Zoeken
 


'Bin Laden plant nieuwe aanslagen op VS'

Laatste wijziging: vrijdag 27 maart 2009 om 14:51, 2901 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 27 maart 2009

 

 

 

 

 

De media komt weer met het bericht dat Bin Laden nieuwe aanslagen aan voorbereiden is. Bin Laden, de zogenaamde meester terrorist die voor de CIA heeft gewerkt, is naar alle waarschijnlijkheid al dood, maar blijft een krachtig wapen om het volk angst aan te jagen. Ook zou dit de aankondiging van een nieuwe false flag aanslag kunnen zijn.

 
Nu.nl vermeld:
Osama bin Laden en de leiding van terreurnetwerk al-Qaeda plannen nieuwe aanslagen op de Verenigde Staten.

Het vernietigen van al-Qaeda is dan ook het belangrijkste doel van de nieuwe Afghanistan-strategie die de Amerikaanse president Barack Obama vrijdag bekend zal maken.

Dit is donderdag van hoge Amerikaanse functionarissen vernomen. Bin Laden zou opereren vanuit schuilplaatsen in Pakistan.

De kosten van de Amerikaanse operatie in Afghanistan, nu nog 2 miljard dollar per maand, zullen naar verwachting met 60 procent toenemen.

Obama wil 4000 militaire instructeurs naar Afghanistan sturen om de Afghanen in staat te stellen zelf leiding te geven bij militaire operaties tegen islamistische opstandelingen.


Bron: We Are Change Holland

Voeg toe aan: