Buitenaardse beschaving: de Nordics

Laatste wijziging: dinsdag 6 november om 17:38, 4537 keer bekeken
 
Groningen, dinsdag 6 november 2012

Mensen die naar eigen zeggen contact hebben gehad met buitenaardsen en ufologen zeggen dat de Nordics humanoïde buitenaardsen zijn die enigszins lijken op Europeanen, in het bijzonder op Scandinaviërs.

Ze zouden ongeveer twee meter lang zijn en lang blond haar en blauwe ogen hebben. Meestal worden mannelijke Nordics gezien.

In sommige gevallen zouden ze kleding dragen die hun hele lichaam omsluit. In de jaren vijftig is deze beschrijving door veel ‘contactees’ gegeven. In de decennia daarna werd steeds meer gesproken over zogeheten Greys.

Magische wezens

Bepaalde bronnen, zoals UFO Contact Center International, zeggen dat de Nordics in feite van de Plejaren komen. Nordics worden meestal omschreven als goedaardige of zelfs ‘magische’ wezens die willen observeren en communiceren met mensen.

De Nordics zouden bezorgd zijn over de natuur of het vooruitzicht van wereldvrede en brengen hun boodschappen op telepathische wijze over. De Amerikaanse hulpverlener John Carpenter zei dat de gemiddelde Nordic waakzaam, jeugdig, liefdevol en alwetend is.

Stephanie Kelley-Romano zegt dat de Nordics ‘vaak worden geassocieerd met spirituele groei en liefde en optreden als onze beschermers’. Volgens enkele getuigen hebben de Nordics gewaarschuwd voor de Greys, maar anderen zouden zowel Greys als Nordics in dezelfde schepen hebben gezien.

Ruimtebroeders

De term ‘Nordic’ werd pas rond de jaren tachtig veel gebruikt. Daarvoor werden de Nordcis vaak omschreven als ‘ruimtebroeders’. Er gaan geluiden op dat de Amerikaanse president Dwight Eisenhower in februari 1954 een ontmoeting had met Nordics op Edwards Air Force Base, hoewel dergelijke beweringen altijd zijn ontkend door archivarissen van het Eisenhower Presidential Center.

De Nordics zouden een overeenkomst hebben willen sluiten met de Amerikaanse regering. In ruil voor de uitwisseling van bepaalde technologieën moesten de Verenigde Staten overgaan tot nucleaire ontwapening.

Attentie: aquariusAge.comBron: niburu.nl