Zoeken
 


Het Farmaceutisch Complot: Trouw doet het!

Laatste wijziging: zaterdag 21 februari 2009 om 17:11, 3983 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 21 februari 2009

Dagblad Trouw slecht gister een van de grootste taboes binnen de media: het beschrijven van de fatale uitwerking op de geest van bepaalde groepen anti-depressiva. Lees hier het stuk van de hand van Joop Bouma.

Deze website probeert al geruime tijd aandacht te krijgen voor deze gigantische en criminele misstand binnen de farmaceutische industrie in de serie Het Farmaceutisch Complot. Jammer is dat Bouma geen melding maakt van de enorme kennis op dit gebied in de VS en de alarmerende lijst van pill-related slachtpartijen die zijn geindexeerd in lijsten als deze. Ook jammer is dat er niet wordt gesproken over de propaganda voor big farma door NRC Handelsblad, al ging het in dat geval niet om een anti-depressivum (maar wel om alarmerende psychische bijwerkingen van ‘Wim’s wonderpil’) en over de overwinning die uw webmaster op Lux et Libertas behaalde. Maar alle kleine beetjes helpen. Het is te hopen dat Bouma aanwezig zal zijn op het ‘Glazen Zaal-debat‘ waarin big farma ‘in discussie’ zal gaan met ‘de media’ over de ‘moeizame relatie’.

 



Bron: klokkenluideronline

Voeg toe aan: