Zoeken
 


Deel 5 in de Anastasiareeks

Laatste wijziging: dinsdag 7 juli 2009 om 21:23, 3643 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 7 juli 2009

 

Het goede nieuws is daar!

In de week van 7 juli 2009 zal het vijfde deel in de Anastasiareeks in de Nederlandse vertaling verschijnen met de titel "Wie zijn wij?". Het boek  is verkrijgbaar in de boekhandels en is ook regelrecht te bestellen bij de uitgever schildpadboeken.nl.

In dit boek, dat werkt als een volle teug verademende boslucht, schetst Megre aan de hand van zijn belevenissen met Anastasia, het ontstaan van een schitterende toekomst, een ongekende wereld die binnen handbereik is van eenieder die er warm voor loopt: inspirerend, hoopgevend, haalbaar en vervullend.
                                     
Velen van ons zien de Natuur als iets dat losstaat van onszelf; als een omgeving waar we onze vakantie doorbrengen, of gaan wonen als we rijk zijn of gepensioneerd. En velen van ons zijn het leven in de grote stad, het werken in gebouwen met airco, en het eten van genetisch gemanipuleerd voedsel als 'natuurlijk' gaan beschouwen – net zo 'natuurlijk' en onvermijdelijk als milieuvervuiling, oorlog en de aanwezigheid van verwoestende wapentechnologieën. In Wie Zijn Wij? draait Anastasia die omgekeerde wereld weer om.
 
In Schepping hebben we kunnen lezen hoe het – in den beginne – bedoeld was, en in Wie Zijn Wij? kunnen we ons laven aan een beeld van hoe het kan worden. En zo kan het worden op deze Aarde als we in staat zijn ons allereerst een voorstelling te maken van een prachtige wereld, en dan de inspiratie en de daadkracht hebben om te werken aan de verwezenlijking daarvan.
 
Anastasia laat ons zien dat zo'n betere en leefbare wereld geen utopie is, dat het alleszins haalbaar is om in harmonie en zonder zorgen te leven, en dat we de tijd die dan beschikbaar komt, kunnen benutten voor de ontplooiing van onze sluimerende vermogens.
 
Schildpad Boeken ISBN 978-90-77463-13-0  Bron: anastasiadorp.nl

Voeg toe aan: