Critici beweren het al jaren, en nu is er opnieuw bewijs voor geleverd: de farmaceutische industrie is totaal niet geïnteresseerd in het genezen van mensen, ook -of zelfs juist- niet als ze kanker hebben. Researchers aan de Universiteit van Edmonton in de Canadese staat Alberta hebben ontdekt dat een bestaand en goedkoop medicijn tegen stofwisselingsziekten veel beter en effectiever kanker bestrijdt dan de tot op de dag van vandaag toegepaste chemotherapieën. Omdat er geen patent meer rust op het medicijn en er dus niets mee te verdienen valt doet het farmaceutische complex echter helemaal niets met de ontdekking.
De researchers bevestigden met hun onderzoek wat de meeste alternatieve kankertherapeuten al lang weten, namelijk dat kanker geen genetisch veroorzaakte ongecontroleerde mutatie van cellen is, maar een storing in de stofwisseling. De gevestigde medische orde wil hier echter niets van weten, aangezien er jaarlijks vele miljarden worden verdiend met peperdure maar slechts zelden werkende chemotherapieën en alle medicijnen die worden verstrekt om de bijwerkingen van deze extreem schadelijke chemische stoffen te compenseren.
DCA herstelt beschadigde cellen
Het Canadese onderzoeksteam testte met groot succes het bestaande medicijn dichloroacetaat (DCA), dat ooit werd gebruikt voor ongewone stofwisselingsstoornissen, op verwijderde menselijke kankercellen en op muizen met kanker. De muizen kregen DCA in hun drinkwater toegediend en vertoonden al binnen een paar weken een fors kleinere tumor. Het DCA bleek in staat de stofwisselingscapaciteit van de aangetaste cellen te herstellen, iets dat door de mainstream medische wereld tot nu toe voor onmogelijk werd gehouden.
Bron: xandernieuws
Voeg toe aan:
