Zoeken
 


Aarde werd gered door een UFO?

Laatste wijziging: donderdag 28 mei 2009 om 16:36, 3314 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 28 mei 2009

tunguska_ereignis

 

 

 


80 miljoen bomen werden ontworteld door de Toengoeska-explosie.Een UFO ramde honderd jaar geleden opzettelijk een meteoriet om de aarde te redden. Dat beweert de Russische wetenschapper Yuri Labvin. Volgens hem offerde een buitenaards ruimteschip zichzelf op om een gigantische meteoriet uit te schakelen, die op 30 juni 1908 boven Siberië afstevende op onze planeet aarde. De inslag zou de aarde volledig verwoest hebben.

Toengoeska-explosie
Het resultaat van deze 'heldendaad' was de zogenaamde Toengoeska-explosie, een enorme ontploffing bij de rivier de Stenige Toengoeska, waarbij in een omtrek van 40 kilometer liefst 80 miljoen bomen ontworteld werden. De explosie werd tot 200 km verder gevoeld. Gelukkig vond de inslag plaats in een onbewoond gebied, waardoor honderdduizenden doden vermeden werden.

Enkel mogelijk in de ruimte
Verklaring voor deze mega-explosie? De meeste wetenschappers houden het op een meteoriet die zo'n acht kilometer boven de aarde ontplofte. Maar doctor Labvin ziet in de quartzplaten met vreemde tekens, die op de onheilsplek gevonden werden, overblijfselen van een bedieningspaneel van aliens. "Wij hebben geen enkele technologische kennis om dat soort tekens te printen op kristallen", zegt Labvin. "Bovendien vonden we ook ijzer silicaat dat enkel en alleen in de ruimte kan gemaakt worden."



Bron: skynetblogs

Voeg toe aan: