De psychopaten openen de aanval op Polen

Laatste wijziging: donderdag 21 oktober om 18:36, 1563 keer bekeken
 
Groningen, donderdag 21 oktober 2021

Polen lijkt heel goed bezig te zijn door het Pools recht boven die van de EU te zetten.

En nu is de Europese Commissie een beetje boos op Polen. De Europese commissie heeft met een aantal EU-landen de aanval op polen geöpend. Ze gaan doen waar ze goed in zijn. Altijd als hun iets niet zint gaan ze zich lekker op een kinderachtige kleuterniveu gedragen. Dus wederom dreigen ze subsidies in te houden, krijgen ze geen geld van het europese coronaherstelfonds en dreigen ze weer met procedures en rechtzaken.

Polen zou er zeer goed aan doen om de EU te verlaten.

De EU is een zeer zieke organisatie waar in mijn optiek gevaarlijke psychopaten werken. De EU is druk bezig met wereld dominatie en wil elk land onderwerpen aan haar regels en wetten. Wie de fuck is de EU om te bepalen hoe een land handeld, gedraagd of welke visies ze nastreven.

Laten we duidelijk zijn. De visie en de wereld waarin de EU de mensheid willen indrukken is ziekelijk en ver van menselijk. De EU staat duidelijk bekend om haar streven naar steeds meer macht en controle. Alles en iedereen onderworpen aan hun visie en gedachte. Een ziekelijke gedachte. Alle vrijheden inbeperkt en zij bepalen hoe je woont, hoe je leeft en wat je mag. Wat dacht je nou zelf. Sinds de komst van de EU is er niks meer dan ellende en achteruitgang. Armoede, verdeeldheid, geweld en oorlog is alleen maar toegenomen sinds hun intrede. Ze maken de wereld onbetaalbaar en onleeftbaar.

Naast de goede zet van Polen heeft ook de sloveense premier Janez Jansa ook goed uitgehaald naar Nederland. Als je wilt weten waar de bron van het kwaad zit, de kop van de slang, begin dan maar in Nederland je zoektocht. 

Janes deelde een leuke tweet waarin hij diverse nederlandse politici uitmaakte voor "marionet van George Soros". Europarlementariër Sophie in 't Veld, VVD-Europarlementariër Hans van Baalen, vroegere en huidige Europarlementariërs van PvdA, GroenLinks en VVD zitten volgens hem allemaal in de broekzak van George Soros.

En daar heeft hij helemaal gelijk in. Er zijn vast wel politici die denken goed bezig te zijn en net als vele andere burgers om de tuin worden geleidt. Echter de grootste gros is allemaal in dienst van..... en tja wie is dan die van.... De elite der elite die, de regels bepalen, die wetgeving bepalen, de nieuwe norm bepalen, doelbewust oorlogen voeren, die de menselijke maatschappij een onnatuurlijke vorm geven, virussen loslaten en de natuur vernietigen, dat zijn toch wezens die wij nog niet kennen. George Soros is een bekende die veel invloed heeft en de wereld vorm geeft.

Ook bepaalde bedrijven horen gewoon bij de elite clubje, echter de meesten blijven en zijn gewoon uitvoerders. Ook boven George Soros, Bill gates, de rothschild, bilderberg, vrij metselaars etc zit een poppetje natuurlijk. Ik geloof dat dergelijke wezens niet eens een paspoort hebben en geheel vrij van de wereld leven. Niks is wat het lijkt, zoveel leugens, we zitten in 1 hele vage foute film, of juist 1 hele goede. The nazi's are back.

1 ding is compleet zeker. Politici zijn met zichzelf bezig en hebben een hele andere agenda. Nooit is er gevraagd aan de burgers wat willen jullie. Ondertussen brokkeld de hele maatschappij af. Nog nooit is het zo'n zooitje geweest. En laatst hoorde ik iets over een puntensysteem die ze willen? nog geen idee precies, nog niet naar gekeken. Het is duidelijk, we gaan naar een totaal gecontroleerde wereld net als china en alles word verboden. De dictatuur is echt in volle gang. Begint best wel eng te worden. De vraag is momenteel, in welke wereld wil jij leven? Je hebt straks 2 keuzes.

De gehele mensheid is in oorlog! Bereidt je voor !