Grootste biologische supermarkt

Laatste wijziging: vrijdag 31 augustus om 17:29, 3904 keer bekeken
 
Groningen, vrijdag 31 augustus 2012

 Op 29 augustus opende EkoPlaza de grootste biologische supermarkt van Nederland aan de Grote Markstraat in Den Haag. De 56ste Ekoplaza supermarkt heeft na een verhuizing en een grondige verbouwing een vloeroppervlakte van 912 m2. Meest in het oog springend is de cosmetica- en huidverzorginghoek, die een natuurlijke 'face-lift' kreeg.


De vernieuwde EkoPlaza vestiging is het beste voorbeeld van de formuleontwikkeling die de keten doormaakt. Zo worden er verse maaltijden in de winkel bereid en is er nog meer aandacht voor biologische wijn en koffie. De groeiende vraag naar natuurlijke huidverzorging en cosmetica was de reden voor EkoPlaza om hier aanzienlijk meer ruimte en aandacht aan te besteden.


EkoPlaza opende de afgelopen twee jaar, tegen de stroom in, gemiddeld twee supermarkten per maand. Met de (her)opening is EkoPlaza weer een stap dichterbij het behalen van haar missie om biologisch eten voor iedereen bereikbaar te maken.


Rondom de openingen worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals het boerenweekend van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september. Hier komen diverse telers hun producten in de winkel presenteren.


De EkoPlaza-visie is samengevat in vijf keuzes: betaalbaar biologisch, bewust lekker eten, persoonlijk en dichtbij, verrassend gevarieerd en een eerlijke samenwerking.



Bron: huishoudnieuws