Zoeken
 


Nieuwe wereldorde: De financiele aanval (1-3)

Laatste wijziging: maandag 2 maart 2009 om 11:27, 3678 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 2 maart 2009


Ach, zo erg is het niet. We hebben nog steeds te eten...

Een lezer van De Boogeyman schreef het volgende:

Peter, nu is het aan jou... Kom alsjeblieft in de publieke aandacht met je boek. Mensen moeten dit weten!

groeten, C

En daaronder staat:

Beste mensen,

We zijn bij de neus genomen en ik zal u uitleggen hoe: De voorbije weken leverden non-stop sensatie-tv op: oorlog in Gaza, ruzie tussen de Oekraïne en Rusland over gas, Obama, een moordpartij in een Belgische kindercrèche. In de tussentijd zag niemand dat in onze 'westerse' wereld landen volledig failliet zijn geraakt! Nog niets over gehoord? klik hier en zie hoe de bevolking van IJsland de straat opgaat nadat bekend is geworden dat het land bankroet is.

Hetzelfde speelt zich af in Griekenland en Bulgarije en houden analisten hun hart vast voor Groot-Brittannië en Ierland. Als onze economie niet kan vallen, zoals men maanden geleden zei, waarom zijn VRT en VTM [Belgische tv zenders, red] dan zo bang om dit te laten zien? Waarom leert men onze kinderen niet dat Centrale Banken geen overheidsinstellingen zijn maar samenwerkingsverbanden tussen private banken [de erfenis van het Huis van Rothschild, Schiff, Warburg, Lehmann enz. red] en dat zij ons en onze toekomstige generaties serieus in de zak zetten? Wees solidair met uw mede (gefopte) burgers en stuur deze mail alstublieft door, zet het filmpje op je facebook, verspreid dit want op tv zul je er niets over horen...

Tot zover een lezer. Een van de velen die verwijst naar het boek De Boogeyman, waarin ik schrijf dat de Nieuwe Wereld Orde het papier geld (banken), goud, mineralen en grondstoffen, voedsel, religies enz. in zijn zak stopt om baas van de wereld te worden. Op de website www.theboogeyman.eu kan je de organogrammen downloaden, voor het geval je het boek niet hebt. Ook schrijf ik dat er een Derde Wereldoorlog is gepland door het zionisme binnen de Arabische Wereld te plaatsen. De mainstream media zwijgt - zelfs als ik hen uitnodig voor een ‘tv-live' lagerhuis debat - en ondertussen worden u en ik financieel uitgekleed. Laten we eens kijken hoe dat gebeurd:

Oorlog
In ‘Oil, Conspiracy, and The Kingdom' gepubliceerd in The Covenant News zegt Al Cronkrite op 17 november 2004:

Edward Griffin schreef in The Creature from Jekyll Island dat oorlog voor iedere regering een voorwaarde is om te overleven. Dat idee is door de bankiers waaronder het Huis van Rothschild erin gehamerd. De overheid moet bij de privé bankier geld lenen en hoe groter het conflict, des te meer een regering zich in de schulden steekt. Belangrijk is dat een land machtige vijanden heeft. Wanneer die ontbreekt, moet er een vijand worden gecreëerd. [Bijvoorbeeld Bin Laden, red]. Wanneer een land geen oorlog wil, dan moet de oppositie hiertoe worden verleid. Verder moeten beide partijen even sterk zijn. Anders wordt er een vrede getekend hetgeen niet in het belang is van de bankier. Vandaar ook dat beide partijen van dezelfde wapens worden voorzien. Uiteindelijk wordt de oorlogsschuld op de verliezer en de belastingbetaler afgewenteld, hetgeen is gebeurd tijdens de beide wereldoorlogen en tijdens de vele oorlogen en conflicten die daarna zijn ontstaan.

Wanneer je de eerder geplaatste blogs leest ‘De wereld van Mad Max herleeft' ook wel bekend onder ‘Ik maak me zorgen' en ‘1 Minuut voor 12' dan zie je dat bovenstaande nu gebeurd. In december 2008 wees de Amerikaanse president Bush het Israëlische idee af om met bunkerbommen het nucleaire complex in Natanz, Iran, uit te schakelen. Het bracht 140.000 man aan Amerikaanse troepen in Irak in gevaar. Bush wilde met sancties (blokkade van geldstromen) en ‘geheime' operaties (het via Turkije leveren van gesaboteerde krachtbronnen die de centrifuges opblazen) de Iranese ontwikkeling van kernwapens saboteren. Een benadering die onder het bewind van Obama onderuit wordt gehaald. De Israëlische regering wil van de Verenigde Staten een ‘ga je gang maar' lospeuteren, omdat Rusland aan Iran (nog meer) S300 raketten levert. Ook zegt het internationaal atoomagentschap dat in Iran duizend kilo aan verrijkt uranium tot atoombommen worden verwerkt. Tevens lekt uit dat de Israëliërs de Palestijnen op hun hoofd timmerden om Iran te laten zien dat zij van een robbertje vechten houden.

