Zoeken
 


Bewuste Bedrijven (Steve Rother)

Laatste wijziging: vrijdag 17 april 2009 om 20:01, 2726 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 17 april 2009

 

Bewuste Bedrijven

Ruimte voor de geautoriseerde mens, gechanneld door Steve Rother ©

 

GROETEN VAN THUIS

Geliefden, dit is een magische tijd. Dit moment nu bevat meer magie dan waar je ooit op hebt gehoopt. Jullie ganse wereld bevindt zich op vele niveaus in een staat van transformatie. Er zijn momenteel werkelijk vier kritieke gebieden op jullie planeet.

Wij zeggen dit niet om jullie bang te maken, maar om je aan te moedigen je te focussen op wat nu gebeurt vanuit een breder perspectief. De verandering gaat alsmaar sneller. Om de wereld te scheppen waarvan jullie hebben gedroomd, en om je zelf waarlijk toe te staan deel uit te maken van de nieuwe Aarde die gevormd wordt, is het nodig om oude overtuigingen en ideeën die jullie gebruikt hebben om in de huidige omstandigheden te overleven, als eerste los te laten.

Om dat te kunnen doen, laten jullie iets ontstaan wat jullie crisis noemen, of er wordt iets van je afgenomen waarvan je dacht het nodig te hebben. Vrienden, dit gebeurt op vele verschillende niveaus.

 

Geautoriseerde Samenlevingen.

Vandaag willen we het hebben over iets dat jullie kunnen benutten in zowel je eigen individuele leven als dat van het collectief der mensheid. Laat ons voor alles beginnen met uitleggen hoe je omgeving eruit zal zien wanneer jullie enkele van de transities gemaakt hebben waar je aan begonnen bent.

Het zal jullie helpen iets te kunnen zien van wat je te wachten staat. Veel van de lessen waar je mee werkt omvatten het aanpassen van je Zelf en je pas verworven macht aan de wereld, aan je vrienden en aan je omgeving.

We hebben ooit gezegd: “Jullie zijn god en jullie hebben een verantwoordelijkheid om te creëren. Het tweede punt is om je te herinneren dat jullie niet de enige god zijn.” Samen met de andere goden door een deur kunnen wordt een van de belangrijkste dingen op de nieuwe Aarde.

Het is van kritiek belang dat jullie leren in harmonie om te gaan met de geautoriseerde mensen om je heen, mensen in je energieveld en met hen die deel uit maken van je dagelijkse leven. Dit omvat meer dan zelf autorisatie, of alleen maar verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk en je eigen werkelijkheid. Dat is slechts een begin.

Anderen de ruimte geven, zoals je kinderen, je ouders en alle anderen waar je dagelijks mee om gaat om geautoriseerd te worden, zal van kritiek belang zijn op jullie weg naar de hogere frequenties van de Nieuwe Aarde. Daar willen we het vandaag over hebben; de nieuwe energie van de geautoriseerde mens.

 

God centreren.

Geautoriseerde mensen hebben steun nodig die jullie huidige samenleving ontbeert. De grootste uitdaging ligt in de menselijke gewoonte om de eigen macht weg te geven. Het Spel waarbij de leider gevolgd moest worden is diep in jullie samenleving ingeprent, en werd jullie vele generaties lang opgedragen.

Hoewel vele mensen nu aan het veranderen zijn, moeten jullie, als jullie hier iets

in willen verschuiven, de toewijding aan je zelf versterken en verantwoording voor je werkelijkheid nemen.

Sociale structuren zullen jullie uiteindelijk daarin ondersteunen, maar er zijn er tot op heden nog slechts enkele die werken. Een begin maken met ruimte scheppen voor geautoriseerde mensen, helpt jullie om over je eigen energie na te denken en wat jullie als eerste nodig hebben

De reden hiervan is heel eenvoudig: Jullie zijn god en jullie scheppen je eigen Universum. Daarom moeten jullie je zelf centreren om je invloed op de wereld om je heen te vergroten. Ten tweede, als de nieuwe kinderen opgroeien, zullen ze jullie leren hoe je om kunt gaan met volkomen geautoriseerde mensen.

Het is een van de belangrijkste dingen, want wanneer jullie collectieve frequentie stijgt, zullen jullie je willen omringen door meer geautoriseerde mensen, in geautoriseerde gemeenschappen willen leven en in geautoriseerde bedrijven willen werken.

Dat is wat momenteel plaatsvindt, en jullie worden gemotiveerd om daar nu naar uit te kijken. Dat is de reden waarom zich nu zo veel rampen op Aarde voordoen, omdat jullie altijd naar de gelegenheid groeien. Wanneer mensen worden uitgedaagd, groeien ze naar de gebeurtenis, en dat is wat jullie nu overkomt. Het ganse proces werd uit noodzaak uitgevonden. Veel van jullie zullen scheppen, zullen nieuwe omgevingen zijn die gebouwd worden op de puinhopen van de oude wereld.

 

Bewuste Bedrijven.

Veel van wat jullie nu zien gebeuren zijn veranderingen op collectieve niveaus.

Ondernemingen, bedrijven, elk type collectief, of dat nu gaat om een religieuze groep, een regering of gewoon een organisatie, wat dan ook, het is en blijft een collectieve vibratie, net zoals jullie een collectieve vibratie zijn hier in deze zaal.

Jullie stemmen nu je individuele trillingsgetallen op elkaar af. Terwijl jullie naar onze boodschap luisteren, stemmen jullie je frequentie af op ons, waardoor jullie niet alleen de energie van de woorden krijgen, maar ook de hartsenergie achter die woorden voelen.

Jullie ontvangen tijdens deze berichten op vele andere niveaus alle verbindingen die overgebracht worden, met of zonder woorden. Vergun het ons te spreken van de collectieve vibraties en dat wat wij bewuste bedrijven noemen, zullen jullie in de toekomst zien. Wat kunnen jullie verwachten? Laat ons uitleggen wat wij nu zien.

We doen ons niet voor als experts in bedrijfskunde, want dat is een menselijk spel dat binnen een ander Spel werd opgezet. Jullie kunnen de spelregels veranderen zoals je wilt. Jullie bedrijven doen momenteel zaken met slechts één oogmerk: winst maken.

We gaan jullie op geen enkele manier zeggen dat het fout is, want goed en fout bestaan niet zolang jullie de focus van dat bedrijf of die zaak kennen, weten jullie ook waar hun hart naar uitgaat.

Tot op dit punt in jullie evolutie was het voor zaken en bedrijven niet nodig dat ze een hart of een bewustzijn hadden, evenmin dat ze zich zorgen hoefden te maken over hun omgeving of hun impact op de wereld. In feite werden ze nooit gemotiveerd om bewust te zijn. Daar komt nu verandering in.

Wij hebben de pretentie niet jullie te zeggen hoe je dat gaat doen, want het is het Spel dat jullie gecreëerd hebben. Wij zullen ideeën en concepten met jullie delen hoe andere Spelen in andere Universa het gedaan hebben, maar geen van die Universa maakte eerder de transitie waar de Aarde nu door gaat.

Jullie schrijven nieuwe boeken, die gelezen zullen worden door vele andere planeten, wanneer die dergelijke transities zullen maken. Jullie zijn de eersten! Jullie waren de enige planeet van Vrije Keuze.

Wat thans gaande is, is dat de collectieve vibratie van de mensheid omhoog gaat.

De vennootschappen of collectieven, of dat nu organisaties zijn, bedrijven of regeringen, wanneer ze niet in de hogere vibraties passen of zich niet kunnen aanpassen, zullen ze verdwijnen. Dat zien jullie nu om je heen gebeuren met de wereldeconomie.

Wij zeggen jullie dat niets fout is; het is precies wat jullie hebben beraamd. Het is de gemakkelijker en zachtere weg die jullie al hebben genomen. Schenk geen aandacht aan wat je ziet als je naar het nieuws kijkt, want deze veranderingen zijn al onderweg. Als je kijkt naar de mogelijkheden die ze in feite zijn, zullen jullie het zien.

Die groepen zijn niet meer dan collectieve individuen. Nochtans hebben die groepen tot op dit punt in jullie evolutie nimmer verantwoordelijkheid gevoeld voor de mensheid, en dat zien we nu veranderen op jullie planeet.

 

Wat is een Bewust Bedrijf?

Wanneer mensen een bedrijf starten, wenden ze zich tot de regering die de zaak/de entiteit als een bedrijf registreren. Die regering geeft het bedrijf het recht een legale entiteit/eenheid te worden. Die entiteit kan veel dingen doen, en kan zelfs dingen doen die voor een individu niet mogelijk zijn.

Wat belangrijker is, is dat die legale entiteit nooit werd gevraagd een bewustzijn te hebben of een hogere visie van de rol die het speelt in de wereld er om heen.

Zoals wij jaren geleden al hebben gezegd, zal er een tijd aanbreken waarin elke onderneming, elke organisatie en elk collectief der mensheid, één persoon aanstelt die verantwoordelijk is voor de keuze hoe hun doel strookt met de Universele Energie, en welke impact ze hebben op hun omgeving.

Dit zullen mensen zijn op sleutelposities die erg belangrijk zijn voor het algemene welzijn van een bedrijf. Dit concept werd nooit eerder overwogen, toch zal het een van de belangrijkste zaken zijn in jullie evolutie. Het zal iemand zijn die zich afzijdig houdt van de dagelijkse gang van zaken, maar het hele bedrijf objectief met een helikopterview waarneemt.

De rol van die persoon is niet alleen het meten van de effecten die het bedrijf heeft op de omgeving en de mensen waar het zaken mee doet, maar ook de effecten op de werknemers van het bedrijf. Zij vormen de collectieve vibratie die zal veranderen en evolueren.

Er zullen vele van jullie samenwerken met de wens om nieuwe idealen voor het zakenleven te manifesteren en bewuste bedrijven te creëren. Er zullen nieuwe websites tevoorschijn komen, nieuwe ideeën uitgewisseld, en nieuwe boeken geschreven worden die erg snel doorgegeven zullen worden om die ideeën te verspreiden. Het is nu tijd voor een ieder om te onderzoeken hoe jullie in je eigen wereld anderen in je omgeving kunt autoriseren.

Hoe kunnen jullie de andere goden uit je omgeving ruimte geven? Deze vraag zal elk collectief zich afvragen.

Of het nu gaat om een religie, een groep mensen die een club vormen, een regering, een bedrijf, of gewoon een plek waar mensen samenkomen, er is een collectieve vibratie die zich vormt en gemodelleerd kan worden. Jullie modelleren het met je individuele gedachten, daden en de wensen die jullie hebben ten opzichte van dat collectief.

 

De Ziel van een Bedrijf.

Jullie zullen vele nieuwe ideeën, concepten en technieken ontwikkelen om dit te laten werken in je dagelijkse leven binnen de huidige zakenwereld. Er zijn vele mensen bij ons gekomen met vragen over de geheime regeringen.

Vele mensen zeggen ons dat hun stem er niet toe doet, omdat er anderen zijn die in feite de regering beheersen… Ja, dat is waar en zij zijn jullie. Ja, jullie hebben geheime regeringen, maar die worden multinationals genoemd, geliefden. Die leiden momenteel de meeste van jullie regeringen.

Dat is niet fout, want het is gewoon de manier waarop jullie het hebben gepland, en het heeft meer effect op deze planeet dan ooit tevoren. Nu rijst de vraag: “Willen jullie dat je planeet geleid wordt door multinationals of regeringen of door wie dan ook wiens belangrijkste oogmerk winst maken is? Hoe rijmt dat met de hogere visie die wij voor de mensheid beogen?”

Wij zullen jullie vertellen hoe dit in het verleden werd gedaan. Jullie kunnen niet verordonneren dat een bedrijf over een ziel moet beschikken. Zo werkt dat niet, want ook wij kunnen niet verordonneren dat jullie je ziel moeten kennen of er een verbinding mee aangaan.

Maar wanneer jullie een collectieve frequentie hebben van mensen die op die manier samen komen, schept dat de zelfde energie als een enkele frequentie. De collectieve frequentie wordt een entiteit, gelijk jullie een bedrijf tot een legale entiteit maken. Ontdek manieren om het collectieve bewustzijn te introduceren in de ziel van dat bedrijf, en jullie maken ruimte voor geautoriseerde mensen waar je ook bent.

Wij zeggen jullie dat het ganse paradigma van competitie/concurrentie op dat punt zal veranderen. Jullie zullen gaan begrijpen wat echte, gezonde competitie is, waarbij je mensen eerder stimuleert dan ze kleineert of verslaat. Jullie zullen ook begrijpen dat, zelfs wanneer je ruimte maakt voor geautoriseerde mensen in jullie bedrijven, vele van de aannames over gebrek zullen verdwijnen.

Jullie zullen het gaan geloven. Nu geloven jullie dat er alleen zo veel rijkdom is. Dat is niet waar, lieverds, want jullie rijkdom wordt vandaag de dag geteld aan de hand van hoeveel jullie aan elkaar doorschuiven, en niet door hoeveel een enkel persoon bezit. Dit is hoe rijkdom circuleert, en jullie angst heeft voor een groot deel een eind aan die circulatie gemaakt. Dat zal spoedig over gaan, omdat jullie je er al aan aanpassen.

We willen jullie graag aan enkele van onze voorspelling van november vorig jaar herinneren omdat we er iets aan willen toevoegen. In november stelden wij dat de Dow Jones gemiddelden tot 6400 omlaag zouden gaan. Het kwam er dicht in de buurt, toch herstellen jullie je nu weer. Wij gebruiken dit voorbeeld omdat het jullie collectieve bewustzijn in de financiële sector goed reflecteert. Het evenaart tevens jullie collectieve spirituele frequentie.

Er is nog een ‘re-set’ nodig om stoom af te blazen voordat jullie alles weer kunnen opbouwen. Beschouw dit niet als negatief, want het is een normaal proces dat plaats zal vinden. Wanneer jullie de bodem raken van wat er spoedig staat te gebeuren, bouwen jullie tenminste op vaste grond.

 

Ruimte maken voor Geautoriseerde Mensen.

Jullie zullen ontdekken dat andere managementtechnieken in het Spel nodig zijn, want jullie hebben niet meer met kleuters te maken. Jullie hebben te maken met Geautoriseerde Mensen. Wanneer jullie met hen samen wilt werken in deze collectieve vibratie, ongeacht wat het is, zullen jullie ze ruimte moeten geven voor creativiteit en groei.

Geef hen de ruimte om er iets aan toe te voegen, wat het ook is. De beste manier om dat te doen is hun passie te ontdekken en ze de kans geven dat in hun werk te integreren. Wij noemen dit ruimte maken voor de andere goden. Ruimte maken in zowel je omgeving als in bedrijven, maakt dat jullie zelf kunnen leven als volkomen geautoriseerde mensen.

Dat is een sleutelfactor die zal bijdragen om Leven te brengen in die collectieve vibraties, de collectieven die tot nu toe deze planeet hebben gecontroleerd. Bedrijven die nu leren in harmonie met de Aarde te werken/leven, ontdekken dat hoewel er overgangen en onkosten aan verbonden zijn, het eindresultaat veel bevredigender is wanneer je in harmonie verkeert.

Het eindresultaat is zeker veel grootser wanneer je al je werknemers autoriseert.

Dan heeft goed zaken doen pas zin. Terwijl jullie beginnen je te verbinden met je Hoger Zelf, nieuwe connecties aangaat die je nog niet had en nieuwe dromen hebt die je nog niet hebt ervaren, zullen jullie in staat zijn dat overal ter wereld te integreren in het grotere plaatje van bedrijven, zaken, religies en regeringen.

Alle collectieve vibraties zullen nu succes hebben, als ze maar ruimte geven aan de geautoriseerde mens die alle mensen worden.

 

Hoe ziet een Bewust Bedrijf eruit?

Jullie zullen er veel van meekrijgen in je dagelijks leven en in het collectieve. Jullie zullen de gevolgen zien terwijl je naar de nieuwszenders kijkt, en wij zeggen jullie dat het in een oogwenk kan gebeuren, net zoals vorige week. Wij willen dit graag ter sprake brengen opdat jullie een idee krijgen van hoe het er uit ziet, omdat jullie het niet hebben verwacht.

Men verwachtte dat de OPEC, de organisatie die olieproducerende landen helpt met de prijsstelling van ruwe olie, een vermindering van olie zou aankondigen, met de bedoeling de olieprijs op te drijven. Maar in een verrassende mededeling vorige week gaf de OPEC de verklaring niets te doen aan de olieprijs.

Op de vraag waarom dat gebeurde, werd er gezegd dat de OPEC leden zagen hoe de economische recessie zich ontvouwde, en ze wilden de druk niet vergroten! Hier maakte een collectieve vibratie van mensen, die gefocust waren op de hoogste winst voor de aangesloten landen, een zuivere keuze voor hoogste goed van de mensheid.

Ze zullen er waarschijnlijk voor vervolgd worden. Dat is goed voor hen, want dat is de uitdaging waar jullie allen momenteel mee te maken krijgen. Jullie bedrijfsleven is opgezet met slechts één, welgeteld één oogmerk.

Het is tijd dat elk van jullie nu kijkt naar je eigen omgeving en nadenkt over hoe jullie veranderingen in je dagelijkse leven kan aanbrengen door ruimte te geven aan geautoriseerde mensen.

Als je een bedrijf hebt, ken je deze uitdagingen al. Je ziet hoe alles zich begint aan te passen. Jullie zullen, bijvoorbeeld, zelfs nu er banken wereldwijd in de problemen zitten, banken vinden die probleemloos door alle mazen dansen, grotendeels omdat ze ruimte maken voor geautoriseerde mensen die voor hen werken. Het maakt deel uit van hun collectieve vibratie.

 

Creëer de Ziel van het Bedrijf.

Jullie krijgen allen de kans dat nu te doen. Jullie krijgen de kans omdat te doen met je familie, vrienden, op je werk, of waar jullie ook maar tijd doorbrengen.

Van welk collectief je ook deel wenst te zijn, kijk eerst hoe je ruimte kunt scheppen voor geautoriseerde mensen.

Als je in het management zit, breng die autorisatie in het management. Geef je bedrijf een Ziel! Het bedrijf zal haar ziel goed ontvangen, want jullie hebben het collectieve bewustzijn gecreëerd, maar jullie zijn dat ene ding vergeten dat al het verschil zal uitmaken.

Ja, het bedrijfsleven zal nog steeds op winst uit zijn. Dat is het voornaamste doel, en de reden ook van het collectief, maar zullen nu zaken gaan doen met hart en geweten. Jullie zijn niet alleen op deze planeet. Dat is niemand. Die afscheiding komt ten einde op manieren zoals jullie nog nooit hebben beleefd, en het is die magie die jullie in staat stelt in de hogere frequentie van de Nieuwe Aarde te

Stappen.

Niets van dit al zal gemakkelijk zijn, want mensen hebben iets tegen verandering, maar jullie zijn er beslist aan toe. Jullie weten al waar dit heen leidt. Blijf niet stil staan bij wat je om je heen ziet. Jullie zien verandering op Aarde. De Aarde evolueert net zoals jullie, want haar verbinding met jullie is onlosmakelijk. Jullie maken deel van elkaar uit.

We zullen spoedig meer over de Aarde praten, om jullie te helpen haar perspectief van hetzelfde proces te begrijpen. Besef, terwijl jullie manieren zullen vinden om anderen in je omgeving te autoriseren, dat hoe meer Licht een ieder van jullie kan dragen, des te schitterender de Aarde zal zijn.

 Wij verlaten jullie met drie eenvoudige geheugensteuntjes. Bejegen elkaar met het grootste respect. Voed elkaar waar en wanneer je maar kunt. Herinner je dat dit een prachtig Spel is, en speel goed samen!

Espavo.

 

De groep.

 

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com

 



Bron: goto2012.nl

Voeg toe aan: