Zoeken
 


Waarom worden de boeken van Robin De Ruiter geboycot?

Laatste wijziging: vrijdag 27 februari 2009 om 16:08, 3944 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 27 februari 2009

 

Eerst en vooral wie is Robin de Ruiter ?

Robin de Ruiter (Enschede 1951 is in Nederland geboren schrijver. De Ruiter is echter grotendeels in Spanje opgegroeid.) In Spanje studeerde hij theologie, geschiedenis en Spaans en behaalde in 1974 zijn titel. Als schrijver begon hij zijn carrière als freelance schrijver voor diverse Spaanstalige tijdschriften. Zijn schrijf/werkgebied was die van de politiek en religie.

Later zou zich meer gaan richten op het schrijver van boeken, daarvoor doet hij altijd veel onderzoek, met name in Latijns-Amerika staat hij bekend om zijn door hun omschreven buitengewoon onderzoekvermogen. Hij werd echt heel bekend door het boek, De verborgen macht achter de Jehova's Getuigen, wat als goed inzicht geeft in de wereld van Jehova's Getuigen.

De meeste van De Ruiter's boeken werden goed verkocht en bestsellers. Diverse boeken verschenen ook in meer dan 40 landen. Eén van de bestsellers van zijn was het boek, George W. Bush en de mythe van al-Qaeda - De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001, waarvoor hij ook in 2005 De Frontier Award kreeg. Overigens verscheen het boek in Nederland via een uitgeverij die hij zelf opgericht had nadat hij geen uitgeverij kon vinden die het boek wilde uitgeven.

(Investigative journalism – Onderscheiden met de FRONTIER AWARD 2005)

De boycots volgen elkaar op!

Robin de Ruiter had als eerste het boek over de aanslagen op 11 september in Duitsland gepubliceerd. Zaken zoals de geheime CIA vluchten werden toen al in het boek vermeld. In Nederland wordt het boek doodgezwegen door de pers en veel boekhandels weigeren het te verkopen.

Ook zijn nieuw boek DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN wordt geboycot. Dit boek, vertaald en uitgebracht in meer dan veertig landen, voert ons langs een diep verborgen spoor in de feitelijke geschiedenis van de wereld. Dit boek omvat meerdere opzienbarende publicaties over de geplande Nieuwe Wereldorde. Ze verschenen voor het eerst in boekvorm in 1989 bij zijn uitgever in Mexico. Maar in Nederland bleek het onmogelijk om dit boek te publiceren. Zonder uitzondering gaven gerenommeerde uitgevers te kennen dat ‘Nederland nog niet klaar was voor dit boek’.

Hetzelfde overkwam hem met de uitgave van zijn boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda - De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001. Dit boek oogstte op vele internationale boekenbeurzen en onder een wereldwijd publiek groot succes. Ondanks het wereldwijde succes van dit boek kreeg hij van Nederlandse uitgevers commentaren als ‘te explosief’ en ‘te gevaarlijk’. En dat uitgerekend in een land als Nederland!


Maar weerstand schept kracht en in februari 2005 besloot hij het boek zelf in Nederland uit te geven. In november werd George W. Bush en de mythe van al-Qaeda bekroond met de jaarlijkse ‘Frontier Award 2005’ voor de meest spraakmakende uitgave en het diepgaande onderzoek dat eraan vooraf ging. De prijs werd ten overstaan van de voltallige media uitgereikt in Amsterdam. In tegenstelling tot in andere landen werd het boek echter door diezelfde media collectief doodgezwegen… Wat is er hier aan de hand?

Wegens het succes besloten we ook de ‘voorloper’ van het boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda in eigen beheer in het Nederlands uit te geven. De Nederlandse vertaling van De 13 Satanische Bloedlijnen is een nieuwe, geactualiseerde uitgave van het oorspronkelijke boek. Ook de nieuwe uitgave is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.


Robin de Ruiter heeft volgende boeken gepubliceerd.

George W. Bush en de mythe van al-Qaeda – De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001.De schrijver komt in dit internationaal ‘bekroonde’ boek met een groot aantal opzienbarende feiten, waardoor een beeld van de duivelse aanslagen op 11 september 2001 ontstaat, dat sterk afwijkt van de officiële versie. Waar anderen alleen maar vragen stelden en twijfels hadden, ontwikkelt de auteur voor het eerst een hele andere versie van het gebeuren. Met brisante insider-informatie en nog nooit eerder gepubliceerde bronnen wordt er aangetoond dat de Verenigde Staten bij de gebeurtenissen van 11 september betrokken waren. De zogenaamde terroristen waren vermoedelijk dubbelagenten. Zij dienden uitsluitend de ware schuldigen te camoufleren en hun opdracht was het spoor in de richting van de Islam te leggen. Wie nog niet weet, hoe Washington de wereld rijp maakte voor de oorlog tegen het terrorisme, kan niet om dit boek heen.

Dit boek dient ertoe bij te dragen dat zoveel mogelijk mensen zullen gaan beseffen wat hen in de komende jaren boven het hoofd hangt en waarom. De auteur laat in dit boek niets of niemand onberoerd en toont - aan de hand van talloze feiten - de ontluisterende gang van zaken achter de schermen van de wereldpolitiek.

ISBN 90-801623-3-7
Paperback: 230 pagina's
Prijs 18,50 EURO

Ook verkrijgbaar in het Duits, Italiaans, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Frans.


De 13 Satanische Bloedlijnen – Wegbereiders van de Antichrist

WAT U EIGENLIJK NIET WILDE WETEN …Dit boek is gevaarlijk om meerdere redenen. Anders dan in populaire New age thrillers en romans voert Robin de Ruiter ons langs een diep verborgen spoor in de feitelijke geschiedenis van de wereld. Slechts weinig historici zijn hiervan op de hoogte. Daarmee herschrijft de auteur onze wereldgeschiedenis vanaf het vroege Christendom tot op de dag van vandaag. Het gaat niet zo goed met deze aarde. Het gaat ook niet zo goed met de mondiale verhoudingen tussen vele landen. Maar wat is de echte reden hiervan?

Bestsellers veroveren de wereld en leidden ons op een dwaalspoor naar een bloedlijn die ons regelrecht naar de Antichrist voert. Robin de Ruiter ontmaskert nauwkeurig deze occulte bloedlijn welke teruggaat tot de tijd van de Merovingers, de Sicambriërs, het Romeinse Rijk, de Grieken en de stam Dan. Vanaf de stamvader van de stam “Dan” uit het Oude Testament tot aan de huidige politieke wereldleiders, ontsluiert Robin de Ruiter de alomtegenwoordige macht van een kleine elite: de Illuminati.

Dit boek - uitgegeven in meer dan 40 landen - is een van de meest spraakmakende publicaties over de Antichrist en zijn duivelse organisatie, zijn doelen, zijn werkwijze en zijn herkomst.

Robin de Ruiter vergt veel van zijn lezers. De (h)erkenning van de feiten in De 13 Satanische Bloedlijnen – De Wegbereiders van de Antichrist zal niemand ooit vergeten. Gelukkig bestaat er een oplossing …

… OVER DE BIJBEL EN DE ANTICHRIST

ISBN: 90-801623-4-5
Prijs 22,00 EURO
Paperback: 318 pagina's

Ook verkrijgbaar in het Duits, Turks, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Frans.


Het Joegoslavië Tribunaal: De vermoorde onschuld van Slobodan Milosevic

Alle media over de hele wereld schetsen Slobodan Milošević als “De Slachter van de Balkan”. Als u dit oordeel over de voormalige president van Joegoslavië gelooft, dan hoeft u dit boek dus niet te lezen.Slobodan Milošević zou zichzelf hebben vergiftigd in zijn cel van de zwaar bewaakte gevangenis in Den Haag. Zijn advocaat Zdenko Tomanovic verklaarde als eerste dat Milošević geen natuurlijke dood gestorven was. En er zijn genoeg feiten waaruit blijkt dat het niet om zelfmoord ging …
De bewijsvoering van het Internationale Gerechtshof in Den Haag stond er zeer slecht voor. Het werd gaandeweg steeds duidelijker dat de aanklacht niet eens het papier waard was waarop het geschreven stond. En Milosevic stond op het punt belangrijke getuigen op te roepen die het de aanklaagster wel eens moeilijk zouden kunnen maken, zeker gezien het feit dat haar getuigen voornamelijk valse verklaringen hebben afgelegd. Met angst en beven heeft het ‘tribunaal’ dit moment naderbij zien komen.

De Russische generaal Leonid Iwaschov verklaarde: “Slobodan Milošević was de enige man die glashelder kon getuigen van de rol van Verenigde Staten tijdens de bloedige desintegratie van Joegoslavië in de jaren negentig - volledig en tot in detail. En dat is precies waarvoor hij vocht tijdens zijn terechtstelling voor oorlogsmisdaden en genocide.”

Werd Milošević misschien het zwijgen opgelegd voordat hij de misdaden van onze machthebbers pijnlijk bloot zou leggen? De dood van Milošević betekent dat degenen die Joegoslavië bombardeerden, de werkelijke daders, voor eens en voor altijd vrijuit gaan. Ze kunnen nooit meer worden vervolgd.”

WIE VERMOORDDE MILOSEVIC EN…WAAROM?

Lees de feiten en oordeel zelf …

ISBN: 90-801623-5-3
Prijs 16,90 EURO
Paperback: 122 pagina's.

Verschijnt binnenkort in beperkte oplage. Ook verkrijgbaar in het Duits en Italiaans

Hoe kan je deze boeken bestellen ?

Deze internationale bestsellers zijn verkrijgbaar via de boekhandel of met vooruitbetaling bij Mayra Publications. Stort het totaalbedrag van uw bestelling, onder vermelding van de ISBN nummers van de gewenste boeken, uw naam en adres op rekeningnummer 44.84.56.729 op naam van Mayra Publications te Enschede. U ontvangt uw bestelling binnen drie dagen thuisbezorgd zonder verzendkosten.Bron: yayabla.nl

Voeg toe aan: