Zoeken
 


Vanaf nu wordt uw mailtje 12 maanden bewaard!

Laatste wijziging: zondag 12 juli 2009 om 17:33, 2347 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 12 juli 2009


Afgelopen dinsdag is de Bewaarplicht door de Eerste Kamer aangenomen. XS4ALL heeft zich jarenlang tegen die wet verzet. Als reactie is vanochtend in de landelijke kranten een advertentie geplaatst, en in een artikel op de Opinieweblog van XS4ALL geven we nog éénmaal onze visie op de wet: http://www.xs4all.nl/opinie

//

Deze week is de Wet Bewaarplicht Telecommunicatiegegevens tot onze grote spijt door de Eerste Kamer aangenomen. Alle informatie over uw e-mail-, internet- en belgedrag moet nu een jaar lang worden opgeslagen. Dus ook de gegevens van deze mail.

We hebben ons jarenlang tegen deze wet verzet, omdat we het belachelijk vinden dat de overheid iedereen zo in de gaten wil houden. Nut en noodzaak daarvan staan namelijk totaal niet in verhouding tot de inbreuk die deze maatregel maakt op uw en mijn privacy.

Nu wij bij XS4ALL de internetgegevens van al onze klanten moeten bewaren, zullen we dat natuurlijk met de grootst mogelijke zorg doen. Mocht de overheid inzicht willen in uw gegevens, dan nemen we daarbij een zeer kritische houding aan. Veiligheid en bescherming van uw persoonsgegevens is en blijft één van onze grootste prioriteiten.

XS4ALL Internet bv

Klik hier om de advertentie te bekijken: (pdf)Bron: xs4all.nl

Voeg toe aan: