Zoeken
 


Groeiende UFO-activiteit ook in Zuid-Amerika (Video)

Laatste wijziging: woensdag 11 februari 2009 om 00:52, 2124 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 11 februari 2009

De groeiende activiteit van UFO's (ofwel Fastwalkers) is over de gehele wereld te merken. Daarbij zijn er op het internet steeds meer filmpjes te vinden van niet te identificeren objecten.

In het volgende wonderbaarlijke filmpje van 9/10 december 2008 zijn verschillende schepen in de lucht boven de stad Santiago (Chili) te ontwaren. De video toont wat een groot 'moederschip' en andere schepen lijken te zijn. De Chileense luchtmacht heeft te kennen gegeven dat de lichten tot een show behoorden die gegeven werd ter ere van zojuist geslaagde luchtmachtpiloten, hoewel niet iedereen deze verklaring even overtuigend vindt.

Chili is feitelijk een hotspot voor het waarnemen van UFO's, zoals vele van haar Zuid-Amerikaanse buren, en de Chileense Luchtmacht heeft zelfs een speciale eenheid die het UFO-fenomeen moet onderzoeken. Als je deze video goed bekijkt zal je ook opvallen dat e.e.a. simpelweg niet lijkt op een squadron van luchtacrobaten ... er is er eentje die verbazingwekkend veel op een 'disc shaped' UFO lijkt.

Wat zeker is, is dat als dit geen film is van Chili's beste piloten ... dan is dit een van de meest wonderbaarlijke UFO-verschijningen ooit op video opgenomen. Het is natuurlijk mogelijk dat de Luchtmacht en buitenaardsen beiden op de video staan. Is de grote prijs voor het slagen van een Chileense luchtmachtpiloot om samen te vliegen met buitenaardse bezoekers?Bron: All News Web

Voeg toe aan: