Zoeken
 


25 Juli, Landgoed de Horst in Driebergen, 'De Dag Buiten de Tijd 2009'

Laatste wijziging: donderdag 30 juli 2009 om 14:16, 6075 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 30 juli 2009

dag buiten de tijd 09

 

De Dag Buiten de Tijd 2009
Blauwe Elektrische Nacht - kin 3
(zaterdag 25 juli 2009)

Landgoed de Horst in Driebergen

 

 Toon 3 is de Toon van Activatie. Nacht is de tempel van je innerlijke wereld. Het is de kracht van duisternis en het domein van de droom en je intuïtie. In het duister schakel je over op andere zintuigen. De zo verkregen informatie zou je wel eens kunnen verrassen. Heb geen angst, ga naar binnen, wordt stil en ervaar!
Is het je wel eens opgevallen dat er in je droom nooit een tekort is? Dat er altijd genoeg is? Je onderbewustzijn weet het en Nacht vraagt aan je dit ook tot je bewustzijn door te laten dringen. Maak nu de keus niet meer in angst te leven, angst voor te weinig geld, te weinig liefde, te weinig aandacht. Want alles is er in overvloed. Deze dag gaan we de overvloed activeren en vieren: de liefdevolle overvloed van de schoonheid van de schepping.

De kleur van de dag is blauw. Draag deze dag daarom vooral blauwe kleding.

Programma thema

We bevinden ons deze dag in het Draak Wavespell, het eerste Wavespell van de Tzolkin. Dat is de periode waarin je weer herboren bent. Een periode om te zijn, niet meer dan dat.

Nacht is het onderbewustzijn. Daarom willen we niet dat 'het denken' te veel geprikkeld wordt in de vorm van lezingen waar je ingewikkelde kost moet adsorberen. Dit jaar denken we aan gedichten, verhalen, muziek, klankmeditatie, performances. Niet meer zo veel workshops als vorig jaar, waardoor er meer rust komt. Niet meer hollen van het een naar het ander. ZIJN!

Ik zie voor me dat het grote veld de plek is waar alles gebeurt, languit op je kleedje in een aangenaam zonnetje, straen naar voorbijtrekkende wolken, cirkelende buizerds en regenboogluchtballonnen, luisteren naar didgeridoos, klankschalen, sjamanendrums, schone woorden, oude verhalen, het dromen worden geprikkeld, je voorstellingsvermogen wordt geactiveerd, spontane ontmoetingen, samen stil worden, zijn in het collectief onderbewustzijn, samen dromen. 

 

NIEUWS 2 juli:

AANMELDEN
Om een idee te krijgen van het aantal bezoekers dat gaat komen, wil ik iedereen vragen om zich aan te melden. Wil je ons mailen als je komt? Ja ik kom!
Liefst ook even aangeven met hoeveel je komt. Alvast dank.


GEEN POTLUCK!
Zorg dit jaar voor je eigen maaltijd! In tegenstelling tot andere jaren doen we dit jaar geen potluck. Het was vorig jaar te veel werk om alles op de tafels te zetten. En om alles daarna weer op te ruimen. Nu ja , wie er bij was weet hoeveel eten 1200 mensen meenemen.... dat was veeeeeel.
We hopen wel cateraars te vinden die niet op vette winst uitzijn, goed eten kunnen serveren, etc.

VRIJWILLIGERS gezocht
We zoeken nog steeds helpende handen voor diverse dingen, zoals uitrekenen signaturen, vuurwachters, entreetafel, schoonhouden lokatie, grasvrij maken labyrinth (vóór de 25ste), kinderprogramma,

Meeneemlijst
• kleed om op te zitten
• eten en drinken voor de hele dag (ook voor de kinderen)
• zakje voor afval
• je zegelbutton van vorig jaar ( of koop een nieuwe bij de kraam)
• geld voor donatie en markt
• print met routebeschrijving en programma ( komt pas laatste week op de site)
• blauwe kleding
• verantwoordelijksheidgevoel om alles netjes en schoon achter te laten en in liefde te laten verlopen.
• zonnebrand, parasol/paraplu
• wat je delen wilt met anderen: gedicht, kunst, liefde, muziekinstrumenten....

Zie website voor meer info

 Bron: panorange.nl

Voeg toe aan:
"+escape(u+"");'>