 En alsof dat niet genoeg is dobberen in de Arabische Zee met de vinger aan de trekker tientallen oorlogsschepen uit Rusland, Amerika, Engeland, Denemarken, Duitsland, Turkije, Zuid Afrika, Korea, China, India, Israël, Iran en Australië rond en schiet Iran op 3 februari jl een drietraps raket met een spionage satelliet de lucht in als bewijs dat zij over lange afstand raketten beschikken die met een atoomkop kunnen worden uitgerust. Om de chaos verder te vergoten is uitgelekt dat de VN een aanval voorbereidt op zowel Somalië als Nigeria om zogenaamd de piraterij een halt toe te roepen en zegt Noord Korea dat het klaar staat om Zuid Korea aan te vallen. Ik hoop dat je het internationale nieuws volgt, want de Nederlandse persbureaus weten van niets en de journalisten van Metro en Spits vullen de advertentiepagina's met nietszeggende berichten. Ieder ongeboren kind snapt dat de wereld op het randje van een catastrofe balanceert, maar nee, we zwijgen. Om met de woorden van de Amerikaanse politicoloog Michael Parenti te spreken: "De media is er om te desinformeren."

Papier geld
Terug naar mijnheer C; hij heeft wellicht gelijk. Terwijl wij naar de Gaza oorlog en de Somalische piraterij kijken, stort het financiële systeem in elkaar, zoals in De Boogeyman door Willem Middelkoop voorspelt:

Pagina 41: Er komt een crash en daarna kan je niet meer pinnen. Stop maar vast wat Euro's in een oude sok, want de dollar gaat vallen en sneller dan wij denken.

We worden geconfronteerd met zowel een Derde Wereldoorlog als een gigantische financiële crisis. Kijk naar: Monetary union has left half of Europe trapped in depression , waarin Ambrose Evans-Pritchard op 18 januari 2009 zegt:

We zien onlusten en betogingen in IJsland en Griekenland. Dublin heeft de Anglo Irish Bank voor de helft overgenomen. Het land kijkt naar een begrotingstekort van 12 procent. Verder onlusten in Letland, Litouwen en Bulgarije, allen lid van de Exchange Rate Mechanism (ERM2), de voorloper van het Euro systeem waaraan zij moeten deelnemen. Spanje levert 1 miljoen banen in en Madrid kijkt uit naar 16 tot 25 procent werkloosheid. Franse linkse politieke partijen vechten tegen "l'euro dictature capitaliste". Italië wil 200 miljard Euro aan schuld afschrijven en journalisten aldaar voorspellen een crisis ingeluid door kapitaalvlucht.

Onverwachts?
Is deze malaise een ‘oeps' foutje van de bank of steekt er wat anders achter? U en mij wordt verteld dat de Amerikaanse banken jarenlang hypotheken verstrekken aan niet-kredietwaardige klanten en dat vervolgens deze klanten hun maandelijkse aflossing niet betalen met als gevolg dat de bank beslag legt en het onroerend goed verkoopt. De Amerikaanse markt wordt overstroomd met ‘goedkope huizen', de huizenprijs die jarenlang is opgevoerd stort in elkaar en de banken slaan alarm: de kas is leeg want het uitgeleende geld komt niet terug. En zo komt er minder geld beschikbaar voor leningen aan het bedrijfsleven, die dat geld gebruikt om de productie aan de gang te houden. Omdat de koopkracht verminderd en de productie wordt belemmerd, stottert de economische motor. De vervanging van de ijskast wordt uitgesteld, de voorraad ijskasten stapelt zich op en de ijskasten fabrikant gaat failliet omdat hij geen ijskast verkoopt.

Ettelijke miljoenen mensen verliezen hun baan en het dal is niet in zicht. Economen stamelen dat de wereld nog niet eerder met een dergelijke financiële crisis is geconfronteerd. Dat zij geen flauw benul hebben van wat er gaande is. Op de beurs kelderen aandelen tot waardeloos papier, die via de achterdeur worden opgekocht. Landen slaan grote hoeveelheden olie op en financiële experts zeggen dat na IJsland de Oostbloklanden gaan vallen en dat daarna de financiële kracht van centraal Europa wordt getest. De aanval van de Nieuwe Wereld Orde op alle economieën is in volle gang. Het doel is om de baas van de wereld te worden, waar plaats is voor slechts een economie en een munt. Bernard Baruch, een van de bedenkers van de Amerikaanse Federale Reserve Banken waarvan de statuten op 23 december 1913 door het Amerikaanse congres worden goedgekeurd, merkte eens op:

"Het leven van iedere man is net als zijn privé-bezit staatseigendom,"

Waarop mijn kennissen reageren met:
"Ach, zo erg is het niet. We hebben nog steeds te eten..."

Wordt vervolgd met: Nieuwe Wereldorde: De Financiële Aanval (2)

Kijken jullie wel televisie, want het nieuws zegt er niks over...

Peter Stuivenberg, auteur van De Boogeyman, ISBN 978 90389 1887 7
Voor lezingen stuur een verzoek aan info@theboogeyman.eu

 Voeg toe aan: