Zoeken
 


Fluoride

Laatste wijziging: dinsdag 2 december 2008 om 02:06, 2100 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 2 december 2008

Fluoride

Vanaf kind af aan is ons verteld dat fluor(ide) goed is voor onze tanden, tandbederf (gaatjes) tegen gaat en daarom ''moeten'' we ook altijd poetsen met een tandpasta met fluor, baby's krijgen fluor tabletjes, kinderen een fluorshot  in de vorm van een zgn, fluoridebehandeling, dit zoals men zegt ten goede van ons gebit, dus gezondheid... zou je denken, toch?!...... wat blijkt:

Fluorideis:

-   giftiger dan lood en net iets minder giftig dan arsenicum (Clin Toxicol Commerc Prod, 1984;11:4,112,129,138).

-   werd door de Nazi's in de kampen gebruikt om de gevangenen gewillig te maken

-   staat officieel bekend als gif.

-   is een afvalstof die overblijft bij de productie van aluminium.

-   is een hoofdbestanddeel  in pesticide, en ook in de atoombom. Ook in bijna alle munitie welke gebruikt wordt in Irak door de Amerikanen.

-   is een hoofdbestanddeel in de operatiekamer om u onder narcose te brengen.

Je zou toch verwachten dat men het beste voor heeft met onze gezondheid? Waarom worden we dan gewoon voor de gek gehouden nu we weten dat we juist GEEN fluoride nodig hebben om gezond te blijven? Here we go again: ..big pharma..     ...moneymoneymoney...

Wat zijn uiteindelijk de gevolgen voor onze gezondheid?

-   Zelfs een kleine hoeveelheid leidt al tot botontkalking (osteoporosis).

-   Via al hele kleine hoeveelheden in ons drinkwater veroorzaakt het  schade aan de organen.

-   Het wordt er van verdacht een oorzaak te zijn van o.a ME en ADHD.

-   Het vergroot de genetische schade aan spermacellen en voorkomt reparatie van ons DNA.

-   Een recent Italiaans onderzoek toonde aan dat het kankerverwekkend is.

-   Tevens belemmert het de ontwikkeling van de pijnappelklier, waardoor we "volgzaam" en passief blijven en als brave burgers slapend gehoorzamen aan wat van hoger hand wordt beslist. Daarom is het van groot belang, zeker in deze tijd op weg naar 2012 dat we deze klier juist stimuleren waardoor we verbonden worden met die delen in onze hersenen waar we tot voor kort nog niet verbonden mee waren en ons DNA zich tot 12 strengen zal vormen i.p.v. 2 waardoor we weer toegang krijgen tot datgene wat door de machthebbers (of beter gezegd angsthebbers) eeuwenlang angstvallig van ons is weggehouden:  de werkelijke vrijheid en scheppingskracht van elk individu, ons geboorterecht.

Er zijn gelukkig een aantal tandpasta's te koop zonder fluoride bv. Paradontax, Sensodyne original, en diverse tandpasta's op natuurlijke basis verkrijgbaar in de natuurwinkel. 

 Auteur: Kaar (redactie Starpeople)

 Voeg toe aan: