Zoeken
 


Creatieve Geest

Laatste wijziging: dinsdag 28 april 2009 om 22:42, 1949 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 28 april 2009

Een creatieve GEEST, is een VRIJE Geest en daardoor ontwikkelt dit een Geestdrift en dit geeft een bewustzijnsverruimend effect. Dit IS ook werkelijk voor iedereen belangrijk, omdat onze eigen ENERGIE en GEVOELENS en INSPIRATIE eindelijk terug kan keren. Dit IS nodig zodat onze ZIEL, dat zijn wij zelf ''herboren'' kan worden door onze eigen creatieve Geest. Door het leven ZELF te beleven zonder REM kunnen wij ook ons zelf vergeven. VERLOS zo je zelf van negatieve gedachten die wij allen hebben gehad, dan kunnen wij opnieuw GEESTELIJK herboren worden. Dan wordt onze Geest en Ziel en innerlijk kind ook verlost van het verleden. Vertrouw daarom IN je ZELF, anders blijf je onzeker.

CREATISME betekent de leer van de ZIEL begrijpen. De ziel dat zijn wij zelf en als wij geloven en vertrouwen IN onze Geest en Ziel geeft dit een gevoel van innerlijke KRACHT. Niet alleen voor ons zelf, maar dit verspreidt zich ook over de gehele wereld en samen creëren wij dan ook een collectieve scheppingskracht.

Wij hebben allemaal kwetsuren opgelopen in dit leven of in voorgaande levens. Daarom IS onze ziel ''ons innerlijk kind'' nog steeds overgevoelig en kwetsbaar. Wij zijn dan ook nog steeds overgevoelig omdat wij zelf nooit een ander zouden kunnen kwetsen, dit gekwetst zijn zit nog IN onze ziel. Begrijp dit; het is ons allen overkomen, daarom als wij NU weten dat het niet afkomstig is uit ons zelf. Wij hoeven ons daarom niet schuldig te voelen, wij hebben dit niet zelf veroorzaakt. Het IS ontstaan en gevormd door een proces zonder INZICHTEN, dat onverschilligheid met zich meebracht. Als wij zelf wel inzichten hebben vergeef toch jezelf, daarmee kan deze positieve intentie door een collectieve transformator getransformeerd worden, voor hen die zich niet kunnen vergeven.

Wij zijn zelf onbewust geweest voor onze eigen geestelijke ontwikkeling en dit betekent dat wij ook zelf geen inzichten hadden. Dit betekent dat wij geen DOEL of vastigheid hadden en dit brengt onzekerheid met zich mee. Wij hielden ons staande door naar buiten te keren, naar ons lichaam kijkend en daar de zorg voor te nemen. Dit is goed, maar wij vergaten dat wij een innerlijke ZELF hadden die ook verzorgd moest worden. Onze GEEST en ZIEL is ons innerlijk ZELF en ons innerlijk kind, dat ook geestelijk gevoed moet worden en ook ZELF liefde nodig had.

Omdat wij niet wisten waarom wij hier OP Aarde waren, hadden wij ook geen idee wat van ons verwacht werd. Daarom hielden wij ons bezig met oude gegevens uit de kast te halen. Wij hielden ons vast aan oude herinneringen uit Atlantis en wij klampten ons vast aan oude denkbeelden, wij vertrouwden alleen nog ''vertrouwde'' Heilige namen dat ons terug ''moesten'' leiden naar onszelf. Wij wisten niet hoe wij moesten LEVEN dus daarom hielden wij vast aan oude ''vertrouwde'' namen uit de geschiedenis en oude gewoontes uit het verleden en oude rituelen en religies en oude overtuigingen. Wij weten nu dat wij ONWETEND waren en wisten niet dat wij AAN onze EIGEN evolutieproces moesten werken. Wij moesten teruggaan naar ons eigen INNERLIJK ZELF, waar wij ONBEWUST van waren afgesloten.

ZIELEN EVOLUTIE is een allesomvattende OEROUDE LEER, die NU door ons zelf begrepen moet worden, omdat het de voeding IS die wij allen zo hard nodig hebben voor onze Ziel en Geest en dat ZIJN wij zelf, dus wij mogen ons zelf voeden met de juiste ingrediënten en dat IS geestelijke leer. Zodat onze Geest en Ziel eindelijk teruggaan naar de oorspronkelijke OERKRACHT en dat geeft ons ook de waarheid weer terug. Daar gaat deze evolutie leer over, evolutie blijft altijd doorgaan en blijft altijd bestaan, daarom keer niet terug wat geweest is dus naar de verleden tijd, daar komen wij vandaan, leef in het NU, wij hebben NU de werkelijke waarheid IN onszelf zitten, vertrouw daar op. Dan hoeven wij NIET meer IN het verleden te wroeten, omdat wij niet IN onszelf vertrouwden. Nu weten wij dat wij het Christus Bewustzijn en het waarheidbewustzijn IN ons zelf hebben zitten, vertrouw daarop dan weten wij altijd wat de waarheid is. Daar gaat deze Zielen Evolutie groei proces over, wordt daar ook bewust van.

IS er iets waar je spijt van hebt, VERGEEF jezelf, daarmee kun je je eigen ''motor'' en daar wordt mee bedoeld je eigen innerlijke zelf opnieuw mee starten. Dit geldt voor alle zielen pijn en dat IS hartenpijn dat wij allemaal wel eens gevoeld hebben. Geloof IN je innerlijke zelf en door deze vergeving kan je eigen zieltje ''innerlijk kind'' dit ook eindelijk LOSLATEN en herboren worden. Geef je zelf die kans, wat heb je te verliezen, het werkt ook voor jou, vertrouw hierop.

Wij denken al gauw dat spiritualiteit moeilijk is en dat je je hele leven eraan moet werken. Maar geestelijke ontwikkeling IS de enige ontwikkeling die nodig IS. Ons leven verandert er positief door, want spiritualiteit IS met ons verstand WETEN en ons verstand zit IN onze geest en dat IS spiritualiteit en dat is onze geest voeden met de juiste ingrediënten. Wij krijgen wel andere interessen en misschien verliezen wij een paar ''vrienden'' omdat wij dan INZIEN dat er meer is dan alleen geld verdienen en geld uitgeven, dit IS allemaal zo betrekkelijk. Geestelijke wijsheid geeft ons innerlijke rijkdom en daar gaat het om IN dit leven.Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: