Zoeken
 


Nationale Stralingsdag gevierd met bezwaarbrief UMTS-Winsum aan Raadsleden gemeente Winsum

Laatste wijziging: zaterdag 16 mei 2009 om 15:14, 9150 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 16 mei 2009

Vandaag heeft een burger-initiatief nadere actie ondernomen betreffende het indienen van bezwaar tegen het gemeentelijk besluit tot het plaatsen van een UMTS-mast midden tussen 2 woonwijken, een bedrijventerrein (met woonhuizen) en een ouderen verpleeghuis.

In het verleden is deze gemeente al (nadrukkelijk) op de hoogte gebracht van de nadelige effecten van UMTS door bijvoorbeeld de toenmalige redactie van Niburu en de initiatiefnemers van www.umts-winsum.nl. Ondanks alle rookwolkjes die wijzen op toekomstige (gezondheids-)problemen, hebben Raad en College in al hun 'wijsheid' toch besloten tot plaatsing van deze UMTS-mast.

Gelukkig heeft www.umts-winsum.nl ook kopieën beschikbaar gesteld voor het indienen van een bezwaar (zie www.umts-winsum.nl).

Hier een kopie van de email zoals die vandaag aan de Raadsleden van de gemeente Winsum is verstuurd:

----------

Geachte Raadsleden van de gemeente Winsum,

Hierbij ontvangt u, op de nationale stralingsdag / 16 mei 2009  / www.denationalestralingsdag.nl , het bezwaar UMTS-WINSUM door de indieners van de zienswijzen UMTS-WINSUM en een download versie BEZWAAR UMTS-WINSUM voor belanghebbenden.

Op site WWW.UMTS-WINSUM.NL vindt u relevante informatie.

De site WWW.UMTS-WINSUM.NL wordt de komende tijd geactualiseerd aan de stand van zaken.

(de volgende 'foto's' kunt u opslaan m.b.v. de rechtermuisklik, dan zullen ze goed te lezen zijn)

Bladzijde 1 & 2

Bladzijde 3 & 4

Bladzijde 5 & 6

Bladzijde 7 & 8Voeg toe aan: