Zoeken
 


de waarheid is niet verborgen

Laatste wijziging: maandag 10 augustus 2009 om 19:55, 4057 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 10 augustus 2009

 

Wil je de waarheid weten over UFO’s en buitenaardse verschijnselen? Vermijd diegenen die beweren dat zij toegang hebben tot geheimen. De waarheid is niet verborgen, het gebeurt pal voor je neus. 

Tekst: Michael Mannion
Bron: Mindshift Institute
Vertaling met dank aan Ellen du Burck

Laat de bewaarders van de UFO- en buitenaardse geheimen ze maar lekker houden. Laat hen maar gaan in hun eigen bedachte wereldje van mysterie. De feiten over de nieuwe kosmische realiteit zijn openbaar en duidelijk te zien voor ons allemaal. Waarom negeren we hun kleine spelletje niet en houden we ons bezig met meer productief werk. De geheimen van de bedrieglijke militaire figuren, de intelligentsia en de ministeries zijn de geheimen van het verleden. De waarheid vind je in het nu. 

Vermijd deze mensen

De bewaarders van de UFO en buitenaardse geheimen zijn de dode zielen waarvan sommigen zeggen dat die achterblijven in deze wereld nadat ze zijn overleden. Ze kunnen niet loslaten en zitten hier vast, niet in staat om verder te gaan. Natuurlijk kunnen ze nog steeds schade berokkenen en anderen met zich mee de diepte insleuren. Vermijd deze mensen daarom alsof het een plaag is. 

De zogenaamde geheimen zijn niet relevant. De meeste ‘geheime’ informatie van de overheid is allang op een bepaalde manier vrijgegeven, als informatie, non-informatie of onjuiste informatie. Je kunt het terugvinden in boeken, tijdschriften en op websites. In tegenstelling tot oude geheimen, worden nieuwe wetenschappelijke feiten ontdekt en het publiek aangereikt als ondersteunend bewijs voor een nieuwe kijk op UFO- en buitenaardse verschijnselen. Bijvoorbeeld:

- In de laatste 5 jaar zijn er meer dan 50 planeten ontdekt;
- Gegevens suggereren dat er op Mars ooit leven was en misschien nog steeds is;
- Andere hemellichamen in ons zonnestelsel zouden leven herbergen;
- Ruimte is niet een vacuüm, maar is gevuld met een energie dat ooit ruimtevaartuigen kan voortdrijven;
- De snelheid van licht wordt niet langer gezien als een ondoorgankelijke barrière, maar maakt het mogelijk om de ruimte in de diepte te verkennen;
- “Extremophores” leven waar ooit van gedacht werd dat leven onmogelijk zou zijn. 

Lees verder / read more



Bron: wanttoknow

Voeg toe aan: