Zoeken
 


Eqgen is er mee gestopt

Laatste wijziging: zaterdag 14 februari 2009 om 20:18, 4176 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 14 februari 2009


Na drie jaar is dan toch het moment aangebroken dat ik stop met EQgen, met pijn in mijn hart neem ik afscheid van U. Er is veel gebeurd in de afgelopen jaren die het onderhouden van EQgen de moeite waard maakte. Vooral de onverwachte aandacht van de gevestigde media, de Tv-optredens en de diverse interviews in bekende bladen, zoals de Nieuwe Revu. EQgen kende een turbulent begin, meegetrokken in de kielzoog van de dappere mannen achter het toenmalige DitKanNietWaarZijn. Bezoekers waren vaak geschokt door de informatie die ik publiceerde, regelmatig werd ik uitgemaakt voor fantast en complotdenker. Bijgebleven is vooral de kwade reactie van een Schiphol medewerker op een bericht van mij dat er in het geheim getest werd met scanners die dwars door je kleding een mens in beeld kunnen brengen. Hij werkte achter de douane en er was helemaal geen sprake van een dergelijk apparaat, ik verzon het. Tot zijn eigen verbazing wordt er, per toeval, de dag dat hij mij mailt een item uitgezonden op het acht uur journaal, over een bodyscanner op Schiphol. Het was een van de vele momenten waarop ik het bewijs zag dat verontrustende ontwikkelingen zich direct onder de neus van mensen kunnen afspelen en ze zien het gewoonweg niet.

Ik ben bedreigd, ik ben geprezen, ik ben uitgemaakt voor gek en voor genie. Hoe het ook zij, in de afgelopen maanden stopte de mails waarin ik voor gek werd uitgemaakt. Het lukt steeds minder mensen om vol te houden dat waar ik voor waarschuwde onzin is, want de ontwikkelingen gaan in een razend tempo door.

Was het voor veel bezoekers nog enkele jaren geleden ondenkbaar dat zij ten alle tijden een legitimatie moeten kunnen tonen, nu leven we allemaal met dat feit. Was het voor veel bezoekers nog enkele jaren geleden ondenkbaar dat wij allemaal onze vingerafdrukken moeten afstaan, deze zomer is het zover. Straks moeten ook kinderen van zes jaar langsgebracht worden om hun vingerafdrukken af te staan. De volgende stap is het verplicht implanteren van mensen met een leesbare chip, de toevalligheidstheorist/scepticus/hardnekkige ontkenner mag weer gaan lachen, het lachen vergaat U binnenkort vanzelf.

EQgen had nooit bestaan zonder pioniers als David Icke, Alex Jones, Jeff Rense en vele andere. Deze mensen hebben hun leven geofferd voor de mensheid, mijn inspanningen zijn nietig tot helemaal niets in vergelijk.

Waarom ben ik gestopt met EQgen?

De waarheid is niet mooier te maken dan hij is, ik ben gestopt omdat ik mij ga voorbereiden op wat komen gaat, barre tijden. Kennis is macht, maar alleen wanneer je er ook werkelijk iets mee doet. Het tij is niet meer te keren, we stevenen af op een totalitaire controle hel die zijn weerga niet kent in de geschiedenis. We stevenen af op een economische crash, massa ontslagen zullen volgen, de economie zal ineenstorten. Voor de massa zal het allemaal onbegrijpelijk zijn, voor mij niet, ik ken de plannen van de elite. ze pochen er zelfs over. Leest U maar eens de Protocollen van Sion van Robin de Ruiter en het zal U allemaal duidelijk zijn.

Nu zijn er mensen die vinden dat ik negatief ben, hun antwoord op alles is het opzetten van een meditatief muziekje, dan komt het vanzelf wel goed. Het moet heerlijk zijn om te geloven dat je met niets doen iets kunt bereiken, vooral iets kunt tegenhouden. Andere wachten op 2012 of op de komst van een buitenaardse beschaving om ons te redden.

Voor al deze mensen hoop ik dat ze voor de klappen vallen getransformeerd of geteleporteerd zijn, anders staat ze nog een onaangename realiteit te wachten.

Als het gaat om waarschuwen en wakkerschudden, ik ben er helemaal klaar mee. De hersenspoelmachine van de inteelt elite draait op volle toeren, terwijl mensen naar al die rotzooi op Tv kijken, verdwijnt hun leven zonder dat ze het in de gaten hebben in het rioolputje. Het is een trieste aanblik als ik met mijn hondje een rondje ga lopen, al die woonkamers gevuld met de blauwe gloed van de hersenspoelmachine en al die mensen als zombies er naar starend. De beste horrorfilm kan er niet aan tippen.

Ik bedank iedereen die mij over de afgelopen jaren gesteund heeft, de moeite heeft genomen mij te mailen of op een andere manier te contacten. Vele interessante mensen heb ik mogen ontmoeten door EQgen en daar ben ik dankbaar voor. Het feit dat er heel veel mensen wakker zijn geworden en iets willen doen om het tij te keren doet mij goed.

Ik hoop een bescheide bijdrage geleverd te hebben aan het grotere geheel, mijn moeder zei altijd: "alle kleine beetjes helpen".

Ik ga mijn pijlen richten op alles wat nog mooi is in dit leven. Reizen maken nu we nog reizen mogen, samen met mijn vrouw genieten van de natuur en elkaar. We gaan ons voorbereiden op een bestaan waarbij we zoveel mogelijk onafhankelijk zijn in onze voeding, energie en drinkwater behoeften. Emigreren is een serieuze optie.

Mijn hart gaat uit naar U en ik wens U allen veel wijsheid en kracht toe, dat U altijd vanuit liefde mag handelen.

Rick Devente

 

Noot redactie:

Wij wensen Eqgen veel succes met de voorbereidingen voor de tijd die zal komen. Tevens bedanken we hen voor het verspreiden en openbaren van de informatie middels hun inzet aan het grote geheel.

 Bron: eqgen

Voeg toe aan: