Zoeken
 


Dimensies

Laatste wijziging: woensdag 28 januari 2009 om 16:58, 10613 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 28 januari 2009

Er worden regelmatig artikelen geschreven waarin men het heeft over dimensies. Maar wat zijn dat nu precies? Dimensies zijn niets meer en niets minder dan bewustzijnsniveaus: gebieden die bestaan uit bepaalde trillingsfrequenties die tezamen op 1 en dezelfde golflengte vibreren (net zoals de FM of AM golflengtes van de radiostations. Vergelijk jezelf in dit voorbeeld maar met een radiostation dat ben jij, die op een bepaalde golflengte -dimensie- uitzendt/te ontvangen is). Als je een stukje steen of mineraal, plant, mens , of bijvoorbeeld dier onder een microscoop zou bekijken dan zie je dat de structuur: moleculen, atomen enz. constant in beweging zijn, trillen. Je kunt het zelfs zien als je op een mooie zomerdag aan het strand zit of aan de waterkant, misschien herken je dit wel, dat je de lucht, of het asfalt net boven de weg ziet trillen.. Als bepaalde “dingen” op eenzelfde frequentie trillen is er sprake van een bepaalde dimensie. Het grappige is dat die dimensies er allemaal tegelijkertijd zijn, om je heen, op dezelfde plek, maar je kunt er slechts 1 waarnemen, de dimensie waar jij je geestelijk in bevindt.

Het doel van elke ziel is bewust worden, groeien in dimensies; in de lagere dimensies bestaat goed/slecht, pijn, verdriet, leed, ziektes, negatief gedrag enz. De trillingen vibreren hier langzamer, hoe lager de trilling hoe zwaarder de energie, oftewel door die lagere trilling neemt de vorm een grovere materiële structuur aan. We zijn eigenlijk in wezen gestolde energie, ..spirits in a material world.. Hoe hoger de trilling (dimensie) des te fijn stoffelijker de materie, bijvoorbeeld engelen/lichtwezens.

Tussenstap
De 4e dimensie is een soort “tussenstap”: wat je denkt of waar je intentie ligt zal zich manifesteren, vaak sneller dan je denkt) Vanaf de 5e dimensie en hoger is er geen leed, verdriet, ziekte enz. meer, omdat de vibratie van Liefde in deze dimensie/sfeer vergeleken bij de lagere dimensies veel hoger is. Diep van binnen weten we allemaal dat we dat eigenlijk alleen maar willen, leven in liefde met elkaar zonder strijd, verdriet, ziektes enz.

Op aarde is er een mengeling van mensen (zielen) uit vele dimensies tegelijkertijd. We zijn hier gedwongen om met elkaar om te gaan. Dit is de eenvoudige reden waarom er bijvoorbeeld oorlog is , en mensen elkaar echt niet begrijpen (men vibreert dan in verschillende dimensies). En waarom je je soms bij een persoon of dier of ergens op een plek in de natuur zo ongelofelijk goed en op je gemak voelt (je vibreert dan in dezelfde dimensie). Dus hier, juist hier op Aarde, bevindt zich de beste leerschool om te groeien in bewustzijn (lees: sferen/dimensies) want dit is het enige uiteindelijk doel van elke ziel. Niemand uitgezonderd.

Keuzes
Zoals we uit ervaring allemaal weten, het enige wat we doen in ons leven is keuzes maken, dag in, dag uit, van die keuzes leren door ons te spiegelen aan andere mensen met wie we te maken hebben tijdens die keuzes en zo groeien we allemaal met elkaar steeds verder naar hogere bewustzijnsgebieden. Op Aarde leefden we tot voor kort in een 3-dimensionale werkelijkheid, de 3e dimensie, echter de planeet Aarde is ook een ziel is net als wij, met een eigen lichaam en bewustzijn en zoals elke cel van ons lichaam in verbinding staat met ons lichaam staat zij ook in verbinding met energie en in de kosmos, bv. ons zonnestelsel. Uiteindelijk is het de bedoeling, daar lees je ook steeds meer over in artikelen die over 2012 gaan, dat de planeet Aarde, inclusief alle leven daarop in trilling een stapje hoger gaat, dus in een hogere trilling zal vibreren.

De gevolgen zijn nu al zichtbaar, de planeet Aarde zelf bevindt zich al in de 4e dimensie. Alle leugens en verborgen agenda’s komen aan het licht. Dit is nog oude energie uit de 3e dimensie, welke niet meer samen kan vibreren met de 4e. Het is een zuiveringsproces waarvoor nu de tijd is aangebroken (al duizenden jaren geleden door o.a. de Maya’s, astrologen, zieners en andere oude volken voorspeld) van zowel de Aarde zelf als alles wat daarop en –in leeft. Dit heeft ook weer effect op de andere planeten van ons zonnestelsel, zoals onze celwerking effect heeft op ons lichaam.

Maar dit is een ander onderwerp waarop je op deze site nog veel kunt lezen.

Auteur: KaartjeVoeg toe aan: