Zoeken
 


Chemtrail aanval 15 aug 2009 (update: foto's)

Laatste wijziging: zaterdag 15 augustus 2009 om 19:52, 5952 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 15 augustus 2009


Vandaag was (is) het weer goed raak met de chemtrails. Met golven van soms wel 5 vliegtuigen tegelijkertijd zijn ze weer actief.

Nog steeds zijn de meeste mensen zich er niet van bewust dat ze met de regelmaat van de klok als ongedierte worden bespoten.Natuurlijk is het moeilijk te geloven dat overheden betrokken zijn bij iets wat het daglicht niet kan velen. Dus laten we het simpel houden.

De dag begint zoals wel vaker met een prachtige blauwe lucht. Een dagje lekker buiten zitten in de tuin, zeilen en vissen ligt in het verschiet.

Je hebt je comfortabele ligstoel nog niet geïnstalleerd of de eerste vliegtuigen beginnen zich in jouw gezichtsveld op te dringen. Lange meestal witte strepen achter zich aan trekkend. Het worden er echter steeds meer en wat erg opvalt is dat die strepen uiteindelijk wel lijken te verdwijnen maar toch een hardnekkige melkachtige waas achter laten. Uiteindelijk ontstaan er ook vaak prachtige windveren die precies lijken op natuurlijke wolken van dat  type.

Al die strepen bij elkaar zullen uiteindelijk een kunstmatig wolkendek vormen. De zon heeft er moeite mee om er door heen te dringen. Weg blauwe lucht! Een vieze grauwe nog nauwelijks blauw te noemen lucht is nu ons deel geworden.

We hebben dit allemaal bewust of onbewust meegemaakt. Velen van ons geloven dat dit nou die hoge sluier bewolking is waar onze weermannen en -vrouwen het de vorige avond nog over gehad hebben. Als je dat wilt geloven dan zijn we gauw klaar.Maar de oplettende onder ons weten dat al die vliegtuigen hier verantwoordelijk voor zijn. We gaan het maar niet over de chemie hebben die gebruik wordt om dit allemaal te bewerkstelligen. Alleen maar bij datgene wat we visueel kunnen waarnemen.

Wie dus bereid is dit proces, desnoods van uit zijn tuinstoel, te volgen kan m.i. niet ontkennen dat vliegtuigen in ieder geval verantwoordelijk zijn voor al die vreemde z.g. hoge sluier bewolking. Als je dat verband eenmaal hebt gelegd dan komt vanzelf de volgende vraag naar boven: waarom gebeurd dit allemaal?

Auteur T. de RooijVoeg toe aan: