Zoeken
 


Dure en onzinnige vaccinaties

Laatste wijziging: maandag 13 april 2009 om 21:51, 6270 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 13 april 2009

 

Qua bewustzijnsprovocaties worden wij aan test na test onderworpen. Een actueel voorbeeld: de Gezondheidsraad hypt de zogenaamd nuttige vaccinatie van baby’s en 12-jarigen tegen hepatitis-B. Dat zoveelste babyprikje zou over 50 jaar genomen 2000 doden schelen. En hoe erg is DAT nu weer helemaal, afgezet tegen de jaarlijkse massa alcoholdoden en verkeersslachtoffers?

Zo’n zelfde soort nepongerustheid heeft recent een nepvaccinatieprogramma gecreëerd tegen het quasi-gevaar van baarmoederhalskanker:

http://www.kidsfeeling.nl.

Dit schandalige rijksvaccinatieprogramma (kosten € 142 miljoen voor de belastingbetaler) heeft inmiddels 71.000 van de 380.000 opgeroepen meisjes tussen de dertien en zestien te pakken genomen. Op de lange termijn zullen er van die groep welgerekend 100 (!) niet doodgaan aan baarmoederhalskanker maar aan iets anders. Hallo! Slaap jij nog? De BigFarma industrie heeft zich namelijk ondertussen gek verdiend aan al die door de media bang gemaakte, geïndoctrineerde suffe ouders.

Meisjes met een Christelijke levensstijl hoefden gelukkig niet mee te doen. Het was alleen bedoeld voor snolletjes, zei professor Wolter Oosterhuis van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Kijk ook eens naar een kritische folder op:

http://www.nvaa.nl/documents/folderHPVvaccinvoorwebsite.pdf

uitgegeven door de Nederlandse vereniging van antroposofische artsen. Of lees straks het boek van - medisch research journalist Désirée L. Röver:

Baarmoederhalskanker HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina’.

Voor wie nòg denkt dat vaccinaties altijd nuttig zijn, verwijs ik graag naar de Amerikaanse site van Dr. Mercola:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/03/03/A-Vaccine-Form-You-Can-Give-to-Your-Pediatrician.aspx

waar een (Engels) formulier staat, dat je aan je behandelend arts kunt geven ter ondertekening als hij bijvoorbeeld vindt dat je dochter beslist tegen baarmoederhals-kanker ingeënt moet worden.

 

Marktmanipulatie met vaccins

Omdat onze misleidende en misleide overheid zo de nadruk legde op het verantwoorde wetenschappelijke onderzoek wat hieraan was vooraf gegaan, breng ik nog even in herinnering dat een internationale grootverstrekker van vaccinaties, Baxter Pharmaceuticals, toegegeven heeft, dat het ‘incidenteel’ vorige maand vanuit Oostenrijk diverse ‘gewone’ vaccins voor medische distributeurs in 18 verschillende landen per ongeluk besmet heeft met het vogelgriepvirus (Avian Flu).

De fout werd ontdekt door het Canadese National Microbiology Laboratorium en dat waarschuwde de WHO. Paniek alom. Volgens Baxter was e.e.a. een laboratoriumfoutje, maar zó naïef zijn wij toch niet meer. Eerder om strakjes meer te kunnen verdienen aan hun anti-griepvaccins… Saillant detail: een van de Baxter-directeuren was tot voor kort de oud-SS’er Frits ter Meer.

Tijdens de oorlog gaf hij leiding aan concentratiekamp Auschwitz, waarvoor hij tot zeven jaar gevangenisstraf werd veroordeeld. Relaties zorgden ervoor dat hij vervroegd vrij kwam. Hij kreeg een topfunctie bij Bayer Pharmaceuticals en ontwikkelde later de Codex Alimentarius, ook al berucht. Ter Meer zei in 1953 in een interview: “Wie het voedsel beheerst, beheerst de wereld. Voedsel is macht.” Vaccins zijn dat ook, maar alleen ten opzichte van bange mensen.

 

Wat werkt en waarom?

In de reguliere geneeskunst In Nederland worden jaarlijks vele tienduizenden mensen behandeld met behandelingen waarvoor onvoldoende, dubbelblind getest wetenschappelijk bewijs bestaat dat ze werken zonder schade te doen aan de patiënt. In Amerika is net een enorm schandaal ontstaan omdat een zeer invloedrijk medicus en onderzoeker (Dr. Scott Reuben) tegen forse betaling volstrekt ten onrechte 21 medicijnen van verschillende grote merken (Pfizer, Merck etc.) heeft onderbouwd met geheel uit de lucht gegrepen zg. wetenschappelijk onderzoek.

Die fake-onderzoeken zijn probleemloos in toonaangevende medische tijdschriften gepubliceerd en geratificeerd door rijtjes achterlijke en suffe collega’s. The Scientific American (zie www.sciam.com/article.cfm?id) beschrijft deze fraude gedetailleerd. Hoezo vertrouwen van de consument in de medische stand? Wie op welke loonlijst staat, dat wordt relevant! DAT RIJMT!

Verder zijn de bijwerkingen van veel medicijnen berucht. Chemotherapie wordt gezien als een verplichte noodmaatregel, die echter maar een matig rendement oplevert: 75% van de patiënten sterft toch of alsnog aan de bijwerkingen van de chemokuur. Dat geldt ook voor diverse soorten bestralingen.

Maar vooruit, het heet regulier en er staat een enorme farmaceutische lobby achter. In die club is het verband tussen geest en lichaam nog nauwelijks geaccepteerd. Ziekte is daar gewoon een vijand die bestreden moet worden. Dat ziekte je misschien vooral iets te leren heeft, is nog een brug te ver voor de meeste artsen.

 

Het korset wordt aangehaald

Minister Klink van Volksgezondheid kondigde vorige maand naar aanleiding van de dood aan kanker van de actrice Sylvia Millecam een verbod aan op het aanprijzen van alternatieve behandelingen die ten onrechte de suggestie wekken dat er een ziekte mee kan worden genezen. Wat helemaal niet meer mag, is het toepassen van instrumenten, die vallen in de categorie energetische geneeskunde, zoals bioresonantie, waarmee volgens de behandelaars allerlei kwalen zouden zijn te genezen.

Het korset wordt aangehaald op het terrein van de alternatieve geneeswijzen, waardoor de reactie op de kwaden in die bedrijfstak straks ook het werk van de goeden onmogelijk maken. Wat te doen? Onderneem actie: als je een zinnige alternatieve behandeling hebt ervaren, laat dat dan aan de directie van je ziektekostenverzekering weten! Alleen veel van zulke positieve actie houdt de deuren open, die nu dreigen te worden dicht gedaan.

 

De volgorde bij dippen

Preventie van depressies en angststoornissen is belangrijk, omdat deze aandoeningen de kwaliteit van het leven sterk verminderen. Deze ziekten komen zó vaak voor dat het heel kostbaar is om iedereen die ze krijgt te behandelen. Bovendien zijn de bestaande behandelingen (therapie en/of pillen) niet altijd effectief. Voorkomen is dus altijd beter dan proberen te genezen.

Een preventieprogramma is eigenlijk vrij goedkoop. Als je met een willekeurig aardig iemand gaat praten over je ongelukkigheid, een kwartiertje, dan eens een half uur de tweede keer en dan elke maand een uur, dan blijkt namelijk bij een fors deel van de piekeraars de klachten vanzelf te verdwijnen binnen drie maanden. Op internet circuleert verder een zelfhulpcursus ‘Omgaan met depressie en angst.’ Dat helpt opnieuw een grote groep.

Nog steeds bibberend in bed? Pas dan is het tijd voor cognitieve gedragstherapie (effect gemiddeld na zeven sessies) of hypnotherapie bij mij (effect gemiddeld in drie sessies). Als dat nog niet helpt, moet je inderdaad naar de huisarts om over medicatie te praten.

Originele bron: peterdenharingBron: aquariusage

Voeg toe aan: