Zoeken
 


Moon Rising: NASA loog over alles (video)

Laatste wijziging: woensdag 1 juli 2009 om 16:37, 7193 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 1 juli 2009

MoonRisingOp 25 februari 1994 waren er 1,8 miljoen foto's gemaakt van de maan tijdens de 'Clementine missie'. Verschillende variaties werden genomen, inclusief foto's volledig in kleur. De hoes van deze DVD is een van de honderden foto's die u worden gepresenteerd in de film. Dit is de eerste keer in de historie van de mens dat de Maan in zijn volledige natuurlijke kleuren wordt geopenbaard.

Los van het feit of we naar de Maan geweest zijn of niet... we zijn er zonder twijfel geland. Deze film gaat over wat er op ons stond te wachten toen we er aankwamen en de leugens die in gang zijn gezet om wat werd gevonden, te verdoezelen.

Maan onderzoekers die in deze film in beeld komen, vertellen over de feiten die voor meer dan veertig jaar voor u verborgen bleven. Deze feiten zullen u verrassen en tegelijkertijd shockeren. U zult zichzelf afvragen waarom deze leugens ons zo lang zijn voorgeschoteld.

De antwoorden op deze vragen bewijst dat we niet als gelijken worden behandeld door degenen die aan de touwtjes trekken in deze 'grootste ontdekking ooit ontkend'.

Het verdrukken van het bewijs dat er beschavingen kunnen zijn geweest op de Maan, of zelfs nog ongelooflijker, de mogelijkheid dat zij er nog steeds zijn, doet vragen opwekken over waarom wij daarover in het duister zijn gehouden. De grootste belediging is dat ons wijs werd gemaakt dat de maan een grijze, kleurloze rots is. Daarentegen, lijkt de Maan meer op een kleine planeet die wemelt van het leven en structuren van het soort dat je nooit eerder hebt gezien, tot vandaag de dag. Het lijkt er in elk geval sterk op dat de Maan bewoond was in 1994, toen deze foto's zijn genomen.

Op de DVD hoes ziet u rechts bovenaan een heldere zilver-blauw kleurige schijf met een lichtgroene koepel in het midden. In vergelijking met het terrein eronder, komt het niet overeen met de hoek van de oppervlakte. Het object zweeft erboven, op zijn zij. De andere schijf, aan de onderkant, is correct gepositioneerd op het maanoppervalk en verlicht de directe omgeving.

"We logen over alles" - BellComm/NASA Insider 

(Selecteer "Fill Window" in het menu voor breedbeeld weergave)

Deel 1:
 
Deel 2:
 
Deel 3:
 
Indien u het werk van José Escamilla wilt ondersteunen kunt u overwegen deze DVD te kopen.
 
Originele Bron: Moonrising-themovie.com

Bron: Niburu.nl
//

Noot star-people redactie:

Ach wie weet is het wel de deathstar.


Of staan er wel piramides die we gebouwd hebben?Ze vieren daar ook feest en hebben hun eigen stonehenge.

Altijd als wij er langs vliegen dan verstoppen ze zich in gebouwen.

De laatste keer dat ik er was ben ik snel weer door gevlogen. Volgens mij hebben de Amerikanen het weer verpest.

Nee ik wacht wel tot de woede over is en heb mijn ufo voorlopig verstopt.


Maar mocht je hem vinden dan zou ik niet proberen om hem te jatten. Hij wordt zwaar bewaakt.PS
Sorry kon het niet laten.
Photoshop waarschuwing op zijn plaats natuurlijk :-)
Desalniettemin Moon Rising rocks, een must see voor de believers en non-believers.
Peter koers


Bron:

Voeg toe aan: