ verstand. Ga met de TIJD mee, blijf niet stil staan, want Holistische oerkennis komt uit ons SQ verstand.

Leef, zie, luister, voel, denk, weet, geloof, vertrouw, vergeef, communiceer en herinner DE oerwaarheid zit in ons zielenhart, dan activeren wij onze 10 licht zintuigen + SQ verstand. Verander mee, wij doen dit voor onszelf. SQ verstand zit in ieder Mens zijn eigen Godsbewustzijn berust op DE oerwaarheid. Dit is geen nieuwe kennis of geloof of religie, geloof + vertrouw in jezelf dit activeert SQ oerkennis + oerwaarheid = Godsbewustzijn. De Geest/Spirit van ieder Mens is ook EEN deeltje = van de Geest/Spirit van DE Almacht. Ieder Mens krijgt levenskracht en lichtenergie van DE Almacht, gaat door onze Kundalini energie 'kanaal als onze 10 chakras zuiver zijn.

Dan zijn wij EEN met ons zelf en EEN met de alomtegenwoordigheid van alle Licht kracht ENERGIEN van DE Almacht. Wij zijn allen hetzelfde gecreëerd door DE Almacht; de Mens is weer EEN als wij DE oerwaarheid en LICHT in onszelf accepteren. Wij zijn op Aarde om onze Kundalini LICHT energie te zuiveren, dan kunnen wij ons zelf weer genezen en dan zijn wij weer EEN met onze eigen immuniteit en zijn wij innerlijk beschermd.

Deze Holistische oerkennis waren wij vergeten, omdat wij naar de 3deAardse Dimensie zijn gekomen om de Wereld ziel te helpen, zodat wij allen EEN worden. Begrijp dit; de Mens en de Aarde horen in Het 5de Bewustzijn Dimensie te zijn. Wij zijn individuen, wij zijn gekomen om de Wereld ziel te helpen, niet om zelf in de problemen te komen, sta boven negativiteit. Laat je eigen EGO niet de baas zijn, want dan hebben wij geen VRIJE WIL. Een vrije WIL hoort bij een sterke persoonlijkheid en gezonde EGO is OP komen voor jezelf. Zie niet alleen het LICHT in een ander, STA ook in je eigen LICHT. Onjuiste 'leugens kennis gaat naar ons eigen onbewustzijn, dan blijven wel al onze eigen bewustzijns gesloten. Met denken kunnen wij een HEL of een Hemel creëren, zijn wij zelf baas over. Is onze EGO in balans, dan is onze VRIJE WIL (ego vrij) zit in je eigen geweten, kom je in contact met je diepste BRON van je eigen zielenhart. Dan kom je ook in contact met je eigen Hoge Zelfbewustzijn/intelligentie is ook je IK BEN. Vraag om hulp en vraag om antwoorden die krijgen wij ook uit ons eerlijke H. Z.

Energetisch/Geestelijk/Spiritual/Holistisch is AL ER IS beïnvloed ook alles. De Kosmos is de Hemel, de 10 Licht Dimensies de Sterrenstelsels Sirius - Orion – Plaiaden; waar wij naar toe gaan als wij ons aardse lichaam achterlaten. De Universele Wereld, Aarde, Mensen, Dieren, planten horen bij elkaar is EEN. Onze inner Zelf is niet zichtbaar, geloven en vertrouwen activeert alles, ZO is de Mensheid nu eenmaal gecreëerd. Bedoeling is dat bij 2012 DE oerwaarheid bij de Mensheid is geactiveerd, dit kan als de Mens weer in zichzelf gaat GELOVEN. De natuurlijke Evolutie weet wat nodig is, dit is nog moeilijk omdat de Mens leugens blijft geloven en dit zit nog in iemands onderbewustzijn. Kies voor je zelf, vergeef jezelf voor onwaarheden, dit zuivert je eigen onderbewustzijn en je Kundalini energie zuivert ook. Dit gebeurd met ons Christusbewustzijn die alle leugens dan neutraliseert.

Wij hebben 'leugens aangenomen als de waarheid, wij kende DE oerwaarheid niet meer. Dit kwam omdat wij allen naar deze lage 3de Bewustzijn van de Aarde zijn gekomen om de Wereld ziel te helpen. Zuiver jezelf door jezelf ook te vergeven en dit doen wij vanuit ons eigen inner zelf. Alleen de oerwaarheid gaat naar eigen Zelf bewustzijns en 10delig DNA systeem. Ons geweten zit in ons zielenhart, als ons geweten zuiver is komen wij alles te weten. In ons inner 5dezielenhart zit ons 10delig multifunctionele bewustzijn, wij zijn werkelijk geheel zelfstandig gecreëerd. Wij hebben een vrije wil en het ligt aan ons zelf hoe ons leven verloopt. Zoek voor meer informatie op deze website.

Onze hersenen worden gevoed door onze geestelijke innerlijke Bewuste IK. Hersenen zijn de organisatoren van ons gehele Aardse lichaam. Alle functies van ons Aardse lichaam wordt bestuurd door onze eigen innerlijke zielenhart waar wij zelf baas van zijn. Innerlijke censoren worden gestuurd door onze eigen levende ZELF.

Originele bron: spiritualwisdom.nlBron: aquariusage

Voeg toe aan: