Zoeken
 


Helende gedachten

Laatste wijziging: zaterdag 18 april 2009 om 10:02, 8102 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 18 april 2009

Helen met de kracht van je positieve gedachten

Vaak denken de meeste mensen dat ze een Energiewerker, Reiki Meester moeten zijn, of een andere vorm van training moeten hebben genoten om zichzelf of iemand anders een healing te kunnen geven. Dit is niet hoe het in elkaar steekt. Het is eigenlijk heel simpel om te beoefenen en het is je geboorte recht. Iedereen is ermee geboren. Alleen weet je vaak niet hoe je het moet gebruiken - tot nu toe dan!

Gefocuste positieve helende gedachten

Wanneer jij je gedachten focust op een positieve helende manier, kan je deze zeer effectief en succesvol gebruiken om jezelf, iemand anders, je huisdier, je planten, of zelfs een situatie te helen!

Zoek eerst een rustige plaats op waar je niet gestoord wordt en zet ook je telefoon uit. Ga lekker zitten en begin heel rustig naar je adem te luisteren, maak er geen probleem van als het niet direct lukt, dat gebeurt de meeste mensen. Sta toe dat er geleidelijk en zachtjes een gevoel van vrede je omhult. Begin je daarna helemaal te vullen met een gevoel van echte vreugde. (Een mooie en geweldig snelle manier om dit te bereiken is om aan iets te denken wat je compleet onderdompelt in liefde, bijvoorbeeld de liefde die je voelt wanneer jij je kind vast houdt of je puppy). Voel deze liefde in je omhoog borrelen. Terwijl je dit gevoel vast houdt,  breng je je gedachten naar het door jou gekozen onderwerp. Weet zonder twijfel dat perfecte gezondheid je natuurlijke staat van zijn is. Stel je jou onderwerp, perfect gezond voor. Douche deze helemaal met liefde.

Je hoeft er niet een heleboel tijd aan te besteden, 5 minuten is genoeg en je hoeft niet dicht bij je subject te wezen om dit te kunnen doen. 

De heling uitgelegd

Doordat je jezelf in deze positieve vibratie houdt en gefocust bent op de natuurlijke staat van welzijn van je subject, moedig je ze aan om hun verzet/weerstand te verzachten dan wel op te geven betreffende hun eigen welzijn.

Helende voordelen 

Om een healing aan een ander te geven is geweldig om aan je eigen routine toe te voegen om veel redenen. Het zal je veel voldoening geven en je zal er veel voor terug krijgen in je eigen leven. Probeer het - alleen al het gevoel dat je hiervan krijgt is meer dan de moeite waard.

Door Eddy

met dank aan Leona Janice GrahamVoeg toe aan: