Zoeken
 


Gefotografeerd object? (update)

Laatste wijziging: maandag 23 maart 2009 om 22:20, 4894 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 23 maart 2009


Update:

Nou wij zijn er in iedergeval uit. Geen spectaculaire kristallen spaceship van onze intercalactishe spacebroeders maar blijkbaar een prachtig natuurlijke verschijnsel. Hieronder enige reacties die we bij de redactie hebben binnen gekregen. Vriendelijk bedankt hiervoor.

- De foto's die je hier ziet zijn een waarneming van een zgn zonnehond ofwel sundog genoemd.
Kijk maar op de wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Sun_dog en je ziet meteen wat ik bedoel.
Omdat de persoon de foto alleen van één van de sundog maakte lijkt het iets bijzonders te zijn,
maar op de onderste foto zie je duidelijk het vergelijk met de foto's op wikipedia.
Best wel iets bijzonders dus, als een natuurkundig fenomeen, maar niets anders dan dat.

- De dinsdag 17 maart omstreeks half negen in de ochtend in Den haag waargenomene, is waarschijnlijk gewoon het verschijnsel "Bijzon". Licht en vaak zeer fraai gekleurde vlekken aan weerszijden van de zon die ontstaan door breking van zonlicht in ijskristallen.

- Ik heb ook gekeken naar die kleurtjes die je hebt gezien. Dit verschijnsel treed wel vaker op als de lucht verzadigd is met waterdamp of andere stoffen. De ingrediënten van chemtrails kunnen hier ook een oorzaak van zijn. Ik heb ze ook wel eens gefotografeerd met een telelens. Als je wilt kun je gaan naar: http://www.chemtrailalert.nl/vreemdelichtbrekingen/index.html  Ga naar "Andere waarnemingen" en klik dan op vreemde lichtbrekingen. Op de e.a. manier wordt het licht gebroken als in een prisma. Het licht wordt als het ware ontleed. Heeft dus niets in principe met Ufo's of iets paranormaals te maken.

- Toen ik de fotos zag moest ik meteen denken aan een ander artikel dat ik rond die datum ook heb gelezen op een Arubaanse Nieuws Website http://www.24ora.com/. Daar heeft iemand rond die tijd iets merkwaardigs gezien en fotos van gemaakt. Die link en fotos kunt u bekijken op: http://www.24ora.com/content/view/7703/5

 //

Op dinsdag 17 maart omstreeks half negen in de ochtend werdt er in Den haag iets merkwaardigs in de lucht waargenomen. De betreffende persoon heeft hier foto's van gemaakt en zijn bij de redactie binnen gekomen. Wij konden u deze foto's toch niet onthouden. Het is duidelijk te zien dat het hier in iedergeval niet de zon is wat u ziet. Heeft u zelf enig idee of heeft u dit ook waargenomen dan vernemen we dat graag bij de redactie.

Klik op de foto's voor de afbeelding op ware grote!

 

 

 



Voeg toe aan: