Zoeken
 


Fitna: loose change 2nd edition (Video - NL)

Laatste wijziging: maandag 1 december 2008 om 22:39, 2285 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 1 december 2008

De eerste grote spraakmakende documentaire die de officiële verklaringen van de Amerikaanse overheid met betrekking tot 9/11 ter discussie stelt. Was Bin Laden echt het brein achter de aanslagen? Of waren Amerikaanse legereenheden en geheime diensten verantwoordelijk voor deze diabolische acties? Er zijn veel raadsels rond 9/11 die verder onderzoek rechtvaardigen. Loose Change zet de toeschouwer aan het denken. Waarom is er geen enkele foto of videobeeld vrijgegeven van de Boeing 757 die op het Pentagon afvliegt, net voor de crash? Waarom zijn er zelfs geen beelden beschikbaar van vliegtuigonderdelen die de ramp zouden moeten hebben overleefd, zoals de manshoge motoren? Is er misschien alleen maar een raket afgevuurd op dit gebouw? En wat betreft New York... Hoe konden de Twin Towers in zo'n snel tempo instorten? Zijn er in de torens lang voor 11 september explosieven aangebracht? En is Flight 93 wel echt neergestort of is dit lijntoestel heel ergens anders geland? Loose Change is gemaakt door een jongen van 22 uit de buurt van New York.

Inmiddels hebben meer dan tien miljoen van zijn landgenoten de film gezien. Het fenomeen Loose Change heeft in Amerika veel losgemaakt en de discussie woedt nog volop. De documentaire wordt ingeleid door Daan de Wit, de man achter de kritische nieuwssite Daanspeak.nl. Twee gerenomeerde Nederlandse deskundigen voorzien in de introductie de film van commentaar.

 Deel 1

 

Deel 2

 

Deel 3

 

Deel 4

 

Deel 5

 

Deel 6

 

Deel 7

 

Deel 8

 Bron: youtube

Voeg toe aan: