Zoeken
 


Extra informatie over het Universeel Bewustzijn

Laatste wijziging: woensdag 10 juni 2009 om 16:40, 2364 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 10 juni 2009

Ieder Mens heeft zijn geestelijke SQ verstand nodig om dit te gaan begrijpen. Spirituele/geestelijke kennis is nu hoger dan ooit in het verleden is geweest. De Wereld, De Aarde en De Mensheid horen in het 5de Bewustzijn te zijn. De Mens wordt niet nieuw, de Mens maakt voor 2012 op Aarde zijn geestelijk/spiritueel ‘’wedergeboorte’’ naar het 5deZielenhart bewustzijn mee.

Dit is een Natuurlijk ‘’Zielenevolutieproces’’ om in onszelf Eenheid mee te bereiken zodat niemand zich ‘’afgesplitst’’ voelt van zijn eigen Zielenhart, de Mens is al een spiritueel wezen. Daarom leef + denk + voel + weet + geloof + vertrouw ook met je eigen zielenhart. Ieder Mens heeft een Multifunctioneel 10delig 5deZielenhartbewustzijn mee gekregen bij ons eerste bestaan, dit was nog niet geactiveerd, wij wisten nog niet hoe dit te doen.

Ieder Mens krijgt hulp vanuit zijn eigen 10 licht zintuigen, door te geloven + te vertrouwen in ons eigen complete inner IK activeren wij nu alles in ons. Begrijp dat ons complete inner IK in ons eigen Lichtlichaam zit, dat al in ons eigen aardse lichaam zit. Onze Geestelijke Bewustzijns zijn niet fysiek en zitten ook niet in onze hersenen, maar alles zit al in ons eigen zielenhart.

Ieder Mens heeft een eigen Geest nodig, die is verbonden met de Geest van De Almacht van AL ER IS, die ook de Mensheid heeft geschapen. Als wij onze eigen complete innerlijke IK gaan herontdekken komen onze 10 chakras in balans, dan wordt dit Universeel Bewustzijn ook actief en dit zit in ons eigen 10de chakra. Bewustzijns zijn Energetisch /Geestelijk beschermd door de Heilige Geometrie.

Innerlijke Bewustzijns, is innerlijke rijkdom die de Mens zonder bewijzen kan geloven en vertrouwen, het zit al in ons eigen innerlijke ZELF. 10 Bewustzijns, Geest, Ziel, Mastercellen, 10 chakras, 10 zintuigen, Kundalini–energieën, 10delig DNA systeem zitten al in de Mensheid zijn eigen Multifunctioneel ‘’zelfstandig’’ 10delig 5de Bewustzijn. Wij ontdekken nu kennis dat in ons Menselijke Bewustzijn aanwezig was en onbewust is gebleven.

Nu is het de tijd om dit Kristalbewustzijn te activeren dit zit in ons eigen Zielenhart. De Mens was lang afgescheiden van zijn inner zelf, omdat iedereen naar buiten was gericht, in plaats van naar binnen. Daarom heeft een Mens zijn eigen Geest ook hard nodig, onze Geest werkt geestverruimend, want dit zijn positieve lichtkrachtenergieën. Dit getuigt van spirituele vooruitgang, wordt nu ook geestelijk wakker, anders kunnen wij dit Kristal Bewustzijn dat in ons zit niet activeren.

Daarom geloof + vertrouw in je inner zelf. Het ligt aan de Mens zelf hoe wij zijn ingesteld, zijn wij negatief kunnen wij niets activeren in ons. Zijn wij positief ingesteld; leef, denk, voel, weet, geloof en vertrouw met je eigen zielenhart ben je gezond, gelukkig en vrij. Negativiteit hoort niet bij de Mens, daarom STA ook boven alle negativiteiten.

In ons 1ste + 2de + 3de + 4de Bewustzijn zit onze eigen persoonlijke fundering. DNA, Geest/Spirit, Zielenhart, Hoge Zelfbewustzijn, SQ en IQ verstand, 10 Mastercellen, 10 zintuigen, 10 chakras, Kundalini energieën, geweten, EGO is persoonlijkheid en herinneringen. Wij zijn eigen baas, wij zijn geheel zelfstandig gecreëerd om ook in vrijheid ons eigen persoonlijkheid te vormen.

Iedereen heeft zijn eigen Hoge Zelf 6de Bewustzijn nodig, dan activeren wij al onze bewustzijns en herinneringen komen uit onze eigen ervaringen. Onze eigen hoge zelf is een wezenlijk deel en ook onze persoonlijke hulp, Engel, Gids. Contact met onze hoge zelfbewustzijn is het mooiste cadeau voor jezelf. Onze eigen hoge zelfbewustzijn helpt ons en daarom maak zelf kontact, vraag om hulp.

Het Universal is een overkoepelde AL ER IS ALMACHT die alles gecreëerd heeft (de Mens heeft zichzelf niet gecreëerd) Bewustzijns zijn energetisch geestelijk/spiritueel. Universele energieën zijn in alles aanwezig. Zoals het Universum; Heelal, Kosmos, 10 Lichtdimensies, Aarde, Mensheid en Dierenwereld en Flora hebben te maken met dit Divine Almachtig Bewustzijns Pure Energieën.

Als wij ons aards fysiek lichaam op Aarde achterlaten gaan wij verder met ons Lichtlichaam, ons geestelijk voertuig is niet fysiek, ons gehele inner IK zit er in. De Mens gaat na dit leven op Aarde naar de Kosmos/Hemel, dit zijn de 10 Licht Dimensies. De Aarde en 10 licht Dimensies zijn speciaal voor de Mens gecreëerd en ieder Mens heeft een bestaansrecht voor de Aarde en de 10 Licht Dimensies. Wij gaan na dit leven, naar die Dimensie, waar wij dan ‘t bewustzijn van hebben.

Begrijp ook je persoonlijke lessen, en vergeef jezelf voor je negatief denken dan laat dit ook los. Onze 4 eerste chakras behoren in ons eigen zielenhart te zitten. ZET bewust je fundering in je eigen zielenhart, je bent er zelf baas over. De Geest van de Mens is verbonden met de Geest van de Almacht. Dit is waardevol om te weten, wij zijn allen naar de Aarde gekomen voor geestelijk bijstand.

We mogen allen op Aarde de Wereld Ziel helpen, door onze eigen tekortkomingen in jezelf te gaan erkennen. Dus verander de Wereld en begin eerst bij jezelf. Onze missie op Aarde is, om in ons innerlijke zelf te gaan geloven en dit te vertrouwen dan activeren wij onze eigen inner zelf bewustzijn. Dit is Geestelijke wijsheid is spiritualiteit dat iedereen nu werkelijk nodig heeft en daarom sta er open voor.

De 3de Dimensie is een HEL op Aarde, problemen, pijnen, armoede, verdriet, angst, emotioneel, materialistische, egocentrisch en wrede oorlogen. STA ook geheel boven deze negatieve Aardse 3de Dimensie IS niet verbonden met het Universele bewustzijn, dus negatieve mensen zijn dus niet beschermd.

Originele bron: spiritualwisdomBron: aquariusage

Voeg toe aan: