Zoeken
 


19 mei 2009 - Lezing door Hira Ratan Manek - Solar Healing (SunGazing), Groningen

Laatste wijziging: woensdag 20 mei 2009 om 16:17, 8726 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 20 mei 2009

Een lezing in het Engels door Hira Ratan Manek (72 jaar), een man uit India die sinds 1995 geen vast voedsel meer nodig heeft en toch gezonder is dan de meesten onder ons. Hoe deed/doet hij dit en hoe kunnen wij dit ook doen? De zon levert oneindig veel gezondheidsvoordelen, mits je het op de juiste manier aanpakt! Dus … redenen te over om te komen luisteren naar deze lezing en HRM’s methode, beter bekend als SunGazing.

Wie de zon gebruikt als directe energiebron, voelt zich lichamelijk en geestelijk sterker dan ooit. En op den duur zijn andere energiebronnen, zoals voedsel overbodig. Dat is in het kort het verhaal van Hira Ratan Manek, die de wetenschappelijke wereld voor een raadsel plaatst door zo goed als nooit iets te eten. Hira Ratan Manek heeft een methode ontwikkeld waarmee mensen zonne-energie in zich kunnen opnemen. De zonneyogi ontdekte dat de zonne-energie zoveel kracht heeft, dat bij mensen die de sungazing methode volgen na drie maanden psychologische problemen en angsten verdwijnen, na zes maanden ziekten over gaan en na negen maanden zelfs de behoefte aan eten verdwijnt. Sinds 1995 leeft HRM voornamelijk op zonne-energie en water. Uit beleefdheid drinkt hij soms ook wel eens een kopje thee of koffie, maar gedurende drie periodes heeft hij heel strikt gevast. De eerste keer duurde 211 dagen in 1995/96, onder medische begeleiding in India. De tweede keer 411 dagen, in 2000/01. Ook dit was in India en werd begeleid door een internationaal team van 21 artsen en wetenschappers. De resultaten waren zo opzienbarend, dat Manek werd uitgenodigd door de NASA om in de Thomas Jefferson University en University of Pennsylvania nog eens 130 dagen onder intensieve medische observatie te komen vasten. De resultaten van deze onderzoeken zijn voor iedereen te lezen op www.solarhealing.com.

 

Dinsdag 19 mei '09
20.00u tot 22.00u
(Zaal open vanaf 19.30u)
Entree: €10,-
(te betalen aan de kassa)

Auditorium
Hampshire Hotel Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
Groningen
(Gratis Parkeren)

I.v.m. verwachte drukte raden wij u aan om u vroegtijdig in te schrijven via evenementen@star-people.nl
(Ingeschrevenen hebben voorrang bij de kassa)

Plattegrond locatie zie onder.
(Klik op de afbeelding voor een vergroting)Bron: Star-people

Voeg toe aan: