Zoeken
 


Hyvers United

Laatste wijziging: zondag 12 juli 2009 om 16:45, 4844 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 12 juli 2009


Wordt het niet eens tijd dat er meer naar ons geluisterd wordt in Nederland?

Een aantal groepshyves hebben besloten om vanaf 2009 beter te gaan samenwerken. We willen een democratische >=100.000 leden Hyve gaan opzetten. Het doel van deze Hyve is dat U d.m.v. van POLLS kunt aangeven wat U graag veranderd zou willen hebben in Nederland. Hierdoor kunnen wij beheerders als UW woordvoerders gezamenlijk brieven gaan schrijven naar Den Haag en uw belangrijke punten op hun agenda gaan zetten.

Het is overigens NIET de bedoeling dat deze nieuwe Hyve de plaats van de deelnemende Hyves zal gaan innemen.
 
Als je ook ergens aandacht voor wilt vragen, laat het ons dan weten.

Lijst deelnemende hyvers

Word lid van Hyvers United  en/of nodig uw vrienden uit

Help mee om Hyvers United groot te maken!

Beheer je een eigen groepshyve en vind jij ook dat er meer naar het volk geluisterd moet worden in Nederland? Dan is het misschien interessant om je aan te sluiten als beheerder bij Hyvers United. Wij proberen een betere samenwerking tussen de onderlinge Hyves te bewerkstelligen en tegelijkertijd ook een breder publiek te bereiken.

Hyvers United wilt UNITY brengen in het waarheidzoekende gedeelte op hyves. Een heleboel hyves werken allemaal gescheiden van elkaar. Dit is natuurlijk niet goed want je krijgt hierdoor een hoop unieke groepshyves.

Alleen die uniekheid kunnen we ook omtoveren in een samenwerking zodat we niet meer gescheiden zijn, onze groepshyves behouden en meer publiek bereiken als team.Bron: hyversunite.hyves.nl/

Voeg toe aan: