Zoeken
 


Microwave: levensdodend. Neem zelf deze proef!

Laatste wijziging: donderdag 5 mei 2011 om 11:54, 3798 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 5 mei 2011

Zo simpel als de proefjes waren, die we in onze schooltijd deden bij biologie en chemie, zo simpel zijn die truukjes nog steeds. Want waarom zou je alleen op school proefjes kunnen doen, en niet thuis? Thuis kun je ook controleren, door gewoon zélf een proefje op te zetten. Proeven op de som te nemen…
Bijvoorbeeld zoals de Engelse doctor in de wiskunde, die de verhalen over de giftigheid van aspartaam niet kon geloven, ook zelf proeven ging doen.
HIER

Je kent ongetwijfeld de verhalen over de levensdodende eigenschappen van de magnetron. Zelf gebruik ik de dure oven in mijn huis nooit meer in de magnetronstand. Het was duidelijk: ‘The proof was in the pudding’. Opgewarmde macaroni, die middenin de brei, een heet stuk had, daaromheen ijskoud. Heel bizar. En toen kwamen daarbij nog eens alle verhalen die eigenlijk bevestigen wat je met je mond al had begrepen..

Maar wat dacht je van dit experiment thuis.
Gewoon even in de schoolvakantie met de kinderen. 1 Liter water koken in de magnetron, 1 liter water koken in de waterkoker. Doe deze 2 liters in verschillende schone flessen en zorg er natuurlijk voor dat je je flessen kunt onderscheiden. Plak er, zoals op de foto, het labeltje op.

Zorg dat je 2 dezelfde kleine plantjes haalt bij de bloemist of plantenwinkel en begin beide potjes te begieten met het water, met dien verstande, dat je het ene plantje consequent het magnetronwater geeft en het andere plantje consequent het gewoon gekookte water. De vraag is dan natuurlijk of er een verschil zal gaan optreden in de groei van de plantjes.. Toch?

Heeft de microwave-opwarming invloed op de energetische lading van het water. Ánders dan gekookt water uit een waterkoker dit doet?

Hieronder is dit proefje in beeld uitgewerkt. De resulaten van dit proefje zijn eigenlijk schrikbarend te noemen. (Kijk ook naar de stekjes in de karaffen op de grote foto onderaan.) Kijk naar deze plaatjes en oordeel zelf.

Het is al jaren bekend, dat de magnetron onderwerp van controversiële gesprekken en dat veel mensen zich zorgen maken over dit bizarre apparaat, dat via een bombardement van microgolven, de moleculen in het voedsel dat je ermee wilt bereiden, door elkaar schudt. En dat wel op een zodanige manier, dat er hitte ontstaat IN de celkern.

Het voedsel wordt dus niet van buiten opgewarmd, maar van BINNEN NAAR BUITEN. Het is dus niet de straling waar het om gaat, die ter discussie staat. Het gaat om wat er BINNEN die voedselcel plaatsvindt.

Er zijn vele onderzoeken die aantonen dat de magnetron het DNA in ons voedsel aantast en dat op een manier doet, waarop onze lichamen het niet kunnen herkennen. Ons lichaam wordt uiteindelijk met de dode voedselcel geconfronteerd en kan niets anders dan deze snel af te scheiden of het kapotte voedsel-DNA in vet inkapselen.

Denk eens aan al die babymelk die wordt opgewarmd in de magnetron…

Maar de makers van die magnetronbommen, zeggen nog steeds dat het veilig is. Is het nou zo dat een simpel thuisproefje jou kan aantonen dat water zo dood is als een pier als het wordt gekookt in de magnetron?

Hieronder, op de grote foto, zie je wat er met stekjes gebeurt, wanneer je deze in 2 soorten water zet.

Dat alle ‘Chi’ eruit vertrokken is, de levenskracht die alles doorstroomt. Bedenk dat jijzelf ook een levend organisme bent, nét zoals die plant.

Prepared By: William P. Kopp  A. R. E. C. Research Operations  TO61-7R10/10-77F05 RELEASE PRIORITY: CLASS I ROO1a

Ten Reasons to Throw out your Microwave Oven

Vanuit de conclusies van Zwitsers, Russisch en Duits wetenschappelijk onderzoek en klinische studies, kunnen we langer de magnetron negeren die in onze keukens zo vaak aanwezig is. Gebaseerd op het hier genoemde onderzoek, besluiten we dit artikel met het volgende:

1). Het vaak eten van voedsel dat via de magnetron is bereid, kan lange-termijn-hersenschade opleveren. Doordat elektrische impulsen in de hersenen worden omgeleid, doordat hersenweefsel wordt omgepoold en gedemagnetiseerd.

2). Het menselijk lichaam is niet in staat om de onbekende bij-producten die ontstaan door magnetronverhitting, af te breken.

3). De mannelijk- en vrouwelijke hormoonproductie wordt ernstig verstoord, door continue magnetronvoedsel te eten.

4). De effecten die de bijproducten van magnetronvoedsel op het lichaam afgeeft, zijn permanent en voor lange termijn werkzaam.

5).  De mineralen, vitaminen en voedingsstoffen in al het voedsel dat met magnetron wordt verwarmd, is sterk gereduceerd of gewijzigd, zodat het menselijke lichaam er geen of erg weinig voordeel van heeft.  Of het menselijk lichaam absorbeert gewijzigde componenten die niet kunnen worden afgebroken.

6). De mineralen in groenten worden zodanig gewijzigd, dat er kankerverwekkende radicalen ontstaan, als de groente wordt gekookt in de magnetron.

7). Voedsel dat is opgewarmd in de magnetron veroorzaakt kankerachtige groei (tumoren) in maag- en darmkanaal (Dit zou één van de verklaringen kunnen zijn van de enorme groei van darmkanker in de VS!)

8). Het voortdurend nuttigen van in de magnetron opgewarmd voedsel, stimuleert de groei van kankercellen in het menselijk bloed.

9). Het veelvuldig nuttigen van magnetronvoedsel, veroorzaakt afwijkingen in het immuunsysteem, door o.a. wijzigingen in de lymfklieren en het bloedserum.

10). Het eten van magnetronvoedsel veroorzaakt geheugenverlies, concentratieproblemen, emotionele instabiliteit en afname van het IQ.

Bovendien is aangetoond dat kunstmatige magnetrongolven gebruikt kunnen worden voor sublimale psychologische controle, ook bekend als ‘brainwashing’.  Er zijn documenten uit de jaren 1970 bekend van de Russische wetenschapperss Dr. Luria en Dr. Perov, specifiek gericht op klinisch onderzoek op dit gebied.

Het is dus wellicht helemaal niet zo’n gek idee, die magnetron van jou ook de deur uit te doen? Een conventionele oven werkt over het algemeen zeker zo goed, is net zo snel en het voedsel zal ook weer beter gaan smaken.



Bron: wanttoknow.nl

Voeg toe aan: