Zoeken
 


De komende vaccinaties als startsein voor de lang aangekondigde griep pandemie

Laatste wijziging: maandag 20 juli 2009 om 15:36, 7818 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 20 juli 2009

De 1918-strategie opgepoetst:
de VN, de WHO en uw eigen overheid
als uitvoerders van een ongeëvenaarde volkenmoord


Weinig mensen zijn zich er op dit moment van bewust wat er precies speelt rond de ‘Mexicaanse griep’ -- een evolutionair onmogelijke, dus in het laboratorium gemanipuleerde entiteit, bestaande uit virale elementen afkomstig van drie continenten en vier verschillende vogel-, varkens- en menselijke griepstammen.

Velen voelen op dit moment intuïtief de dreiging van ernstig negatieve krachten.
Om hier goed op te kunnen reageren, geldt: kennis is macht.

Daarom volgen hieronder enige belangrijke feiten:
1
. Vanaf 2007 zijn de WHO International Health Regulations (IHR) ondertekend door 194 landen. Dit betekent dat na de afkondiging van fase 6 -- NU dus -- de WHO daadwerkelijk de macht in handen heeft om in al die landen, ook in Nederland, gedwongen vaccinaties te verordineren. De IHR-ondertekening annuleert de respectieve nationale wettelijke regelingen aangaande de soevereiniteit van het individuele lichaam. WHO International Health Regulations (IHR) .

2. In Nederland zijn deze IHR zelfs opgenomen in de Wet Publieke Gezondheid...
Staatsblad 2008,.

3. Wanneer gelezen met de bril van de duivel, blijken twee WHO-Memoranda uit 1972, in wetenschappelijke termen verhuld, het gedetailleerde recept te bevatten tot hoe vaccins kunnen worden gemaakt tot wapens van genocide. 

4. De WHO 3-fasen virusstrategie van ‘immuunsysteem uitschakelen / virussen inladen / immuunsysteem voluit aanzetten, met als gevolg een cytokinenstorm’ is uitvoerig gedocumenteerd in de Memoranda 1& 2, Bulletin World Health Organ, 1972;47(2):257-274.

Het WHO 3-fasen recept voor pandemie en genocide
1.
 Schakel het immuunsysteem uit;
2. Introduceer virussen in iedere cel van het lichaam;
3. Zet het immuunsysteem aan op volle kracht: de cytokinenstorm -- de opgeroepen afweercellen -- vallen de eigen lichaamsweefsels aan, en de patiënt verdrinkt in zijn eigen bloed: net als in 1918....

Ad 1: Schakel het immuunsysteem uit
• Zorg dat de bevolking uitvoerig is gevaccineerd met kinkhoest en tetanus toxinen (DKTP-vaccinaties voor baby’s en militairen);
• kinkhoest toxine schakelt het immuunsysteem uit (neutrofielen);
• tetanus toxine versnelt de groei van virussen;
• Wetenschappers van de Marine Biological Laboratory in Woods Hole, Massachusetts, en Dartmouth Medical School stelden vast dat arsenicum het vermogen tot een immuunrespons aantast, (klik hier voor meer info) op alledrie van de ver van elkaar verwijderde plaatsen in Mexico (op resp. 200 en 1200 mijl afstand van Mexico Stad) waar gelijktijdig de H1N1-uitbraken begonnen, bevat het bronwater veel arsenicum!

Ad 2:  Introduceer virussen in iedere cel van het lichaam
• Verspreid gemanipuleerde ‘varkensgriep’ H1N1-virussen op drie plaatsen in Mexico (begin maart 2009);  
• laat ampullen met Mexicaanse H1N1 ontploffen in de coupé van een volle Zwitserse passagierstrein; stuur alle betrokkenen daarna gewoon naar huis.
• Baxter International besmette H3N2 (seizoens)griepvirus met dodelijke H5N1 en verstuurde in februari 2009 daarvan 72 kilo naar een aantal laboratoria in Europa. Een daarvan testte dit materiaal op fretten, die prompt dood gingen. Wanneer dit niet aan het daglicht was gekomen, was dit vaccinmateriaal als ‘normaal’ griepvaccin weggespoten in onder meer Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië. En niemand heeft tot nu tot gevraagd of die 72 kilo de gehele Baxter voorraad was...
• en nogmaals: tetanus toxine versnelt de groei van virussen.

Ad 3: Zet het immuunsysteem aan op volle kracht: cytokinenstorm
Nadat de bevolking in 1915 al verplicht met kinkhoest was gevaccineerd (fase 1), kregen de soldaten in 1916/17 een tyfusvaccin toegediend. Welke andere ziektekiemen daarin zaten (virussen waren nog onbekend) weet niemand. Aangekomen in Spanje werden zij, in het kader van oefeningen voor WO-I , blootgesteld aan gassen, gebaseerd op arsenicum en chloor.

Moderne varianten om het immuunsysteem weer op volle toeren aan te zetten en een cytokinenstorm te veroorzaken, kunnen zijn:
• stoffen in voeding, drinkwater en/of chemtrails, 
• signalen van FM-radio en digitale televisie (S-quad technologie), 
• elektromagnetische impulsen vanuit MTS-masten of satellieten. 
Al die technologieën zijn vandaag de dag beschikbaar en operationeel.

Vanuit deze voorkennis zouden ALLE artsen, politici en  hulpverleners deze WHO-Memoranda nauwkeurig moeten lezen:
Memoranda 1& 2, Bulletin World Health Organ, 1972;47(2):257-274

Virus-associated immunopathology: animal models and implications for human disease: 1. Effects of viruses on the immune system, immune-complex diseases, and antibody-mediated immunologic injury, Bull World Health Organ, 1972;47(2):257–264.
PMCID: PMC2480894  | Summary | Page Browse | PDF–1.2M |

Virus-associated immunopathology: animal models and implications for human disease: 2. Cell-mediated immunity, autoimmune diseases, genetics, and implications for clinical research, Bull World Health Organ, 1972;47(2):265–274.
PMCID: PMC2480896  | Summary | Page Browse | PDF–1.5M |

Korte achtergrond schets
In februari 2009 verspreidde Baxter Laboratories International onder 18 laboratoria in Europa 72 kilo ‘gewone’ H3N2-griepvirussen, met opzet gemengd met gemanipuleerd en dodelijk H5N1. Uit hun eigen documenten blijkt dat de WHO al vanaf veel vroeger datum is bezig geweest met het realiseren van plannen voor een mondiale vaccinatie agenda.

Heeft nooit iemand zich afgevraagd hoe al die kilo’s met Baxter virussen tot stand zijn gekomen, terwijl de epidemie nog niet eens was begonnen?
En 72 kilo virusmateriaal... er passen 250 miljoen virussen op een vierkante inch!

Net zoals is gebeurd in 1918, zijn het de (gedwongen) vaccinaties -- gebaseerd op materiaal zoals dat van Baxter -- die de aftrap geven tot een pandemie die specifiek is gericht op het ruimen van 90-95% van de huidige wereldbevolking. Met andere woorden:
U en ik worden geacht er volgend jaar niet meer te zijn!

Of deze vaccins nu bij Baxter vandaan komen of niet, ALLE farmaceutische bedrijven die hierin zijn verwikkeld (bv. GlaxoSmithKline, SanofiPasteur, Novartis), hebben daarvoor  ‘zaad-virus’ gekregen van de WHO, die ze nauwkeurig  selecteerde op de grootste virulentie.

Deze plannen tot een grote kunstmatige opruiming van de wereldbevolking worden door verschillende bronnen genoemd. De tekst in 8 talen op de Georgia Guide Stones in Elberton, Georgia, beschrijft een wereldbevolking van ‘een permanente 500 miljoen’.

Dave Foreman, stichter van Earth First zegt: “Mijn drie hoofddoelen zijn 1) het reduceren van de wereldbevolking tot ongeveer 100 miljoen, 2) het vernietigen van de industriële infrastructuur, en 3) het terugbrengen van de wildernis, met over de hele wereld terugkeer naar de volledige scala van species.” Ted Turner, oprichter van CNN: “ Een totale wereldbevolking van 300 miljoen mensen zou ideaal zijn.” En prins Philip van Engeland heeft ooit geschreven dat hij wil reïncarneren als een gevaarlijk virus, om zo te helpen de wereldbevolking te verminderen.

Dat is de basis waarop de moedige Oostenrijkse journalist Jane Bürgermeister op 10 juni 2009 bij de FBI in de Amerikaanse ambassade in Wenen tegen de WHO, de VN en Baxter International een aanklacht indiende ‘wegens bioterrorisme en plannen tot massamoord’.
Ik vraag iedereen op eigen titel in zijn/haar eigen woonplaats hetzelfde te doen.
Klik hier

Mocht dit de desbetreffende criminelen niet rechtstreeks stoppen, het is wel de perfecte manier gebleken om buiten de zwijgende reguliere media om de aandacht van het grote publiek te trekken.

Artsen, politici, hulpverleners en politiepersoneel die de op handen zijnde (gedwongen) vaccinatieplannen steunen, moeten zich terdege realiseren dat zijzelf en hun gezinsleden vroeger of later eveneens slachtoffer zullen zijn van deze WHO-plannen.

Het enige antwoord op wat enkelen met de wereldburgerij van plan zijn,
is dat Alle burgers
• zich hiervan bewust zijn, en vervolgens
• deze levensgevaarlijke, nooit geteste, en op volkenmoord ontworpen MASSAAL VACCINS WEIGEREN, 
 ZODAT DEZE GEPLANDE VOLKENMOORD GRANDIOOS MISLUKT!!!
Auteur: © Désirée L. Röver,  medisch research journalist, 18 juli 2009Bron: wijwordenwakker

Voeg toe aan: