Zoeken
 


Nederlanders niet bewust van hun plichten?

Laatste wijziging: zaterdag 6 december 2008 om 00:53, 3013 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 6 december 2008

Volgens Guusje ter Horst zijn de Nederlanders zich zeer bewust van hun rechten maar veel minder dan hun plichten. Het kabinet gaat nu wel even de Nederlanders uitleggen wat "goede burgerschap" is.

Lees ik dat goed? Het kabinet wat bestaat uit misleiding, bedrog, onmenselijk gedrag en wat alleen maar chaos creëerd gaat nu de burger ook nog even vertellen wat "goede burgerschap" is. Hoe kan je iemand dit uitleggen als je zelf niet eens weet wat dit is of laat staan handeld naar goede burgerschap en het zelfs vertikt om haar eigen verantwoordelijkheid te nemen. Nog even en ze gaan ons de tien geboden aanbieden in nieuwe vorm. Gij zult niet roken, Gij zult de overheid niet tegenspreken etc etc.

Nee vrouwtje ter Horst. U mag eerst zelf wel eens een opleiding goede burgerschap gaan volgen. Ik heb helemaal geen zin om mij verantwoordelijk te voelen voor enige verplichten richting de overheid. Wat denken die kuikens wel niet. Ik sta in iedergeval niet achter hun visies en handelswijzen. Schijnheilige woorden zijn het van dit vrouwtje. De burgers moeten meediscussiëren? Sinds wanneer wordt er naar de burgers geluisterd of uberhoubt geluisterd naar iemand?. De overheid doet haar eigen ding en gaat haar eigen gang. We hebben toch allang gezien dat onze mening niet telt. Telde onze mening dan zaten we nu niet bij de EU en hadden we nu geen rookverbod en zaten we niet doelloos te vechten in afghanistan, dan gingen politieke of economische belangen niet voor menselijke belangen. Als er naar ons werd geluisterd zaten we nu niet de kont te likken van Amerika. Nederland heeft door het kabinet en de overheid haar eigenwaarde verloren en is verkocht aan de Amerikanen of de EU. En daar voel ik me al helemaal niet verantwoordelijk voor. Als ik mijn verantwoordelijkheid moest nemen dan zou je ze toch gewoon allemaal neer maaien. Nou jah alles in licht en liefde oke oke. De overheid heeft in mijn ogen de grens bereikt en heeft geen enkel recht meer van spreken. Ondertussen stijgt de werkloosheid en de armoede door hun toedoen en wij moeten onze verplichtingen nemen. Natuurlijk ter Horst.



Bron: Sudden

Voeg toe aan: