Zoeken
 


De tijd van vernieuwing is hier

Laatste wijziging: woensdag 4 maart 2009 om 15:19, 7474 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 4 maart 2009

 

De tijd is aan het veranderen, zij verandert snel en constant. Iedereen heeft een mening over het nu en als je naar de wereld kijkt begrijp ik waarom. Je hoort over de crisis, over natuur geweld, over terroristen en over nog veel meer angsten die mensen tegenwoordig bij zich dragen.

Maar je hoort ook over 2012, de vijfde dimensie, dat we in de meest mooie en interessante tijd leven die er ooit op aarde is geweest, dat wij het met zijn allen deze keer wel gaan redden en de aarde met al zijn leven na een geweldige nieuwe periode dragen, waarin alles weer natuurlijk in balans komt.

De tijd van vernieuwing is hier en de vernieuwing komt van binnenuit de samenleving. Spiritualiteit verbind je met je thuis, de aarde. Zoveel mensen zijn dit vergeten. Alles om je heen heeft SPIRIT, een geest en is deel van de grote geest of je die nu God, Allah of welke naam dan ook noemt.

Een boom heeft een geest, net als jij en ik, die inademt wat wij uitademen en wat zij uitademen ademen wij in. Onze dna bestaat uit hetzelfde dna als die van de boom, we komen allemaal voort uit de aarde. We zijn 1 familie en onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Vandaag de dag zeggen alle leiders dat ze verantwoording nemen voor het groter geheel maar wanneer je er eerlijk naar kijkt kan je alleen maar tot de conlusie komen dat dit niet het geval is. Geen enkele leider durft bij het groter geheel weg te stappen en werkelijk verantwoording te nemen. En daarom proberen ze door angst de mensen in het gareel te houden. Ze stellen wet na wet op ter controle van wetten die al eerder gemaakt zijn.

Een echte leider zou mensen in hun kracht zetten en niet voor winst op korte termijn gaan. Iedereen met gezond verstand weet dat het stelsel zoals die nu op aarde uitgeoefend wordt niet werkt. Tijd heeft dit al laten zien. Men steelt van hun eigen kinderen, van hun kleinkinderen en van de kinderen van hun kleinkinderen en het kan ze niks schelen of ze hebben er nog nooit zo bij nagedacht, wat aangeeft dat ze niet klaar zijn voor leiderschap.

En met de snelheid waarmee we nu de aarde bestelen houden we het niet lang meer vol. Er is een simpele natuurwet die werkt en die altijd zal bestaan. Het dierenrijk begrijpt deze wet perfect en deze luidt; gebruik wat je nodig bent, zo zal er altijd overvloed zijn. De aarde is er niet voor de mensen alleen en als we geen nieuwe keuzes willen maken, zullen wij met zijn allen van de aarde verdwijnen. En nee de aarde zal dan niet sterven, zij zal voortleven zonder ons.

Toch geloof ik ook, dat we het deze keer redden. Ik geloof dat we de beste keuze zullen maken die tevens de meest simpele is. We zullen kiezen om ons gezond verstand te gebruiken, we zullen gaan zorgen voor onze familie en daarmee bedoel ik niet alleen onze ouders, onze kinderen, onze ooms, tantes en grootouders, maar je hele familie. Ik bedoel daarmee al het leven hier op aarde, de dieren, de vissen, de bomen, de planten, echt al onze relaties die we hier op aarde hebben.

De tijd die er aan komt wordt met de dag mooier en mooier omdat we er voor kiezen. En het is de beste keuze die we als mensheid ooit gemaakt hebben. In één woord, geweldig.

Auteur: Eddy

 Voeg toe aan: