Zoeken
 


Herconstructie van relaties

Laatste wijziging: dinsdag 28 juli 2009 om 22:55, 2270 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 28 juli 2009


Het is voor mij een ongewoon tijdstip om mijn artikel midden in de maand te schrijven. Mijn reisschema noopte mij daartoe en het voelt goed om bij het schrijven ervan midden in deze energie te zitten.

Juli zal waarschijnlijk de geschiedenis in gaan als een overweldigende maand van intense en sterk inwerkende emotionele energie en herconstruering. De verduisteringen van deze maand die vlak na de krachtige zonnewende van vorige maand komen, creëren een soort laserstraal in werkelijk elk relatiegebied.

Relatie is eigenlijk een vreemd woord – bij het horen ervan denkt men direct aan man en vrouw, ouders en familie. Deze relaties bevatten altijd de meest dramatische lessen en energie. In werkelijkheid zijn wij in “relatie” met alles wat leeft op deze planeet. Met elke cel in ons lichaam, elke windvlaag of regendruppel. Alles is energie – wij zijn ermee verbonden. Alles wat we eten, drinken, denken, voelen, aanraken en zeggen beïnvloedt ons energetisch en vibrationeel. Hoe groter onze levenskracht hoe groter ons licht.

Een van de belangrijkste werkgebieden in mijn helingpraktijk is een brug slaan tussen het fysieke lichaam en de energie van onze emotionele, mentale en spirituele lichamen. De houder van deze lichamen is ons kosmisch ei. Als we een harmonische stroom van energie hebben in deze vier lichamen, kunnen we meer licht of frequentie vasthouden.

Onze levenskracht staat in directe relatie tot onze elektrische vonk en de frequenties van ons veld. De relatie die we hebben met onze levenskracht beïnvloedt direct elke relatie die we hebben. De meest essentiële relatie is de relatie met onszelf – die vormt de fundering waarop elke andere interactie is gebaseerd.

De energie van deze maand verandert letterlijk de kern van onze innerlijke dialoog en zorgt voor een complete herstart van onze harde schijf, om het zo maar eens te zeggen. We kijken terug en worden tegelijkertijd opnieuw geboren – een echt afschrikwekkend maar noodzakelijk aspect van onze transformatie en ons ascensieproces.

Wij zijn een combinatie van goddelijk mannelijk en vrouwelijk licht die een relatie of matrix vormt met onze ziel. Onze ziel communiceert binnen deze matrix via holografische codes of kwantumenergie. Onze harmonische signatuur bepaalt hoe we deze codes van energetische informatie op één lijn brengen met ons bewustzijn. De prachtig draaiende vortexen van onze chakra’s hebben constant toegang tot deze energetische informatie en zenden de beschikbare energie constant naar onze vier lichamen.

Communicatie met onszelf en met elkaar eist zuiverheid, zodat de energie en de gesproken woorden met elkaar in overeenstemming zijn. Als eerste natuurlijk onze gedachten en hoe snel die zich in ons lichaam manifesteren met weinig tolerantie voor het ene denken en het andere zeggen. Geen verborgen grieven of geheimen meer – alles met betrekking tot relaties wordt opnieuw gekalibreerd.

Voor velen wordt dit fysiek gevoeld als angst en het gevoel van ontkoppeld zijn. Oude angsten over geld, veiligheid, gezondheid, wat we met ons leven doen en waar we naartoe gaan zorgen voor een hogedrukpan-effect in ons lichaam. Velen van ons hebben te maken met lage energie, vermoeidheid, boosheid, depressie, spierpijnen, infecties, huiduitslag, hoofdpijnen, enzovoorts. Ik geef toe dat het bepaald niet prettig of gemakkelijk is, maar het is een noodzakelijk element in onze evolutie. Hoe meer energie we aan deze expressies geven hoe langer ze blijven hangen, en moeten wachten op transformatie.

Gezien dit niveau van intense zuivering, zullen alle relaties in verschillende mate veranderen. Sommige zullen beëindigd worden, andere zullen groeien, sommige zullen beginnen, weer andere zullen gelijk blijven, maar iedereen zal baat hebben bij weloverwogen transparante communicatie als fundering voor elke relatie.

De Nieuwe Maan/Zonsverduistering op 21 juli zal de langste zonsverduistering zijn van de 21ste eeuw, en meer dan 30 minuten duren. Hij zal een krachtige transmissie van goddelijk vrouwelijk licht brengen die de weg zal bereiden voor alles wat nieuw is. In ons hart zullen kristallijnen lichtcodes worden geactiveerd die zorgen voor een dieper bewuste relatie met ons hart. De kracht van goddelijk vrouwelijk licht brengt de heiligheid in een relatie – welke vorm die relatie ook aanneemt.

Simone Butler schrijft:

Met deze zonsverduistering is vrijheid op komst. Als je je vastklampt aan oude emotionele, familiale of sociale patronen, is het tijd om ze los te laten. Het Nieuwe Maan driehoekaspect: Vrijheidlievende Uranus steunt een breuk met het verleden, wanneer we onze moed verzamelen om iets nieuws te beginnen. Jupiter sluit zich binnen 12 uur na de zonsverduistering aan bij “Gewonde Heler” Chiron in progressieve Waterman wat een gelegenheid biedt om oude wonden te helen. Het is een effectieve tijd om het diepe vrouwelijke in jezelf te eren alsook de relatie tussen man en vrouw te herkalibreren.

Omdat tijdens de zonsverduistering Venus (het vrouwelijke) vierkant staat met Saturnus (beperkend) zetten we ook grenzen in relaties, zeker met familieleden en partners. De planetaire energieën steunen je om een gedecideerd “Nee” te zeggen tegen datgene wat voor jou niet langer werkt om jezelf op een dieper niveau te kunnen voeden en respecteren. Zelfs als je met anderen of met hun verwachtingen moet breken om je vrijheid op te eisen, denk dan aan de boodschap van Joseph Hewes: Er komt een tijd dat we moeten handelen gebaseerd op wat we weten dat juist is. http://www.astroalchemy.com/thismonth.html

De frequentie van evenwichtig goddelijk mannelijk en vrouwelijk licht zal onze fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichamen bezielen en in harmonie brengen met een hogere vibratie en levenskracht. Wanneer we onze vibratie verhogen, vergroten we ons vermogen om meer levenskracht in onze energiematrix te laten stromen, wat zorgt voor een groter gemak bij het aantrekken van allerlei vormen van overvloedige relaties. Overvloed kan de vorm aannemen van geld, liefde, kansen, synchroniciteiten, gezondheid, vitaliteit en wat nog belangrijker is: een grotere communicatie met ons hoger zelf.

Al deze intense energie en herkalibrering van juli is een volgende stap naar ons meesterschap, waar we ons gemakkelijk bewegen op elk gebied van ons leven en waar het heilige licht van ons hart vorm geeft aan elke gedachte, elk woord, elke actie en elke daad. We ontkomen er de komende weken niet aan om onderscheidingsvermogen te gebruiken wanneer wij het heldere licht van onze ziel binnengaan. We worden getraind in meesterschap en worden de bewuste toeschouwer van ons leven.

In samenhang met onze relaties moeten we toegewijd ons hogere bewustzijn en licht vasthouden terwijl we zonder oordeel besluiten wat wel en wat niet overeenkomt met ons welzijn. Als lichtwerkers en sterrenzaden wordt ons gevraagd om te doen wat we zeggen en de hoogst mogelijke energievibratie vast te houden, in dienst van onze persoonlijke en planetaire verlichting.

Wij zijn allemaal vonken van de Schepper en hebben als zodanig in ons hart de hogere frequenties van goddelijke liefde, compassie en begrip. Handel trots bij elke opschudding die zich deze maand voordoet, met een hart dat je pad verlicht voor allerlei vormen van transparante communicatie en heilige relatie.

Geniet van de komende Nieuwe Maan en het evenwicht van deze maand met alles wat dat met zich meebrengt want het bereidt de weg voor de energie van augustus. Volgende maand zal een volgende heftige stoot brengen in ons evolutionaire proces.
Houd je prachtige licht schijnend

In liefde

Shala



Bron: lichtwerker.com

Voeg toe aan: