Oude pyramides gevonden op Antarctica ?

Laatste wijziging: woensdag 10 oktober om 09:25, 6414 keer bekeken
 
Groningen, woensdag 10 oktober 2012

Volgens een artikel op Scienerary.com zijn er Pyramides ontdekt op Antarctica. Een team van 8 ontdekkers uit Amerika en Europa, zeggen bewijs te hebben gevonden.

Kan het zo zijn, dat Antarctica ooit warm genoeg is geweest in het verleden dat er werkelijk een oude beschaving leefde? Wat nog perplexender is: heeft er een vergevorderde beschaving geleefd, zijn er structuren overgebleven die bewijzen dat er mensen begraven liggen? In ieder geval beweert het team bewijzen van de oude pyramides te hebben vonden

Tot nu toe is er nog niet vele informatie naar buiten gekomen over hun ontdekking, maar een paar foto’s lekte uit naar het Internet. U kunt zelf beoordelen of dit inderdaad pyramides zijn of de piekige punten van rotsen. Desalniettemin zijn het intrigerende foto’s, en zeker de moeite waard voor nader onderzoek. Twee van de pyramides zijn 16 kilometer het binnenland in gevonden, de derde bevindt zich dichtbij de kustlijn. Op dit moment is het team met een expeditie bezig om een vierde te bereiken, en te bepalen of de vorm natuurlijk is, of door mensen gemaakt.

Wat denkt u ervan? Zijn dit natuurlijke vormen of zijn dit werkelijk pyramides?

Photobucket Pictures, Images and Photos

In ieder geval zou het ons perspectief op de menselijke geschiedenis veranderen, als dit werkelijk objecten zijn die door mensen gemaakt zijn. Egyptologen vermoeden ook allang dat de Sfinx een stuk ouder is dan men altijd dacht: mogelijk ouder dan 10.000 jaar. Wetenschappers ontdekten dat watererosie op het beeld, klimaatverandering laat zien: van en regenachtige hete jungle naar een woestijn, een proces van slechts een paar duizend jaar lang. Het Egyptische klimaat veranderde dus snel, dus dit kan bij het antarctische klimaat ook het geval zijn geweest. Legendes vertellen over pyramides op Antarctica. Ze zouden behoren bij Atlantis, dat niet alleen onder water verdween maar ook door ijs omsloten werd.

Volgens legende: zijn de pyramides portals

Uit ‘In ‘The Myth of the Twelve World Pyramids’ , schrijver James Donahue:

“…De eerste, zei hij, bevindt zich onder het ijs op Antarctica. De anderen zijn in Tibet, Lumeria (een legendarisch verloren continent in de Stille Oceaan), Atlantis, Mexico, Peru, Europa, Australië, Canada,Midden Oosten, Amerika en als laatste Egypte. Ik geloof dat pyramides of tenminste de overblijfselen ervavn, gevonden zijn. Wat mij interesseerde was een profetische boodschap die in de informatie over de Antarctische pyramide zat: het zegt dat deze structuur een poort naar een ander planetair systeem is en dat het zijn functie is om te assisteren bij het komen en gaan van aliën-entiteiten die deel van de geschiedenis van de Aarde uitmaken Deze entiteiten kwamen naar de planeet in grote ruimteschepen, en hadden interactie met hen die leefden op aarde, in het water en onder de oppervlakte. En dan staat er ook nog in de legende: “en wanneer dit boek gevonden wordt, zal het ijs van deze plek smelten, en onthullen dat ruimteschepen gecreëerd zijn middels deze pyramides, die achtergelaten zijn als overblijfsel van hun werk en interactie met deze planeet.’ Het boek is bekend als een duidelijke aanwijzing dat als het oud is, het inderdaad gevonden is. En dat we getuige zijn van het smelten van het ijs op Antarctica. Antarctica zal onthuld worden. En het is mogelijk dat daar een gigantisch ruimteschip ontdekt wordt.’

EBOOK: An Antarctic Mystery by Jules Vernes

Bron: perdurabo10.tripod.com, sciencerayBron: xandrah.wordpress.com