Zoeken
 


Aankondiging boek HPV-vaccins

Laatste wijziging: vrijdag 13 februari 2009 om 19:02, 3209 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 13 februari 2009

Talloze artsen en wetenschappers in Nederland zijn er allerminst van overtuigd dat veiligheid, beschermingscapaciteit, en kosteneffectiviteit van de HPV-vaccins zijn bewezen. Niettemin heeft minister Klink in november 2008 doorgedreven dat Cervarix, het GlaxoSmithKline HPV vaccin (humaan papillomavirus typen 16 en 18) vanaf september 2009 via het Rijksvaccinatieprogramma gratis wordt verstrekt aan 12-jarige meisjes. De GGDs van Nederland zijn inmiddels begonnen met de daarbij door Klink aangekondigde inhaalprocedure' voor meisjes van 13 tot 16 jaar. De in de media aangedragen informatie waarop de betrokken meisjes en hun ouders zich kunnen baseren voordat zij toestemmen in deze pijnlijke en ingrijpende 3-voudige vaccinatieronde, is op zijn zachtst gezegd eenzijdig gekleurd.

BAARMOEDERHALSKANKER
HPV-vaccins als een 'deus ex vagina'
door Désirée Röver  --  medisch researchjournalist
Met een voorwoord van dr. H.C. Moolenburgh

 

Onthullende feiten over de verzwegen bijwerkingen van de HPV-vaccins

Wanneer je baarmoederhalskanker krijgt, dan is dat afschuwelijk, en zou je willen dat er een snelle en veilige manier bestaat om dit te voorkomen. Maar voordat we jonge meisjes inenten met het humaan papillomavirus (HPV) vaccin is het wel zaak om te weten wat dit voor gevolgen heeft. De producenten van dit vaccin schromen niet om door middel van emotionele chantage jonge meisjes te intimideren via scholen, universiteiten, kranten, televisie en internet. Ook artsen en ministers nemen deze informatie klakkeloos over en zijn onbekend met de werkelijke feiten en verborgen bedoelingen. Vele duizenden internationale meldingen van 'bijwerkingen' hebben laten zien dat de genetisch gemanipuleerde HPV-vaccins zeer ernstige en vaak permanente schade kunnen toebrengen. De auteur geeft opzienbarende informatie en onthult de verzwegen kanten. Weet wát je spuit! Lees, vóór je spuit.  

Medisch researchjournalist Désirée L. Röver beschikt over een breed historisch overzicht van de Westerse patentgeneeskunde. Daarnaast heeft zij via haar wereldwijde contacten met artsen, therapeuten en onderzoekers een gedegen wetenschappelijke onderbouwing verzameld in het fascinerende veld van complementaire en holistische benaderingen van gezondheid. Naast het schrijven van artikelen geeft zij lezingen en workshops, en treedt zij op als dagvoorzitter van (medische) congressen en openbare debatten.

Uitgever           Ankh Hermes
Formaat           14,5 x 21  cm.
Prijs                  ca. € 14,50
ISBN                 978 90 202 0327 1
Verschijning    mei 2009Voeg toe aan: