Zoeken
 


De wederkomst van de Maitreya

Laatste wijziging: woensdag 25 februari 2009 om 22:14, 5606 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 25 februari 2009

Vanuit die wezenskern zal de mens, ieder individueel, de Maitreya werkelijk gaan herkennen. Wanneer de herkenning daar is, zal de mens wakker worden, zal de mens gewekt worden uit zijn mate van bewusteloosheid en zal hij zodanig wakker geschud zijn dat hij weet wat hem/haar te doen staat.

foto voor nieuwsartikel De wederkomst van de Maitreya / @ foto bron: Keraoc

De wederkomst van de Christus, gebeurt dat in menselijke vorm d.w.z. door één mens of anders?

De wederkomst van de Christus zal plaatsvinden zowel in de stof, zowel op deze wereld als ook in de harten van de mensen. Zoals gezegd is de geboorte van Jezus een collectieve aanraking in het hart der mensen geweest. In deze 2000 jaren van overleven, van leren, van lijden en strijden hebben de mens op dit punt gebracht, dat hij kan begrijpen dat de Christus in hem zelf leeft.

Dat deze Christus vorm kan krijgen door een veranderde innerlijke houding van de mensheid. Dat de mens in staat wordt gesteld de Christus werkelijk in zich zelf uit te drukken. T.z.t. zal daar iemand op gaan staan, zal iemand zichtbaar gaan worden die de mens a.h.w. weer zal leiden naar de vernieuwing.

De mens van nu is de mens die wacht. Is de mens die nog steeds in een mate van slapeloze slaap verkeerd, in bewusteloze toestand verkeerd. De mens die niet wakker is, zal een mens zijn die wakker geschud gaat worden. Het wakker schudden gebeurt nu op de manier zoals het aan u getoond wordt. Maar dit is niet de manier waarop de mens wacht, wat de mens verlangt.

De mens verlangt nog steeds, vanuit een oude herinnering, aan de hand genomen te worden. Het is nu de tijd dat de mens zijn eigen innerlijke leiderschap vorm gaat geven en zijn eigen aandeel ziet in de grote verandering die deze aarde staat te wachten.

De Meesters van Wijsheid, de Meesters van Liefde en Wijsheid met aan het hoofd de Maitreya, zullen zeer zeker werkzaam zijn en zijn al jaren werkzaam op deze aarde, in dit zonnestelsel. Er zal een moment plaatsvinden, waarin ze werkelijk zichtbaar zullen zijn voor velen op uw aarde. Dit zal het punt zijn waarin de mens werkelijk zijn afhankelijkheid zal kunnen laten varen.

Want de Maitreya, de Christus die opnieuw op zal staan in de harten van de mensen, vraagt niet om een afhankelijkheid, vraagt niet aan een werkelijk zo afhankelijk zijn aan dàt wat boven de mens staat. Maar vraagt om het onafhankelijk worden van ieder mens individueel, vanuit zijn eigen kracht. Vraagt de mens op te staan vanuit zijn eigen innerlijke wezenskern.

Vanuit die wezenskern zal de mens, ieder individueel, de Maitreya werkelijk gaan herkennen. Wanneer de herkenning daar is, zal de mens wakker worden, zal de mens gewekt worden uit zijn mate van bewusteloosheid en zal hij zodanig wakker geschud zijn dat hij weet wat hem/haar te doen staat.

Mijn zegen.

Ik heb gelezen dat dit omstreeks 2050 zal gebeuren, maar volgens mijn gevoel gebeurt het eerder. Mag ik daar een antwoord op?

Tijd is lineair. Tijd is iets van uw aarde. Tijd is niet iets waar de Meesters van Wijsheid zich wezenlijk mee bezig houden. Waar deze hoge groep wijze Broeders van de mensheid zich Wezenlijk mee bezig houden, is de collectieve roep van de mens. Wanneer u een datum noemt is dat een kader, is dat een vaststelling, maar nog geen feit. Wanneer de mensheid collectief zijn roep zodanig laat horen, dan zal deze roep werkelijk gehoord gaan worden. Zal daar ook gehoor aan gegeven worden.

Het is dus steeds aan de mens wanneer datgene plaats zal vinden, wat er plaats wil vinden. Want de mens heeft een vrijheid van keuze. Toch weet ieder mens diep in zijn hart dat zoals deze aarde er op dit moment uitziet, niet de aarde is waar u wilt leven. U weet diep in uw eigen bewustzijn, diep in uw diepste essentie, dat deze wereld werkelijk vraagt om verandering. Zie dan ook uw eigen plaats hierin.

Verbindt u vanuit hartniveau met elkaar. Wanneer u allen innerlijk de roep voelt tot verandering en uw eigen aandeel daarin wilt opnemen, dan zal deze roep zodanig echoën dat daar zeker een antwoord zal komen. Of dat in het jaar 2050 zal plaatsvinden of in het jaar 2004, dat is niet van belang. Van belang is de keuze van de mensheid. De mensheid die voelt dat er een duwkracht in zichzelf is ontstaan, die ons allen ergens naar toe leidt.

Orginele Bron: Berryvincenta.comBron: aquariusage

Voeg toe aan: