Zoeken
 


ENORM GRAANKUNSTWERK GESPOT (hoax) ? Update

Laatste wijziging: zondag 9 augustus 2009 om 20:12, 5763 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 9 augustus 2009

De redactie van de Coen en Sander show kreeg een mailtje van luchtfotograaf Joop die een enorme graan'cirkel' heeft ontdekt en op de gevoelige plaat heeft gezet. Het enorme kunstwerk is te zien bij Goes.

Joop heeft zoiets nog nooit gezien. Om aan te geven hoe groot hij is heeft hij rechtsonder stadion De Kuip op ware grote in de foto gemonteerd. Check:

(PS dit is geen truc, maar een echt kunstwerk!)

Zie de foto op bnn.nl

Noot redactie:

Wij houden er rekening mee dat bovenstaande om een mediastunt gaat. Er wordt reeds onderzoek gedaan of dit een daadwerkelijke graancirkel is of dat het om een hoax gaat. Indien er meer bekend is brengen wij u op de hoogte via een update.

Update:

Grootste graancirkel ter wereld in Wilhelminapolder

BLAUWE WIJK - Ja, hij bestaat. En nee, hij is niet door buitenaardse wezens gemaakt.

De graancirkel in de vorm van een vlinder bij de Blauwe Wijk nabij Goes is in de nacht van donderdag op vrijdag door 55 mensen onder leiding van kunstenaar Remko Delfgaauw uit Zonnemaire in elkaar gezet. Hij heeft daarvoor toestemming gekregen van de Koninklijke Maatschap de Wilhelminapolder.

Lees verder op pzc.nl



Bron: bnn.nl

Voeg toe aan: