Zoeken
 


Laat je niet NEPpen!

Laatste wijziging: zaterdag 4 juli 2009 om 15:04, 2842 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 4 juli 2009

Er zijn duistere krachten werkzaam op onze moederplaneet. Ze willen steeds meer macht, en ze zijn bereid tot werkelijk alles om machtiger te worden. Deze krachten werken daartoe met manipulatie, leugens verdraaiingen, chantage en geweld. Eigenlijk laten deze duistere krachten, gedreven door hun onstilbare honger naar steeds meer macht, geen middel onbenut.

De duistere krachten hebben energetisch voedsel nodig, in onvoorstelbaar grote hoeveelheden. Ze voeden zich met de negatieve emoties van mensen. Ze teren volledig op angst, woede en verdriet van zoveel als mogelijk mensen. Deze duistere krachten zijn dus parasieten. Om preciezer te zijn, ze zijn Negatieve Energie Parasieten, af te korten als NEP. En wanneer wij bang, boos of verdrietig worden (of welke andere (tussen-) vorm van negatieve emoties dan ook), dan voeden wij deze duistere krachten en laten we ons dus NEPpen!

Het uiten van negatieve emoties is dus dubbel ongewenst. Allereerst verliezen we zelf hierdoor, volstrekt onnodig, heel veel energie. En ten tweede komt deze zomaar verspilde energie terecht bij wezens die het bepaald niet goed voor hebben met de mensheid en de rest van het leven op Aarde.

Laten we eens wat voorbeelden bekijken.

Op donderdag 25 juni 2009 werd Michael Jackson vergiftigd door zijn huisdokter. Daartoe was de reguliere pijnbestrijding vermengd met zeer geraffineerd gif, wellicht buiten de huisdokter om. Het gevolg van dit voortijdig heengaan was een enorme schokgolf die over onze gehele planeet trok. Vooral van het alom gevoelde verdriet over het verlies van dit muzikale genie hebben de duistere krachten flink gesmuld. En eigenlijk was het dubbel lekker voor de machtswellustelingen, want Michael kan nu geen onthullende boodschappen meer doorgeven via zijn videoclips en songteksten. Prachtige Michael, geniet nu maar even van jouw welverdiende rust, want de duistere krachten hebben het jou in jouw afgelopen leven knap lastig weten te maken. En nog enorm bedankt voor de prachtige muziek die je ons hebt nagelaten.

De moord op Michael Jackson staat helaas niet op zichzelf. De duistere krachten hebben al veel vaker beroemdheden vermoord om zich met de daarop vrijgekomen negatieve emoties te kunnen voeden. Enkele voorbeelden hiervan zijn John F. Kennedy (22 november 1963), Martin Luther King (4 april 1968), John Lennon (8 december 1980), Yitzhak Rabin (4 november 1995), Lady Diana (31 augustus 1997) en Pim Fortuyn (6 mei 2002). Miljoenen mensen gaven na het bekend worden van de dood van deze personen massaal hun negatieve emoties de vrije loop. En dat was nou ook precies de bedoeling van iedere liquidatie, naast natuurlijk het monddood maken van de beroemdheid in kwestie.

Bij al deze brute moorden kwam er vooral veel verdriet en woede naar buiten. Tegenwoordig zijn de duistere krachten vooral dol op angst. Daarom worden mensen nu vooral bang gemaakt. Eerst hadden we de nepterroristen. Daarna werden we bang gemaakt voor gaten in de ozonlaag en zogenaamde broeikasgassen. En het laatste trucje is het aanwakkeren van de angst voor een pandemie. Wanneer mensen hiervoor bang worden, dan hebben de duistere krachten hun eerste winst al binnen. De tweede winst ontstaat wanneer ze deze angst kunnen benutten om nog meer macht te verwerven. Dit laatste gaat dan automatisch gepaard met het inleveren van vrijheden door de bang gemaakte bevolking.

Er is een zo mogelijk nog sinistere kant aan dit hele verhaal. De duistere krachten denken namelijk ook nog eens beloond te worden voor iedere mensenziel die sterft op Aarde. De duistere krachten zijn namelijk volgelingen van de afvallige Aartsengel Lucifer en de zijnen, en Lucifer schijnt hierover een overeenkomst te hebben gesloten met Cal, de heerser in de hogere dimensies over de overleden zielen die van de Aarde afkomstig zijn, zo wordt verteld.

De duistere krachten staan nu op het punt om hun grootste slag aller tijden te slaan. Ze laten de media nu de mensheid bang maken voor een grieppandemie. Vervolgens hebben ze de overheden massaal vaccins laten bestellen. In die vaccins zitten niet alleen de meest levensgevaarlijke virussen die jarenlang onderzoek in geheime laboratoria heeft opgeleverd, maar er zitten ook nog eens nanochips in waarmee de hormonenhuishouding van de geïnjecteerden op afstand gereguleerd kan worden.

Dit wordt dus triple play voor de duistere krachten.

1. Heel veel mensen worden doodsbang (voor een geplande pandemie). En veel mensen die dit doorzien, die worden heel erg boos of verdrietig. Het maakt de duistere krachten niet uit hoe we negatief worden, als we hier maar uiting aan geven.

2. Onvoorstelbaar veel mensen zullen sterven door ultradodelijke virussen die ze vrijwillig laten inspuiten. En desnoods worden deze gifspuiten verplicht gesteld (gecombineerd met opsluiting voor de 'criminele' weigeraars die dan alsnog onder dwang kunnen worden volgespoten).

3. Iedereen dit het wel overleefd, is dan volledig in de macht van de duistere krachten via de grip op de hormonen door de ingebrachte nanochips.

Dit is het bizare scenario dat ons te wachten te staat wanneer we nu niet kenbaar maken dat we dit niet willen. Daarbij uiten we echter nooit negatieve emoties. Wij vergeven op voorhand de duistere krachten, want hun bewustzijn is veel te laag om te kunnen bevatten waar ze mee bezig zijn. Zoals een liefdevolle ouder de kettingzaag uit de hand van een peuter neemt, zo maken wij nu duidelijk dat het afschuwelijke spel van de duistere krachten is afgelopen.

Wij laten geen kans onbenut om medemensen hierover te informeren. En verder negeren we duivelaanbiddende kleutertjes en hun zielige plannetjes. Wij hebben daar namelijk helemaal geen tijd voor. Wij zijn heel druk bezig met het opbouwen van een echte beschaving op Aarde, gebaseerd op zuiverheid, openheid en eerlijkheid. Helpt u mee?Bron: pateo.nl

Voeg toe aan: