Zoeken
 


Connecting the Dots

Laatste wijziging: zondag 10 mei 2009 om 13:52, 5189 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 10 mei 2009

Al vele jaren strijden er mensen tegen het onrecht in de wereld, waarbij ieder dat op z'n eigen manier doet.
Vaak worden deze mensen beschimpt om hetgeen ze doen, louter en alleen omdat de anderen de problemen niet zien dan wel niet kunnen zien.

David Icke spreekt bijvoorbeeld over zaken die als zeer controversieel gezien worden en daarmee direct in de afvalbak geworpen worden door menigeen. Om maar niet te spreken van de manier waarop hij door media (en als gevolg daarvan ook de kijkers) beschimpt werd. En laten we wel zijn, hij is zeker niet de enige persoon die dit overkomen is dan wel overkomt.

Toch zijn het deze personen die, als ware het politiewerk, de zaken grondig uitgezocht hebben ... zogezegd tot op de bodem.
De politie heeft vaak maar een paar aanknopingspunten en dienen dan daarmee het onderzoek te starten om uiteindelijk overzichtelijk te krijgen wat er precies is gebeurd. Zij zijn door grondig onderzoek in staat de zaken op te lossen.

Zo geldt dat ook voor mensen als David Icke ... hij roept ook niet voor niets:"It's about connecting the dots"

Na vele jaren onderzoek is voor hem het beeld duidelijk geworden en daar doet hij verslag van om voor ons allen een duidelijk plaatje te kunnen schetsen. Waar voor velen onder ons eigenlijk maar 1 ding (enigzins) duidelijk is, namelijk de geschiedenis - wat er gebeurd is ofwel een soort van oorsprong - ... heeft bijna geen mens het idee wat we hier nou allemaal doen op deze aardkloot. We zijn niet in staat het hele plaatje te overzien. We zien wel losse punten die ogenschijnlijk niks met elkaar van doen hebben ... dat terwijl de zonderling roept dat er wel een verband bestaat.

Kijk nu maar eens voor jezelf hoe lastig het is de punten met elkaar te verbinden, terwijl ogenschijnlijk de losstaande punten niks met elkaar van doen hebben.
Begin bij '1' en probeer de 33 punten in 1 'vloeiende' beweging, zonder de pen van het papier te halen, te achterhalen hoe deze punten met elkaar verbonden dienen te zijn.

We geven 1 hint ... Vele nieuws-items op websites als deze draaien hier om.

Connecting the Dots 1

Morgen zullen we net zoals bijvoorbeeld David Icke je trachten te laten zien wat de betekenis is van alle 33 punten en hoe ze in het grote geheel bij elkaar horen.

Enjoy the ride, but make sure you are behind the wheel!
Star-PeopleVoeg toe aan: