Zoeken
 


The True Story of the Philadelphia Experiment (video-ENG)

Laatste wijziging: zondag 5 april 2009 om 21:11, 3286 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 5 april 2009


Het Philadelphia-experiment is een vermeend Amerikaans marine-experiment in de marinehaven van Philadelphia uit 1943 om (radar)onzichtbaarheid van een marineschip te bewerkstelligen door manipulatie van magnetische velden. Er zouden allerlei vreemde effecten opgetreden zijn zoals verdwijning van bemanningsleden, tijdreis-effecten en zelfs teleportatie van het schip. Volgens de officiële lezing van de US-Navy is het hele verhaal een opgeklopte mythe.

Bij het experiment verdween het schip enkele malen maar verscheen telkens weer, schijnbaar onbeschadigd. Maar voor de bemanning liep het minder goed af: enkelen van hen verdwenen spoorloos, anderen vlogen spontaan in brand en een stuk of vijf matrozen waren zelfs 'samengesmolten' met het dek van het schip. Bijna alle bemanningsleden hadden hierna ernstige psychische problemen en in de loop van de volgende maanden zouden sommigen van hen in het niets verdwenen zijn of alsnog spontaan in brand zijn gevlogen. De geschokte marineleiding stopte onmiddellijk verdere testen en probeerde de hele affaire in de doofpot te stoppen.

Deel 1/5:Deel 2/5:Deel 3/5:Deel 4/5:Deel 5/5:Bron: youtube

Voeg toe aan: