Zoeken
 


De mensheid wordt onrecht aangedaan

Laatste wijziging: dinsdag 10 maart 2009 om 20:02, 8714 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 10 maart 2009

 

Graag wil ik iedereen van het onderstaande op de hoogte brengen. De complete mensheid wordt een groot onrecht aangedaan door de overheid en de grote bedrijven. Hoe veel van jullie hebben gehoord van 'plaatsvervangende motoren "- motoren die kunnen rijden op iets van alcohol aan vuilnis of water, of elektrische of magnetische motoren die vrijwel altijd lopen? Je hoort hier bijna niets over, want als ze in gebruik worden genomen , dan leggen de oliemaatschappijen en bepaalde verwante  bedrijven het loodje! 

Het concept van de verbrandingsmotor is verouderd voor meer dan 50 jaar, omwille van de olie kartels en corrupte overheids voorschriften, daardoor is de rest van de wereld gedwongen gebruik te maken van benzine totdat de gehele voorraad op is.

Big business is primair verantwoordelijk voor het vernietigen van het water dat wij drinken, de lucht die wij ademen, en het voedsel dat we eten.  Ze hebben geen remedie voor de wereld die ze hebben vernietigd. Ze willen alleen  het geld dat zij in het proces verdienen. 

Hoeveel olielozingen kunnen we verdragen? Miljoenen en miljoenen liters olie vernietigen onze oceanen en de vele vormen van leven die zij herbergt. Een daarvan is Plankton, die 60-90% van het aardse zuurstof levert, en het gehele mariene ecosysteem ondersteunt, die de basis vormt van onze planeet haar voedselvoorziening. Maar ook het plankton is stervende.

Ook afgelegen landen zijn niet veilig voor de bedrijven, want overal ter wereld storten ze hun giftig afval! Zij hebben de controle over de wetgeving, en in feite, controleren ze de wet. De wet zegt dat geen enkel bedrijf een boete van meer dan $ 25.000 per dag kan krijgen. Voor bedrijven die 10 miljoen dollar per dag verdienen door storten van dodelijk giftig afval in de oceaan, is dit slechts ' goed zaken ' doen.

Ze beïnvloeden de media, zodat ze onze gedachten kunnen controleren. Ze hebben het tot een misdaad verheven wanneer wij onze eigen mening uitspreken en als wij dat doen worden we wel 'samenzwering fanaten' genoemd of uitgelachen.

We worden allemaal chemisch en genetisch beschadigd, en de meesten van ons realiseren het niet eens. En helaas, zal dit gevolgen voor onze kinderen hebben. 

We gaan elke dag naar het werk, en recht onder onze neus zien we onze auto en de auto voor ons schadelijke en giftige gassen uitspugen die ons vergiftigen. Deze gifstoffen doden ons langzaam, zelfs wanneer we geen effect zien.

Hoe veel van ons zouden 20 jaar geleden hebben geloofd dat op een bepaalde dag we niet verder zouden kunnen zien dan 50 meter voor ons, dat wij niet in staat zouden zijn om diep in te ademen omdat de lucht giftig gas bevat, dat we niet in staat zou zijn om te drinken uit onze kranen, dat we water uit flessen zouden moeten kopen; dat de meest voorkomende en door God gegeven rechten ons zijn  afgenomen. Helaas, dit is de werkelijkheid van ons leven en die is zo grimmig dat bijna niemand die wil horen.

Wat kunnen we doen? Ik denk dat we een verantwoordelijke instantie van mensen moeten aanstellen die daadwerkelijk ons vertegenwoordigen, in plaats van grote bedrijven. Deze instantie mag niet toestaan dat er schadelijke/giftige stoffen in onze omgeving worden gedumpt die niet biologisch afbreekbaar zijn of kunnen worden geneutraliseerd bij de productie.

En ten slotte, zolang er winst wordt gemaakt door de vervuiling van onze aarde, zullen bedrijven en particulieren blijven doen wat ze nu doen. Wij hebben de taak om deze bedrijven op hun verantwoording te wijzen, zodat niemand ooit een beschuldigende vinger naar ons kan wijzen. Begin er aan maak de wereld zelf schoner en daardoor beter. Het werkt en het voelt goed!

Met dank aan S Seagal voor zijn inspiratie uit:on deadly ground

door EddyVoeg toe aan: