Zoeken
 


ASCENSIE

Laatste wijziging: zaterdag 21 maart 2009 om 19:06, 2174 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 21 maart 2009


        Al vele jaren hebben veel mensen op het aardse vlak gesproken over ascensie. Velen hebben gezegd dat ruimtewezens naar de aarde zullen komen om de goede zielen weg te halen. Anderen hebben voorspeld dat alleen bepaalde kerkgroeperingen zullen ascenderen wanneer de Christusziel terugkeert. De waarheid is dat de hele mensheid kan ascenderen, maar dat veel zielen dit desondanks niet doen omdat zij hun trilling niet verhogen.

        De energie van de fotonengordel, de Christusgeest helpt om de trilling te verhogen van hen op deze planeet. Veel zielen zullen niet in staat zijn om de hogere energie te hanteren tenzij zij hun blokkades hebben weggezuiverd en bezig zijn geweest met het beheersen van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen. Miljoenen zielen op het aardse vlak zitten gevangen, incarnatie na incarnatie terugkerend, onmachtig om deze trilling te verlaten door het gebrek aan kennis over de chakra’s en hun doel. Ze missen de kennis van het herinneren van vorige levens en houden zichzelf in duisternis, alleen het Nirwana of vrede bereikend tussen levens in. Ze moeten keer op keer terugkeren om te proberen de onzuiverheden van leven na leven weg te zuiveren. De Christusziel kwam 2000 jaar geleden via Jezus; hij was een medium en healer. Hij transfigureerde zoals veel mediums vandaag de dag doen, en hij nam toen de energie van de fotonengordel mee. Nu wordt dit weer gedaan om de mensheid te helpen zijn trilling te verhogen. Triest genoeg zijn de woorden van de leraar Jezus verdraaid tot voorbij hun oorspronkelijke betekenis. Het vergt bewustzijn, ervaring en kennis om de betekenissen te herkennen. Veel andere profeten hebben eveneens gesproken en nieuwe energie en boodschappen van de Meesters gebracht om de mensheid te helpen, maar velen zijn door de onbewuste mens verkeerd geïnterpreteerd.

        De boodschap wordt weer gegeven in de hoop dat de mensheid het kan horen. Voor hen die spirituele hulp hebben gezocht, die zonder negatieve conditionering en gedachten zijn. Voor diegenen die hun naaste liefhebben, ondanks hun struikelingen, en voor degenen die het licht volgen en niet over een ander oordelen, zij zullen eindelijk het aardse vlak verlaten om nooit meer terug te keren. Ze zullen naar een hogere trilling gaan, weg van de negativiteit, en zij zullen één zijn met het Opperwezen of God. Dit zal alle zielen gebeuren die op dit moment leven en die hun trilling hebben verhoogd. Degenen die hun trilling niet verhogen en die de boodschap van de Meesters niet nodig hebben zullen wederom aan de derde dimensionale realiteit gekluisterd blijven. Om keer op keer geboren te worden gedurende duizend aardse jaren, tot een andere energie komt om degenen te transformeren en helpen die weg te willen gaan.

        Velen van hen die het derde dimensionale vlak dit keer verlaten zijn verbonden met de ruimtelijke broederschap van vele levens geleden. Ze kwamen om te zaaien en te onderwijzen. Maar toen ze hun energie vermengden met die van de derde dimensionale mensheid op aarde, vermengde hun Hoger Zelf (dat van het zuiverste en hoogste was) zich met het Zelf van de primitieve mens. Het dierlijke deel van deze mensheid, en het erop volgende nageslacht was gebonden aan de aarde. Leven na leven incarnerend, proberend zichzelf te bevrijden van het Zelf. Wanhopig proberend om zich met het Hoger Zelf te verbinden, maar daar niet toe in staat omdat de trilling van de planeet niet hoog genoeg was.

        Dat is nu aan het veranderen en de mensheid heeft de gelegenheid om te veranderen. De donkere krachten verzamelen zich ook, op de loer om degenen aan te vallen die willen veranderen. Velen zullen aan de verleiding toegeven en achteruit gaan, maar velen zullen vooruit gaan, richting ascensie en het samengaan met God, en het voorgoed verlaten van het aardse vlak. Er is zo weinig tijd en er zijn zoveel zielen te bereiken. Er is al veel gezegd en geschreven, maar de mensheid steekt zijn kop nog steeds in het zand. Er zijn al veel channels gestuurd en nog worden ze niet gehoord want de mensheid is van de duisternis gaan houden en heeft vergeten hoe het licht is. Het zit in het eerlijk zijn naar zichzelf, zijn negatieve of donkere kant onder ogen zien, het goede zien in iedere ziel, het bewust worden van het oordelen over jezelf en een ander, en weten wat het met jezelf en de ander doet en wat je manifesteerd. Ontdek een vrede die alle begrip te boven gaat.

        Laat jezelf naar het licht leiden, laat het licht er doorheen schijnen, en de beloning zal die vrede zijn. Laat jezelf van het aardse vlak wegleiden naar ascensie, naar een hogere trilling en naar een vereniging die alles wat je ooit gekend hebt te boven gaat. Het kan nu beginnen. Je kunt die vrede ervaren. Je hoeft je alleen maar naar het licht te keren, vrij te zijn van alle kritiek, oordelen over een ander en van een ander, vrij van het emotionele lichaam, de spirituele wetten begrijpen en je er aan houden. Heb je naaste en Heer God lief met heel je hart, en wees bereid om spiritueel te groeien. Het openen van deze deur is niet eenvoudig, we hebben veel leraren gestuurd om je te helpen, en als je daarom vraagt zul je naar ze toe geleid worden. Het betekent het Zelf onder ogen zien en het loslaten ervan. Dan zul je de ascensie naar de hogere trilling maken.

       Heer MaitreyaBron: divinevitality.nl

Voeg toe aan: