Zoeken
 


24 mei - lezing van Hira Ratan Manek over Sungazing (Gewijzigd in Apeldoorn)

Laatste wijziging: maandag 25 mei 2009 om 19:23, 5554 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 25 mei 2009

LET OP!
LOCATIE GEWIJZIGD
(Was nijkerk wordt Apeldoorn)

Een lezing in het Engels door Hira Ratan Manek (72 jaar), een man uit India die sinds 1995 geen vast voedsel meer nodig heeft en toch gezonder is dan de meesten onder ons. Hoe deed/doet hij dit en hoe kunnen wij dit ook doen? De zon levert oneindig veel gezondheidsvoordelen, mits je het op de juiste manier aanpakt! Dus … redenen te over om te komen luisteren naar deze lezing en HRM’s methode, beter bekend als SunGazing.

Wie de zon gebruikt als directe energiebron, voelt zich lichamelijk en geestelijk sterker dan ooit. En op den duur zijn andere energiebronnen, zoals voedsel overbodig. Dat is in het kort het verhaal van Hira Ratan Manek, die de wetenschappelijke wereld voor een raadsel plaatst door zo goed als nooit iets te eten. Hira Ratan Manek heeft een methode ontwikkeld waarmee mensen zonne-energie in zich kunnen opnemen. De zonneyogi ontdekte dat de zonne-energie zoveel kracht heeft, dat bij mensen die de sungazing methode volgen na drie maanden psychologische problemen en angsten verdwijnen, na zes maanden ziekten over gaan en na negen maanden zelfs de behoefte aan eten verdwijnt. Sinds 1995 leeft HRM voornamelijk op zonne-energie en water. Uit beleefdheid drinkt hij soms ook wel eens een kopje thee of koffie, maar gedurende drie periodes heeft hij heel strikt gevast. De eerste keer duurde 211 dagen in 1995/96, onder medische begeleiding in India. De tweede keer 411 dagen, in 2000/01. Ook dit was in India en werd begeleid door een internationaal team van 21 artsen en wetenschappers. De resultaten waren zo opzienbarend, dat Manek werd uitgenodigd door de NASA om in de Thomas Jefferson University en University of Pennsylvania nog eens 130 dagen onder intensieve medische observatie te komen vasten. De resultaten van deze onderzoeken zijn voor iedereen te lezen op www.solarhealing.com.

HRM, Hira Ratan Manek, een 'zonnemens' uit Calicut (Kerala, India), heeft bewezen dat op een veilige manier naar de zon kijken de hersencapaciteit kan vergroten en mentale en emotionele rust brengen. Het helpt bij het genezen van fysieke kwalen en ziektes, terwijl het zorgt voor meer energie. Uiteindelijk zorgt deze techniek zelfs voor een verminderde behoefte aan vast voedsel.
Het 'sungazing' of zonnekijken is een eeuwenoude techniek die al door de Grieken, Egyptenaren en Indianen werd gebruikt. HRM was van jongs af aan al gefascineerd door de helende kracht van de zon en toen hij met pensioen ging (hij was ingenieur maar werkte in de export van kruiden) heeft hij deze techniek herontdekt door een intensieve studie van de oude culturele gebruiken.
Het is een techniek die voor iedereen haalbaar is en verouderingsprocessen omkeert. Hersenen, hypofyse en ander vitale organen groeien en worden sterker in plaats van af te takelen.De locatie: Finnegan’s Irish pub&restaurant

Hoofdstraat 176, 7311BD Apeldoorn

Aanvang : 19.00 uur

Kaarten bij de Kassa- entree prijs is verlaagd naar € 10,-

Plattegrond: http://maps.google.nl/maps?hl=nl&tab=wl

Wij ontmoeten u graag op 24 mei en u kunt voor informatie ook terecht bij: starpeople@upcmail.nlVoeg toe aan: