Monsanto en Dole gaan samen smaak van broccoli en bloemkool verbeteren
Monsanto is een 5-jarige samenwerking aangegaan met Dole Fresh Vegetables om samen nieuwe groentenproducten te ontwikkelen die de consument meer keus geven. Via veredeling willen de bedrijven bij broccoli, bloemkool, sla en spinazie verbetering aanbrengen wat betreft voedingswaarde, smaak, kleur, textuur en aroma.
Dole heeft de marktkennis en is een sterk merk in de groenten en fruitsector. Monsanto brengt haar veredelingskennis in. Nieuwe producten uit de samenwerking zullen in Noord-Amerika worden vermarkt door Dole.
bron: FrashCut, 23/06/09
Noot redactie:
Binnenkort in uw supermarkt nog meer genetisch gemanipuleerde groente, speciaal voor uw gezondheid en welzijn. Nog meer vrije keuze mogelijkheden voor de mens. Dat is toch wat wij allemaal willen. Monsanto bedant.
Bron: foodholland
Voeg toe aan:
