Zoeken
 


Varkensgriep Hoax?

Laatste wijziging: woensdag 8 juli 2009 om 14:24, 3376 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 8 juli 2009

 

Wie zijn de varkens achter de varkensgriep? Dat is wat ik wilde weten.

Altijd als ik schreeuwende krantenkoppen zie over het woord “pandemie”, bel ik Dr. Lorraine Day, het voormailge hoofd van Orthopedische Chirurgie bij USF. Als een volhardend onderzoeker en iemand die geen blad voor de mond neemt, kan ik ervan op aan dat Lorraine mij het grotere beeld geeft achter de krantenkoppen. Ik belde haar gisteren. Haar eerste woorden, vergezeld van een hartelijk gelach, waren: “Het is gewon opnieuw een hoax!”

Dit is waarhet volgens Lorraine op neerkomt.

Ten eerste blijft de regering paniek zaaien opdat wij in het gunstigste geval bescherming eisen tegen dit 'dodelijke virus' in de vorm van vaccinaties. Hierdoor zou een minder populair verplicht vaccinatieprogramma niet nodig zijn, wat de Elite graag ziet gebeuren. Lorraine zegt er ook meteen bij dat echt schadelijke vaccinaties worden ontwikkeld in laboratoria die menselijke en dierlijke virussen combineren, die zeer schadelijk zijn voor onze immuunsystemen, wanneer we die ons laten toedienen.

Ten tweede vertelde ze dat het Center for Disease Control (CDC) van hun geneesmiddelvoorraad Tamilflu afmoesten, die was overgebleven van de laatste paniek rond de 'vogelgriep'. Ik vind het interessant dat Tamiflu aanvankelijk was ontwikkeld als middel tegen vogelgriep, terwijl het CDC nu zegt dat het ook werkt tegen varkensgriep. Het lijkt erop dat het een algemeen middel is tegen wat wordt gezien als een zeer specifieke griepvariant. Hummm. Hoe dan ook, farmaceutische bedrijven zoals CVC maken nu voorraden aan in voorbereiding op de “pandemie”.

Tussen twee haakjes, je zult er wellicht niet van opkijken dat de voormalige minister van defensie Doanld Rumsfeld een grootaandeelhouder is in Gilead Sciences, een Californisch biotech-bedrijf dat de rechten bezit van het middel Tamiflu. Een CNN-rapport van 2005, toen we werden bedreigd met de vogelgriep, plaatste Rumsfeld's vermogen ergens tussen 5 en 25 miljoen dollar. Dit is hetzelfde heerschap dat ons het giftige Aspartaam heeft gebracht, waarvan nu bekend is dat het ernstige neurologische problemen veroorzaakt bij mensen. Dat dus terzijde.....

Lorraine stelde verder dat 12, 60 of zelfs 120 doden als gevolg van een griep geen pandemie betekent. Meer dan 500.000 mensen sterven jaarlijks aan griepvirussen. Er zijn altijd actieve griepvarianten van de gebruikelijke bronnen. Onlangs werd gerapporteerd dat twee jonge mensen in het Sacramento-gebied waren geïnfecteerd met de varkensgriep, maar, geen zorgen; zij herstelden binnen 24 uur van hun griep. Niets anders dan de griep die mijn vriend en andere kennissen de afgelopen weken in Sacramento hadden.

Verder zij Loraine dat prins Charles het onderwerp 'Developmental Sustainability' (in ontwikkeling zijnde duurzaamheid Vert.) boven aan de agenda van de G-20 wil hebben. Developmental Sustainability is volgens Dr. Day het code-woord voor ontvolking. Misschien  weet je nog dat Charles' vader, prins Phillip, toen hem werd gevraagd in welke vorm hij wilde terugkeren als hij een volgend leven zou krijgen, antwoordde: “als een virus”. De idee erachter was dat hij dan alle nutteloze leden van de samenleving kon doden. Wat een heer!

Om kort te gaan, Lorraine zegt dat we ons geen zorgen hoeven te maken. Zorg gewoon goed voor je lichaam met een goed, zuiver dieet vol verse groente en fruit, voldoende zonlicht en frisse lucht. Doe je spirituele oefeningen, ontspan, en laat je in geen geval vaccineren! We worden allemaal blootgesteld aan griepvirussen, maar als je je immuunsysteem sterk houdt, hoef je je nergens zorgen om te maken, en de enige varkens waarmee we hier te maken hebben, zijn diegenen die proberen ons in angst te houden.

bron: Conscious Media Network
vertaald uit het Engels door Frank HoogerbeetsBron: ditrianum.org

Voeg toe aan: