Zoeken
 


Gratis e-boek toont faillissement gezondheidszorg

Laatste wijziging: woensdag 4 maart 2009 om 11:39, 5870 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 4 maart 2009

 

Het boek Aanklacht tegen de overheid toont de ware aard van onze volksgezondheidszorg. In deze zorg draait alles namelijk om ziekte en niets om het bevorderen van gezondheid. Onze volksziektezorg is uitsluitend bedoeld om ziekteverschijnselen te onderdrukken. De reguliere 'geneeskunde', waarop deze zorg is gebouwd, wordt in dit boek ontmaskerd als een op negatief vijanddenken gebaseerde wetenschap bedoeld om ziektesymptomen met zinloos geweld te onderdrukken middels lichaamsvreemde, farmaceutisch gefabriceerde middelen.

 

Onze nationale overheid is eindverantwoordelijk voor de uitholling en uitverkoop van onze volksgezondheid. Via 33 aan haar gerichte aanklachten wordt duidelijk gemaakt dat onze overheid het al bijna anderhalve eeuw nalaat deze verantwoordelijkheid serieus te nemen. Hierdoor worden massaal de fundamentele mensenrechten in Nederland geschonden door de overheid. Onnodig menselijk lijden en sterfte zijn hiervan de gevolgen die we helaas in steeds sterkere mate zien. Het boek Aanklacht tegen de overheid is geschreven als oproep om hier en nu gezamenlijk een ommekeer in te bewerkstelligen.

 

Het boek beschrijft niet alleen wat er allemaal mis is. Ook wordt een perspectief geboden voor de benodigde ommekeer. Dit perspectief is de Salveologie. Salveologie is de wetenschap van leven in volle gezondheid, gebaseerd op de natuurlijke, harmonische werking van het zelfgenezende immuunsysteem.

Het boek Aanklacht tegen de overheid wordt als pdf-bestand gratis beschikbaar gesteld via www.pateo.nl (onder e-boeken, rechtsboven op de site) om nu zoveel als mogelijk mensen te kunnen bereiken.

Het pdf bestand kunt u ook hier downloaden

 Bron: Pateo

Voeg toe aan: