Zoeken
 


De Kosmische Wet van karma

Laatste wijziging: dinsdag 31 maart 2009 om 21:13, 3699 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 31 maart 2009

De negatieve karmische substantie vertraagt de vibratie van het Licht in ons energieveld. Vooral de vibratie van elektronen rond de nucleus van een atoom. Dat komt doordat de negatieve energie van ons karma de lege ruimte binnen het atoom zelf vult. Deze substantie lijkt op modder, stroop of een cementachtige structuur. Wij kunnen de verharding van deze substantie vergelijken met de verharding van de aders in ons fysieke lichaam.  

De mens is een spiritueel wezen van licht die in de stoffelijke wereld van de Materie geïncarneerd is. Ieder mens beschikt over vrije wil en het vermogen om eigen ervaringen in de Materie te onthouden en te analyseren. Het gehele evolutieproces is gebaseerd op het feit dat wij de vrije wil op een goede, juiste manier leren gebruiken. Dat betekent dat vrije keuzes gemaakt moeten worden zonder schade te brengen aan geen enkel deel van het Leven.

De Kosmische Wet van karma is ons leermiddel van het aardse bestaan. Dankzij deze Universele wet kunnen wij op de meest natuurlijke en persoonlijke wijze leren welke gevolgen onze dagelijkse keuzes met zich mee brengen. ‘Karma’ in Sanskriet betekent letterlijk ‘daad’ of ‘actie’. Karma maken betekent eigenlijk in actie komen. Uit iedere actie die wij ondernemen vloeit het gevolg die gunstig of schadelijk zou kunnen zijn voor onszelf en voor onze medemens.

Op deze verbinding tussen de daad en de consequenties daarvan is de Kosmische Wet van Karma gebaseerd. Als de gevolgen van de keuzes die wij maken gunstig zijn voor het Leven, maken wij een goed ofwel positief karma. Als de gevolgen een schade aan enkel deel van het Leven brengen, dan maken wij een slecht, negatief karma. Wij zijn 100% verantwoordelijk voor de gevolgen van onze daden en zijn verplicht om alle schade te herstellen die wij ooit verricht hebben.

De Karmische Cirkel

Om beter te kunnen ervaren of onze keuzes een goede invloed op onze medemens hebben, is de Kosmische Wet van Karma op een gesloten cirkel gebaseerd. Alle energie die wij door onze vrije wil uitzenden keert altijd naar ons terug. Zo kunnen wij altijd de smaak van onze eigen creaties proeven en daar veel van leren. De keuze die wij maken vanuit vrije wil is het startmoment van een bepaalde karmische cirkel.

De gevolgen van onze handelingen of niet handelingen leren begrijpen is de beste manier om jezelf te ontwikkelen. Daarom is de Karmische wet niet als een strafmiddel bedoeld, maar als een leerschool!

De belangrijkste les die wij van onze karma kunnen leren is het volgende: “Wat is de beste manier om te reageren op alles wat op ons afkomt?” Als je begrijpt dat je de oorzaak van een bepaalde situatie bent, ben je beter in staat om met die situatie om te gaan en op te lossen.

Als je eindelijk de terugkerende cirkel van je karma wilt breken probeer eens dan in eerste instantie de karmische gevolgen vooral niet te ontwijken. Accepteer de situatie met kalmte, moed en liefde. Ga opzoek naar de kern van de karmische omstandigheden en neem de wijze beslissingen om met de nieuwe cyclus in je leven te beginnen! Leer je les, zet dingen recht, vergeef jezelf en de anderen en…laat het los!!!

De Karmische Magneet

Karma heeft niet allen de eigenschap van de cirkel (de terugkerende energie), maar ook de kwaliteit van een magneet.

De sterkste aantrekkingskracht in de menselijke wereld is de magnetische kracht van karma die gevormd wordt door de gevolgen van onze keuzes. Deze magneet bepaald de belangrijkste richtlijnen in ons leven: in welke land, bij welke ouders, in welke familie en in welke omstandigheden wij geboren zullen worden.

Maar ook onze beroeps- en partnerkeuzes inclusief vrienden kring en de kinderen worden altijd karmisch bepaald. Karma is een onafwerende kracht die mensen in bepaalde situaties bij elkaar brengt. In die zin lijkt karma op een persoonlijke levensformule waar alles bij elkaar wordt berekend: hoeveel kansen, talenten en geluk je kunt krijgen en hoeveel beperkingen, beproevingen en tegenspoed jou in het leven staat te wachten.

Hoe los je jouw karma op?

Ons ‘karmische script’ is een verplicht deel in ons levensplan dat samengesteld wordt voordat wij in reïncarnatie komen. Oplossen van een bepaald percentage van negatief karma is ons plicht. Daar zijn wij dus niet vrij in. Karma lost zich op door twee aan elkaar gebonden momenten:

- door het dienen aan het slachtoffer van onze negatieve handelingen
- door in een pijnlijke of beperkte omstandigheid voor bepaalde tijd te leven

Maar toch ligt de belangrijkste oplossing van karma bij grondige veranderingen in onze psychologie. Onze reactiepatronen in de karmische situaties vormen het fundament van onze diepste psychologische problemen die wij van één reïncarnatie naar het andere steeds meenemen. Dat zorgt ook voor de herhaling van de karmische situaties en het vermeerderen van negatief karma.

Het is dus niet genoeg om alleen je karma te balanceren, want je moet de reactiepatronen in de karmische situatie kunnen veranderen. Zo wordt je eindelijk bevrijdt van die vicieuze cirkel. Zelfobservatie, zelfanalyse en goede professionele psychologische hulp zijn de beste middelen om jezelf van verleden fouten los te maken.

Het Aquarius Tijdperk en de gift van het violette vuur

Het nieuwe Aquarius Tijdperk is een tijdperk van de bevrijding van de ziel, van onbeperkte creativiteit en bloei van alle menselijke talenten. De Grote Witte Broederschap en vooral de leider van Aquarius Tijdperk, Saint Germain, kwam met een bijzondere gift naar de mensheid toe - de gift van de violette transmuterende vlam. Deze bijzondere spirituele vlam zal iedereen helpen om zijn eigen karma op een spirituele en snellere manier af te lossen.

Met behulp van violet vuur ben jij in staat het karma in 2 tot 5 jaar te balanceren wat normaal gesproken je 15 jaar van het lijden, ziektes en beperkingen zal kosten. Violet vuur is geen magie! Je moet zeker zuivere motieven hebben in je hart om met deze energie effectief te kunnen werken.

Als je violet vuur voor je egoïstische einddoelen of voor alle soorten manipulaties gebruikt wordt de werking daarvan door de Kosmische Wet geblokkeerd! Je kunt violet vuur op verschillende manieren gebruiken: door de kracht van mantra’s en affirmaties en door het middel van visualisatie.

Je herinneringen uitwissen met violette energie

Wij hebben allemaal de pijnlijke herinneringen vanuit dit of andere leven die op een resolutie wachten. De ziel verlangt naar de bevrijding van de negatieve kracht van haar verleden. Alle negatieve en pijnlijke herinneringen nemen plaats in ons aura en in het onderbewuste, wat de stroom van nieuwe mogelijkheden in ons leven blokkeert.

Je kunt de kracht van visualisatie gebruiken om de pijnlijke herinneringen uit te wissen met violet vuur. Zie een waterval van violette energie door je spirituele zichtscherm te stromen die de pijnlijke beelden weg spoelt .In plaats daarvan laat een stralende witte zon op je zichtscherm verschijnen die symbool staat voor een nieuwe dag.

Er zijn 2 elementen die je aan het transmuteren bent met violet vuur:

- je emoties die verbonden zijn aan de pijnlijke herinneringen
- de karmische substantie die een bindmiddel is tussen jou en je karmische partner

Onthoud het goed: je bent pas vrij van de karmische binding met een bepaalde persoon als alle energie van de negatieve gedachten en gevoelens ten opzichte van deze persoon uit je veld zijn.

Hoe ziet de karmische substantie er uit?

Alles in de geestelijke en materiële wereld is energie in de vorm van een elektromagnetisch krachtveld.

Karma vormt een krachtveld van geconcentreerde energie dat een heel laag trillingsniveau heeft. De negatieve karmische substantie vertraagt de vibratie van het Licht in ons energieveld. Vooral de vibratie van elektronen rond de nucleus van een atoom. Dat komt doordat de negatieve energie van ons karma de lege ruimte binnen het atoom zelf vult. Deze substantie lijkt op modder, stroop of een cementachtige structuur. Wij kunnen de verharding van deze substantie vergelijken met de verharding van de aders in ons fysieke lichaam.

Hoe lager het vibratieniveau van het Licht in ons aura is, hoe meer de aantrekkingskracht van het massabewustzijn op ons wordt uitgeoefend. De negatieve menselijke gedachten krijgen vrije toegang tot ons energieveld. Wij zijn niet meer in staat het zuivere witte licht die ons in leven houdt op de juiste manier op te nemen. De verstoorde binding met de levensenergie veroorzaakt op het fysieke niveau ongelukken, ziektes en tekortkomingen.

Violet vuur die een spirituele energie van het heel hoge trillingsniveau is werkt als een echt spiritueel schoonmaak middel. Hij lost de karmische substantie binnen de atomen helemaal op tot de oorspronkelijke staat van zijn zuiverheid!

Het werken met violet vuur vraag om spirituele kennis, oefening en geduld. Het werkt wel, maar het vraagt om regelmatige en dagelijkse toepassing. Wil jij meer weten over het gebruik van de Violette Vlam?

Volg een workshop van 2 uur "Violette vuur in actie van gesproken woord" bij Aquarius, neem contact op met goldenleaf@live.nl.

Wij bieden persoonlijke begeleiding in je spirituele zoektocht naar de bevrijding van je ziel van de Kosmische Wet van Karma!

"Remember that not getting what you want is sometimes a wonderful stroke of luck."

- Dalai Lama -

Originele bron: novositeBron: aquariusage

Voeg toe aan: